A+ A-

Egy tabudöntögetés veszélyei

Erica az ágyban fekve olvasott, mikor Robert odabújt mellé, a kezét a felesége hálóing takarta mellére tette, majd a tenyerével enyhe masszírozó körökbe kezdett. Erica a könyvből fel sem nézve szólalt meg.
- Nincs hozzá kedvem...
- Jaj, ugyanmár... - mondta Robert, kezével átnyúlva Erica másik mellére.
- Amit te mostanában szexnek nevezel, az... - Erica szavait félbeszakítva Robert Erica arcába hajolt, a könyvet elvéve a kezéből.
- Szóval, menjek kurvához szexért ?! - sziszegte Robert indulatosan.
- Hát olyan menetekre az való... szabott árakért! - vágott vissza Erica.
- Jössz baszni, és kész..! - fordult rá egész testével Robert, Erica kezeit a párnára szorítva és nyalni kezdte Erica arcát, nyakát, ahogy a nő elfordította a fejét a párnára. A feleség a másik irányba fordítva a fejét meglátta a mobilját az éjjeli szekrényen.
- Oké, csináljuk... - zihálta Erica. - de semmi fenékbe dugás...
- Oké...! - nyugtázta Robert, és elfordult Ericáról.
Erica kibújt a takaró alól, majd levette a hálóingjét, feltérdelve az ágyban. Egy könnyed mozdulattal dobta a földre, mikor Robert rávetette magát a meztelen testére. Erica lehunyt szemekkel, nyöszörögve élvezte az érintéseket, ahogy a férj haladt lefelé a testén. Robert érezte, hogy keményedik a farka. Már majdnem elérte Robert a felesége csiklóját, mikor Erica pozíciót váltva hanyatt feküdt, felhúzott térdekkel szétrakott lábakkal. Könyökére támaszkodva nézett Robertre. Robert hasra feküdve nyalta Ericát. A férj élvezte a vizuális gyönyört, amit a nyalást lehunyt szemekkel nyöszörögve élvező Erica arca nyújtott neki. Erica masszírozó tenyerét, és ujjait érezte a fején Robert, aztán az ujjak a hajába kapaszkodtak, a csiklóra szorítva a száját. Robert a csiklót bekapva, lassú, meleg lélegzet kifújásokkal ingerelte. Egy idő múlva érezte, hogy Erica teste szabálytalan, gyors ritmusú remegést vesz fel. Erica ziháló lélegzetvételébe nyögések vegyültek, teste megfeszült, és egy visszafojtott sikolyt követően mosolyogva nézett Robertre.
- Gyere, most én dolgozlak meg a számmal... - zihálta Erica
Pozícióváltás után Robert feküdt hanyatt, és figyelte, ahogy Erica a szájával dolgozza a keményen álló farka makkját. Kis idő múlva Erica meleg szájában érezte a golyóit. Aztán újból a péniszén dolgozott Erica. Robert feltérdelt, miközben Erica kitartóan szopta. Robert élvezte a pozíciót, ahogy szájba dugta a kutya pozícióban szopó Ericát. A meleg száj ölelte pénisz adta gyönyör teljesen magával ragadta. Kéjes látványt nyújtott számára, ahogy időnként Erica felpillantott rá a mozdulatlan kutyapózból.
- Perverz disznó..! Látnád ilyenkor a képedet..! - dőlt hanyatt Erica, letörölve az arcáról, álláról a saját nyálát. Robert fölé hajolt, és misszionárius pózban kezdte el dugni Ericát. Robert a lökő mozdulatok alatt érezte, hogy az merevedése kezd alább hagyni. Valami erőteljesebb kellett neki, nem ilyen szokványos póz. Ericát megfordította, kutya pozícióba. Hátulról kezdte el nyalni Erica fenéklyukát. Erica keze megjelent a csiklóján, és lassú mozdulatokkal kényeztette magát. Robert érezte, hogy a merevedése ismét tökéletes, szinte szétfeszül a pénisze. Ahogy Erica fenéklyukát nyalta, elöntötte a késztetés, hogy fenékbe dugja Ericát. Szemei előtt lebegett a képsor, ahogy Erica követeli tőle, hogy csinálja vadabbul, gyorsabban... fantáziálását Erica rideg hangja szakította félbe:
- Eszedbe ne jusson mégegyszer..!
Robert hátulról vezette be a péniszét Erica vaginájába, és egy - két lassú lökő mozdulat után enyhén fokozta a tempót. Erica kéjes nyögéseket hallatott. Robert egyre gyorsabban mozgatta a péniszét Erica vaginájában.
- Igen, gyere, élvezz el... - sarkallta Erica a végkifejletre Robertet.
Robert pénisze kivágódott Erica vaginájából. Robert gyors mozdulattal tolta be Erica fenekébe a péniszét. Erica teste abban a pillanatban tehetetlen tömegként csúszott ki Robert karjaiból, a lábait maga alá húzva. Ahogy Erica teste az ágyba süppedt, abban a pillanatban a jobb lábával Robert ágyéka felé rúgott. Erica sarka telibetalálta Robert péniszét, a tövénél. Robert a fájdalomtól felüvöltve kuporodott össze.
Erica felkapva a mobilját rohant az előszobába, hogy bezárkózzon a fűrdőszobába, míg rendőrt hív nemi erőszak miatt. Majd ő megmutatja ennek a perverz disznónak..!
Erica a lépcsőházból kimért férfi lépteket hallott. Tán James lesz, futott át a gondolat a tudatában. A fürdőszoba ajtó helyett a kijárati ajtóhoz ment. Kinyitotta az ajtót résnyire, és látta, hogy valóban James ért haza.
- James..! - szólította meg a férfit, aki már áthaladt az ajtó előtt.
- Szia Erica! - hallatszott a férfi hangja
- Gyere ide az ajtóhoz, légyszi. Nem akarok kiabálni.
James odaért az ajtóhoz.
- Figyelj, Roberttel megint csúnyán összekaptunk... Most meztelen vagyok... Miután beértem a szobába, bejönnél, és megvárnál, míg összeszedek pár cuccot? Ha valami gond lenne, nyugodtan gyere utánam a szobába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 joozsi 2013. 12. 31. kedd 02:58
Joó!
#12 v-ir-a 2013. 12. 4. szerda 17:46
Veteran hasonlóképp gondolom én is smile
nekem tetszett...
#11 Paja 2013. 11. 4. hétfő 13:10
Ez gyenge!
#10 sikamika 2013. 11. 3. vasárnap 14:24
nem rossz.
#9 veteran 2013. 10. 31. csütörtök 21:30
Sok beképzelt férj,ha ők a negativ szereplők már nem is tetszik a történet.
#8 papi 2013. 10. 31. csütörtök 10:45
Nekem sem tetszett.
#7 x124 2013. 10. 30. szerda 22:13
Jó!
#6 Rinaldo 2013. 10. 30. szerda 07:56
Jó.
#5 zsuzsika 2013. 10. 30. szerda 07:08
Közepes.
#4 Peter Hun 2013. 10. 30. szerda 07:04
Valójában ez egy cuckold, azaz férj alázó / felszarvazó történet.
#3 Andreas6 2013. 10. 30. szerda 06:53
Nekem nem tetszett.
#2 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:49
Egész jó.
#1 Törté-Net 2013. 10. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?