A+ A-

Az első fenyítés 7-8-9. rész

Pornoerotikus kisregény egy engedetlen lány megbüntetéséről
Készült: 2001.11.17. - 2002.11.28.
7. VESSZŐCSAPÁSOK
- Ha tovább fogsz ütni Omar, azt hiszem én sikoltozni fogok! - figyelmeztetett rémült daccal a lány, mintha ezzel bármit is elérhetne nálam. - Nagyon fáj a fenekem, azért!
- Inkább a kimetszést választod, minthogy fegyelmezetten megálld ezt a kis vesszőzést? - érdeklődtem őszinte együttérzéssel, megsuhogtatva a pálcát remegő sejhaja fölött.
- Nem, dehogy! Csak mondtam...!
Pillantásom ekkor véletlenül a padlón heverő fehérneműjére csúszott, ami szokatlan ötletet adott a probléma megoldására. Nem szeretném, ha túl hangosan sikítozna és kiabálna Clara a vesszőzés közben. Sértené a fülemet és zavarna a koncentrálásban. Ráadásul kiszűrődhet a falakon túlra, a mindig éberen figyelő szomszédok házáig.
- Jó! Akkor tudod mit? Szerintem meg nem fogsz sikoltozni kedvesem! - döntöttem el lakonikusan, s felemeltem a földről a csipkés ruhadarabokat. A bugyira volt szükségem, a melltartót a székre dobtam.
Volt a raktárban az ajtó mellett egy fogas, rajta egy sárga kendővel, amit homokvihar idején tekerhet az arca elé az ember, ha el kell hagynia valamiért a házat. Ezt most a vállamra terítettem és odaléptem a fejéhez, kezemben a csomóba gyűrt selyembugyival.
- Emeld föl a fejed! Nyisd ki a szád! Úgy...! - azzal a szájába tömtem a saját fehérneműjét. Láthatóan meglepődött rajta, és ki akarta köpni, de megmarkoltam az állát, másik kezemmel odahúzva a sálat.
- Mmhhuuhhmm...?!
- Nehogy kiköpd! Harapj rá nyugodtan és csukd be a szád!
Tehetetlenül engedelmeskedett, én pedig átkötöttem a kendőt, szorosan betakarva vele az orra alatti területet, hogy az a bugyi ott is maradjon, ahol lennie kell. Most nem volt kedvem átmenni az istállóba, hogy hozzak egy zablát a számára. Az különben is a tevék szájához van méretezve.
- Ez az, most már csendben maradsz! Csak a nyögéseidet akarom hallani, világos?
- Mhhmm! - pislogott rám gyilkos tekintettel, aztán bágyadtan leeresztette fejét.
- Inkább örülj neki, hogy nem egy fadarabot erőltetek a fogaid közé! Remélem tiszta a bugyid kislányom...! - a gúnyos megjegyzés úgy hatott rá, mintha ostorral verném. Megaláztam amennyire csak tudtam, ő pedig kénytelen volt alázatosan tűrni az egészet. És ha minden jól megy, élete hátralévő részében így fog tűrni továbbra is, csöndben és fegyelmezetten. Mert velem egy nő sem babrálhat ki, vagy ne legyen a nevem Omar Said!
Innentől kezdve viszonylagos csendben zajlottak az események. Még egyszer megsimogattam vörösödő farpofáit, aztán a mogyoró pálca életre kelt, fürgén járva a kezemben. Hangosan számoltam az ütéseket, ő pedig sírt, nyögdécselt és vonaglott a bakon a suhintások ritmusára.
- Ötvenegy... ötvenkettő... ötvenhárom... ötvennégy... ötvenöt...!
- Mmhhmm! Mmhhuuhhmm! Mmmm...!
A meztelenül vergődő leánytest okozta szexuális izgalom fokozatosan alábbhagyott bennem, bár a péniszem még mindig úgy állt a nadrágban, mint a cövek. Mostanra két szabályos, sötétvörösre színeződött, hurkacsíkokkal borított területté változott a tompora, melyen csak a vágat keskeny vonalának belső része maradt sértetlenül. Végül nem ütöttem erősebbet, mint a második sorozatnál, mert úgy éreztem, ennyi is bőven elég lesz neki emlékeztetőül.
- ...hetvenkettő... hetvenhárom... hetvennégy és hetvenöt! Kész! Ennyi!
A pálca végre megpihent kezemben a jól végzett munkát követően, aztán letámasztottam a sarokba és kifújtam magam. Clara változatlanul nyögdécselt és sírt, de legalább nem rángatózott már. Teljesen kimerülhetett, teste ernyedten hevert a gerendán. Most csak a hátát simogattam meg, nem akartam újra hozzáérni a csúnyán összevert popsijához. Ma éjszaka nem sokat fog aludni, és főleg nem háton, az biztos!
8. BEHATOLÁS
- Jól van! Ügyes vagy szépségem! - dicsértem meg atyaian a leányzót. - Látod, csak ennyi volt a fenyítés! Ki lehetett bírni igaz? Nem fogsz belehalni! Remélem ez jó lecke volt neked és nem kell később megismételnem!
- Mmhhuuhhmmhh...! Oohh...!
Odaálltam mellé balról és kezeimmel végigsimítottam a vállain, majd oldalra csúszott a tenyerem. Clara emlői lágyan lógtak a levegőben, s őszinte örömömre szolgált, hogy végre megfoghatom őket. Puhák voltak, teltek és selymes tapintásúak, de nem löttyedtek, hanem amilyen a fiatal lányok melle, akik még nem szoptattak. A pinanyalás mellett az ilyen formás csöcsök masszírozgatása a másik kedvenc elfoglaltságom a női testtel kapcsolatban. Hát most alaposan körbedörzsölgettem a bimbóit, kiélvezve a győzelmemet. Ettől végre alábbhagyott a zokogása, és lefelé bámulva figyelte, mit művelek a didkóival.
- Nyugodj meg szépen...! Jó?! Rendesen megálltad a vesszőzést, ahogy az egy felnőtt nőhöz illik! Elégedett vagyok veled, úgyhogy most különleges jutalomban foglak részesíteni!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 tomi19 2017. 06. 13. kedd 20:45
Jó,kár hogy nem folytattad....
#7 papi 2014. 05. 1. csütörtök 07:50
Nem rossz
#6 A57L 2014. 01. 28. kedd 05:48
Egész jó.
#5 Ram Agile 2010. 01. 30. szombat 14:34
Terveztem még hozzá két folytatást, de egyelőre várok a megírásukkal, míg elég ötlet és háttér infó összegyűlik hozzájuk. Addig más műveken dolgozom.
#4 Kasza Blanka 2008. 02. 18. hétfő 13:45
Hűűű, ez jó volt:)
#3 Ram Agile 2007. 12. 7. péntek 16:17
Mi lenne a jó? Részletezd Ati!
#2 Ati 2007. 11. 30. péntek 20:58
Az jó lenne !!!!
#1 Törté-Net 2007. 11. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?