A+ A-

Az első fenyítés 5-6. rész

Pornoerotikus kisregény egy engedetlen lány megbüntetéséről
Készült: 2001.11.17. - 2002.11.28.
5. A FENYÍTÉS
- Azt szeretném, ha hangosan számolnád a csapásokat. Huszonötnél és ötvennél meg fogok állni egy percre, hogy elmondhasd nekem a következő mondatot.: Omar bácsi, szentül ígérem neked, hogy ezentúl mindig engedelmes és szorgalmas nő leszek és nem hozok szégyent rád. Megértetted?
Odaálltam a tomporához bal felől, felkészülve a verésre. Előttem mozdulatlanul feszültek a kerekded farizmok, most még sértetlenül. Clara felém fordította fejét, tekintetében a legyőzöttek megalázottságának szomorúsága villant. Máskor erősen és tisztán csengő, kellemes hangja ezúttal rekedten és tompán szólt. Kifejezetten boldogtalanul.
- Igen abu! De szeretnék neked mondani valamit, mielőtt elkezded!
Csak húzza az időt, késleltetni próbálva az elkerülhetetlent. Ettől függetlenül leeresztettem csapásra emelt karomat és türelmesen megkérdeztem.
- Mit akarsz Clara?
- Ha nem vagy hajlandó férjhez adni, akkor vegyél nőül te engem!
A kérése egyszerűen megdöbbentett. Ezt sosem gondoltam volna róla, hogy valaha is ilyen javaslattal áll elő. És pláne egy ilyen különös pillanatban. Össze kellett szednem a gondolataimat, hogy valami értelmes választ csiholjak ki az elmémből. Az ötlet csodás, már én is gondoltam rá nem egyszer, de mielőtt igent mondok, illene legalább ellenkeznem vele egy kicsit.
- Nocsak! Feleségül akarsz jönni hozzám?
- Igen! Jobb, mint pártában maradni és szűzlányként megöregedni! - felvonta szemöldökét, kérdőn és durcásan, ugyanakkor kacér rándulással. - Akkor inkább legyek úgy a te szolgád életem végéig, hogy a feleséged vagyok. Gyerekeket szeretnék szülni...
- Huszonhat évvel vagyok idősebb nálad! - figyelmeztettem józanul, s közben magam is éreztem, hogy ez nem kifogás. Húsz, harminc év korkülönbség eléggé megszokott dolognak számít a mi világunkban, ahol az idősödő, jómódú férfiak gyakran vásárolnak maguknak fiatal feleséget, hogy vele élvezhessék a szerelem értékes perceit életük végéig.
Egy régóta meglévő, idősebb feleség, aki már túl van két-három szülésen, bizony nem olyan csábító és vonzó, mint az új szerzemény. Clara most gyakorlatilag azt kínálta fel nekem, amit egyébként is szerettem volna tőle, csak éppen titokban, a házassággal járó nyilvános és költséges cécó nélkül. Persze ha én veszem el, sosem fog kiderülni, hogy nincs körülmetélve. Feltéve, hogy befogja a száját és engedelmes asszonyom lesz, különben tényleg kivágatom büntetésül!
- Na és? Érett férfikorban vagy Omar! Talán nem tetszem neked?
Finoman ingatni kezdte csípejét oldalra, felemelve hasát a gerendáról. Ez egyértelmű felajánlkozás volt a részéről, tudtuk jól mindketten.
- De! Nagyon is tetszel, ifjú hölgy! - végre rájöttem, mit bámul olyan kihívóan rajtam. A nadrágom elöl magasra púposodott, jelezve izgalmamat. Csaknem egy éve nem háltam asszonnyal, és most jöttem rá, mennyire hiányzik egy jó kis dugás.
- Azt látom... uram! Akkor hát mire vársz? Tégy a magadévá... most rögtön! Vedd el a szüzességemet! Kérlek abu...!
A kezemben tartott pálcára néztem, azon tűnődve, mitévő legyek ebben a helyzetben. A csábítás íme ott állt előttem, hívogatóan széttárva combjait, s én hirtelen nem tudtam, mi legyen a következő lépés. Szerencsére a lány eldöntötte helyettem a dolgot, mert folytatva a roppant meggyőző szövegelést, elárulta, mit akar valójában.
- Avass végre felnőtt nővé és hatolj belém! Tudom, hogy ezt akarod, csináld hát bátran! Nem vagyunk rokonok, megteheted! És én ígérem, hogy engedelmes és hűséges feleséged leszek, és mindent meg fogok neked csinálni, amit csak akarsz! Az ágyban is, és mindenhol! Csak ne verj meg, kérlek...!
Tehát erről van szó valójában! Meg akarja úszni a büntetést! Milyen rafinált szuka! Inkább odaadja magát nekem, minthogy hurkásra verjem a sejhaját. Szóval mégiscsak fél a náspángolástól! A felismeréstől elégedetten elmosolyodtam, megsimogatva hegyes kecskeszakállamat. Mi mindenre nem képesek az asszonyok, hogy elkerüljék a testük fájdalmas elcsúfítását és meggyötrését! Úgy döntöttem, egyelőre nem adom meg neki azt az örömöt, hogy megússza a fenyítést. Kíméletlen leszek vele, mert ha én egyszer elhatároztam magam valamiben, akkor azt véghez is fogom vinni. Ez így helyes szerintem.
- Szóval azt akarod, hogy tegyelek a magamévá?! És persze engedjem el a büntetésedet!
- Igen Omar. Csak ennyit kérek tőled, és cserébe mindent megkaphatsz, amit csak szeretnél! A tiéd leszek...!
- Eddig is mindent megkaptam tőled Clara! Ezt ne feledd! - intettem józanul, s vállat vonva felemeltem a mogyorófa pálcát, hogy jól láthassa.
- Ami a feleségül vételedet, és a megdugásodat illeti, szép hölgy, arra majd később visszatérünk! De addig megkapod amit érdemelsz!
Azzal meglendítettem a hajlékony, karhosszúságú vesszőt és nagyot csaptam vele a fenekére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 05. 1. csütörtök 07:51
Egész jó
#5 A57L 2014. 01. 28. kedd 05:48
Nem rossz.
#4 genius33 2013. 03. 2. szombat 12:32
Éééééérdekes smile
#3 Ram Agile 2008. 09. 25. csütörtök 21:25
Már megterveztem a folytatását is, csak még nem volt időm megírni. Talán majd 1-2 év múlva...
#2 Kasza Blanka 2008. 02. 18. hétfő 13:39
Szerintem az egyik legjobb fenekelős történet, amit olvastam....izgató...nem a brutalitáas a cél, de következetes....szóval klasz))
#1 Törté-Net 2007. 11. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?