A+ A-

Két anya, két fiú, egy forró éjszaka 2. rész

Fordítás
Oh, édes Barbarám. Persze szép nagy faszuk van - nyögdécselt az anyám, miközben már ujjával baszta a pináját.
Igen édesem és kéményen állnak - válaszolta Barbara nyögdécselve.
Az anyám csikló dörzsölése és ujjakkal történő baszása egy hatalmas kielégülésben végződött, teste remegett, a csiklója hatalmasra nőtt és ágaskodott, mint egy kis fasz. Abbahagyta a maszturbálást
Gyertek üljetek le ide a kanapéra - mondta nekünk. Barbara is abbahagyta a maszturbálást, ahogyan a leülést megelőzően álló fasszal megálltunk előttük. Istenem, az ujjairól csöpögött a nedve és pina illat terjengett a nappaliban! Ahogyan leültünk melléjük - Készen vagytok egy jó sexre ? - kérdezte anyám. Mindketten akartok belénk hatolni szép álló faszotokkal és baszni, baszva igazi férfivé válni ? Mindent megcsinálni velünk és megtanulni a jó baszást velünk, ami hasznotokra válik és imádni fognak Titeket lányok ? Kérdezte anyám ördögi mosollyal, Barbara sejtelmesen mosolygott.
Nos, igen,rendben - válaszoltunk bizonytalanul. Az anyám akkor letérdelt Robert és én közöttem és a pinájától nedves, síkos ujjáról a nedveket a makkomra kente, a merev faszomat marokra fogva el kezdte verni azt.
A saját fiam kemény fasza, végre az enyém - mondta rám mosolyogva tovább játszva a farkammal.
Majd amikor érezte, hogy már nagyon lüktet leengedte a fejét és a szájába vitte a faszomat. Először meglepődtem, de nagyon finom és izgató volt, Robert szemei majd kiugrottak a helyükről, ahogy tátott szájjal leste amint a farkam eltűnt anyám szájában, aki hosszában teljesen lenyelte azt a torkáig engedve. Azt csinálta, hogy lenyelte mélyen, majd visszahúzta, kiengedte, csókot lehelt rá, nyelvével végig nyalta, nyálával áztatta a farkam. Ez hihetetlennek tűnt! A nyelve annyira forró és ügyes volt, ahogy engem elnyelt a torkáig és megint vissza. Elkezdtem a fantasztikus élvezettől lihegni,mert azt csinálta amit szeretek, pontosan azt, de mielőtt tele lőttem volna gecivel a száját, kivette a faszom szájából és a figyelmét Robertnek szentelte. A bal kezével, tovább cirógatja a nedves farkamat, a jobb kezébe vette, megmarkolta Robert faszát és a fejével rábukva a szájába fogadta a barna faszt.
Időközben a nagynénim meztelenül állt ott, miközben nézte, ahogy a sógornője szívja a saját fia farkát.
Barbara, gyere ide - hívta az anyu őt. Nézd ezt, milyen nagy és vastag - mondta ahogyan Robert faszát kiengedve a szopásából, kézben tartotta. Az anyu akkor arrébb ment és intett Barbarának hogy térdeljen le. Letérdelt és bámulta a nagy, vastag szervet. Majd a kézébe vette a fia faszát és finoman elkezdte pumpálni azt.
Kedveled ezt ? - kérdezte lágyan a nagynénim.
Igen anyu - válaszolta Robert.
Ezután Barbara a fiát egy meglehetősen lassú, érzéki szopásban részesítette. Ő nyalta és szívta a faszt lassan, finoman, Robert élvezte azt. Időközben az anyum visszavette a faszomat a szájába és most igazán éreztem, hogy robbanni fogok, szívta és szürcsölte, megmarkolta, érezte Ő is már nem sokáig tartok ki. Kezdtem egyre hangosabban és hangosabban lihegni, ahogy orgazmusom közeledett, ekkor egy gyors mozdulattal megragadtam anyám fejét, faszomat, mélyen torkában tartva, elkezdtem telelőni a spermámmal a száját. Végig beleélvezhettem, az anyu megengedte ezt nekem, hogy lassan csökkenjen a faszom merevsége és a szájából kicsússzon, de a kókadt farkam nyalogatta fölött, továbbra is szívta, nyalta a spermám, végig a faszomról, nyelte az éhes torkával. A spermámat lenyalta, lenyelt minden cseppet. Fantasztikus kényeztetés volt ez nekem, életemben az első szopás, és egy igazi profi szopás volt!
Épp akkor Robert elkezdett beleélvezni Barbara szájába. A szemeit tágra nyitotta ahogy érezte, hogy a fia spermája ömlik a szájába. Akkor bezárta ajkait és elkezdte lenyelni a saját fia gyümölcslevét, miközben szívta és az utolsó cseppig lenyelte.
A szopás utáni tisztára nyalás az anyáink befejezték, mind a négyen csupa mosoly voltunk.
Te, Barbara, a fiúknak jó az íze - mondta az anyu. Robert és én mennyországban éreztük magunk. Már maszturbálás után volt orgazmusom, tudtam,hogy mennyire jó az, de az semmi a szopáshoz képest, nagyon megkedveltem ezt. Ekkor az anyu felállt és azt mondta nekünk, hogy kövessük őt az emeletre, a fenti szobájába. Izgató volt lépcsőn felsétálni anyám segge mögött! Soha nem láttam semmit még ettől izgatóbbat, kívánatosabbat, Robert is vigyorgott és rajongott a selymes farpofák látványa miatt. Barbara zárta a sort.
Amikor beléptünk az anyu szobájába, az ágyára feküdt és intett Barbarának hogy csatlakozzon hozzá, ezalatt mi a fiatal fickók bámulták őket.
Mi lesz most ? - érdeklődött Robert.
A legjobbak következnek, finom ennivaló lesz hamarosan - mondta huncut szemekkel az anyu. Barbara kuncogott a javaslat miatt. Azután az anyu széttárta a lábait hogy felvillantsa nekünk a nedves pináját. Nézett minket és azt mondta : Ide be fogod tenni a faszodat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (149 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 A57L 2015. 07. 10. péntek 04:09
Jó kis írás.
#18 Caligula 2009. 09. 23. szerda 07:46
Jani-Jani!Acsarkodva megtámadtál egy másik hozzászólásoddal(tudod!Judit 2.)pedig csak az általad fennen hangoztatott vélemény szabadságommal élek.Avagy ez úgy van,hogy a te véleményed,no meg ami neked tetszik az szabad,a többinek meg kuss?(Mintha itt kishazánkban lenne ennek persze némi hagyománya - ld.még Rákosi és szellemi jogutódai)
Nos,lehet,hogy pl.sihupapa nem fordít(nem tudom),de azért azt ő is láthatja,az összes olyan olvasóval együtt,aki nem funkcionális analfabéta,hogy a fenti írás gyakorlatilag nem magyarul van írva.(Persze magyar szavak halmaza,de nem magyar.)Jogosnak látszik az egyik hozzászóló kérdése a fordító-programról,mert az ingyenes fordító-programok produkálnak,ilyen iszonyatot.Lehet ilyeneket használni,de akkor vegye az illető a fáradságot és írja át magyarra a történetet.Szerintem nem olyan nehéz,némi nyelvi intelligenciával.Ennyit erről.Viszont a megszólalásoddal(és nem csak te!)megint,ama általad megkifogásolt bejegyzésemet,igazoltad!
Amúgy igazán unok már veled(is)foglalkozni,de mindig kiprovokálod,azzal ahogy "osztod az eszet"(ugye pontosan idéztelek?)
Pax vobiscum!
#17 jani 2009. 09. 21. hétfő 08:53
sihupapa nagyon igazad van , a fordítás meglehetősen magyartalan . Te már fordítottál jobban ? Hol tudnám olvasni ? Szeretnék végre valamit olvasni Tőled , hol , milyen név alatt találhatóak írásaid ? Öszinte barátod jani
#16 sihupapa 2009. 09. 20. vasárnap 23:35
jó lenne ha meg tanulnál magyarul!
#15 tiborg 2007. 09. 22. szombat 04:40
jo kis kroki.
#14 Torkos 2007. 09. 21. péntek 17:46
Gyuri! Nincs kommentár......
#13 gyuri 2007. 09. 20. csütörtök 23:25
Torkos baromi okos vagy , mint a legtöbb magyar, MUTASS EGY FORDÍTÁSODAT ITT !!!
Te még szart sem tudsz , nem , hogy jót, csak magyarázod , hogy kellene szarni , de nem csinálod.Utálom az ilyen kioktató okoskodást , ami nem vezet sehová. Nem kötelező olvasni !!!!!!!
#12 Torkos 2007. 09. 19. szerda 11:22
A fordítás azt jelenti, hogy az adott nyelven is értelmezhetővé teszed a kifejezést. A szó szerinti fordítás néha elképesztő eredményt hozhat. Két ember nem tud két egyforma fordítást csinálni. Ha átérzed a történést, akkor a fordítás olyan lesz mint te. Ha nem érzed át, akkor meg olyan lesz mint ez. A jó gulyás és a rossz gulyás között az a különbség, hogy a jóból élvezet is lesz nemcsak szar. Kedves Novák János! Te tudsz írni, és ezért féltelek. Ha így romlik a teljesítmény, az eredmény az analfabétizmus is lehet. Vigyázz tehát, hogy mit adsz ki a kezedből! A más szarát ajándékozod tovább, ha nem csinálsz belőle jól emészthető anyagot.
#11 gyuri0926 2007. 09. 19. szerda 07:11
th 2000 nem használok fordító programot , csak szótárt.
#10 th2000 2007. 09. 18. kedd 21:12
Milyen fordítóprogramot használsz?
#9 Howard 2007. 09. 17. hétfő 17:37
Nekem nagyon bejött, úgy hogy várom a folytatását. Csak azt nem értem, ha ki van írva, hogy forditás, egyesek mért nem látják ezt.
#8 masina 2007. 09. 17. hétfő 16:54
nagyon jo szuper....szeretnem en is atelni....
#7 masina 2007. 09. 17. hétfő 16:16
nagyon jo szuper....szeretnem en is atelni....
#6 Novák János 2007. 09. 17. hétfő 13:38
Torkos megnéztem ? Te viszont nagyon pihensz valamire . mert írni , ide egy darabot sem írtál
#5 Novák János 2007. 09. 17. hétfő 13:35
Miért is Crad ?
#4 Crad 2007. 09. 17. hétfő 09:56
Az első bekezdést sem bírtam végigolvasni...
#3 Novák János 2007. 09. 17. hétfő 09:34
Torkos ez a történetet nem én írtam , tényleg fordítás , úgy hogy nekem nincs mit olvasgatni , EZ NEM A SAJÁT ÍRÁSOM.
#2 Torkos 2007. 09. 17. hétfő 08:26
Szerintem ne folytasd! Ez rosszabb mint az első rész, pedig azt hittem, hogy azt nehéz lesz alulmúlni. Neked sikerült. Még mielőtt elfelejtenél írni, pihenj és olvasgass egy kicsit, aztán próbáld meg újra.
#1 Törté-Net 2007. 09. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?