A+ A-

Életem története 1. rész

Az események több évvel ezelőtt kezdődtek. A pontos dátumra nem emlékszem. Talán 12 éves lehettem, amikor először éreztem mennyire izgató lehet, ha valakiben érezhetem az ujjamat. Akkoriban a pettingelés csodálatos időszakát éltem. Akkori barátnőm pont annyira érdeklődött a szex iránt, mint én, de ügyetlenségünk nem ismert határokat. Természetesen én a minél hamarabb szerettem volna változtatni. Akkori osztálytársaimmal gyakran összejöttünk nálunk társasjátékozni és a játék szüneteit kihasználva csajommal félrehúzódtunk egy csók eréig. Előfordult többször is, hogy csókolózás közben simogattam puniját, élveztem, amikor próbál karjaimból szabadulni, attól félt, hogy ránk nyitnak. Egyre bátrabbá válva nem csak simogattam, hanem ujjamat többször belédugva "kínoztam", közben figyeltem puncija minden rezdülését. Egy konkrét esetre a mai napig emlékszem.
Arra hivatkozva, hogy szomjas vagyok kimentem a játék szünetében, amíg a többiek azon civódtak ki melyik bábuval legyen a következő játék alatt. Természetesen Angéla (a barátnőm) követett engem. Kilépve az ajtón az irányt egyenesen a szomszéd szobába vettük. Ahogy az ajtó becsukódott mögöttünk rögtön a lényegre tértem. Neki ez sosem tetszett, mert a csókolózást akkor sem és most sem tartottam sokra. Kezemet egy pillanat alatt a bugyijába erőltettem. A farmerszoknya akkoriban a legjobb barátom volt könnyen utat találtam a célhoz. Falhoz szorítottam, mélyen a szemébe néztem és rövid, talán két-három zártujjas puncisimi után mutatóujjamat tövig belényomtam. Ettől Ő felszisszent, szemeit tágra nyitotta, de határozottságomat látva egy szót sem szólt. Könyörgő tekintetét figyelmenkívül hagytam és csak is a saját magam szórakoztatására kezdtem ujjazni. Minden kis punciredőt éreztem, azt, ahogy még ellenállnak izmai a behatolásnak. Pár perc elteltével megpróbálkoztam még egy ujjat bedugni neki de ezt Ő nem akarta, kiszolgáltatott helyzete és határozottságom meghozta a gyümölcsét. Kihúztam belőle az ujjamat, ami akkorra már nedves volt mellézártam még egy ujjamat és szépen visszadugtam punci izma tiltakozása ellenére.
Angéla már nem tiltakozott, légzése is ütemessé vált, arca kipirosodott látszott rajta közel az a pillanat, amit eddig még sohasem élt át. Feszülten figyeltem mikor következik élete első orgazmusa. Ahogy egyre szaporábban vette a levegőt és is gyorsítottam kezem mozgását, egyre határozottabb mozdulattal döftem vissza ujjaimat, amik akkorra úsztak a nedűben. Izmai kezdtek megfeszülni, légzése elakadt, egy picike hang sem hagyta el a száját. Erre a pillanatra vártam, mind a kér ujjamat meghajlítottam, mint ha ökölbe akarnám szorítani a kezemet és G pontjára erőteljes nyomást gyakoroltam. Az eredmény nem maradt el, szemeit összeszorította halk sikoly hallatszott a szájából. Lábaiból az erő elszállt éreztem én tartom az ujjaimmal. Lassan kinyitotta szemét, és amit akkor láttam, az a pillantás, opálos szemek, azt tükrözték a tied vagyok azt teszel velem, amit csak akarsz. Ez az élmény meghatározta a további életemet. További játékainkról még írni fogok, ezt az esetet azért írtam le lássátok honnan indult pályafutásom.
Nemi érdeklődésem minden nő irányába ugyanavval az erővel fokozódott, ahogy egyre több tapasztalatot szereztem. Ez alól a rokonaim sem voltak kivételek. Szemet vetettem a nővéremre, több unokatestvéremre, keresztanyámra, és végül de nem utolsósorban anyámra is.
Kitérek minden alkalomra nyugodjatok meg, mert rájöttem, ha leírom nektek élményeimet, részben újraélem minden élvezetes pillanatát eddigi életemnek.
Talán Testvéremmel kellene kezdenem, hisz Ő indított el felfedező utamon. Nekem nem volt annyira könnyű szexelni kiszemelt áldozataimmal, mint ahogy ITT sokan elmesélik. Gyakran évekig vártam a megfelelő pillanatra hogy kiélhessem vágyaimat.
Tesómért is küzdenem kellett. 14 évesen vettem észre hogy tetszik nekem. Akkor még csak játszottam a gondolattal, de tudtam kell, hogy lássam, ahogy szenved alattam. Egy évvel idősebb nálam csak. De mint a lányok általában fejlettebbek egy bizonyos korban, mint a fiúk.
Ez velünk sem volt máshogy. Kezdett gömbölyödni itt is, ott is, én meg rendre meglestem a zuhanyzó fülke áttetsző üvegén keresztül. Egyre többször vettem kezembe a farkamat miközben nézegettem, ahogy szétkeni a tusfürdőt feszes testén. Olyan feneke, mint egy 13-14 éves lánynak van... Kár hogy idővel ez a testrész is változik rajtuk. De akkor Móninak (nővérem) olyan feneke volt, körzővel sem rajzolhatnék szebbet. Feszes mellei, amik elég méretesek voltak, a bimbók az égre meredeztek... Teljesen kész voltam a látványtól.
El is kezdtem azon gondolkodni, hogy kaphatnám, meg amit akarok. Akkoriban egy "címeres ökörrel" járt. Aki gyakran átjött hozzánk és elvonulva "beszélgettek" órákat tesóm szobájában. Egyre csak fokozódott bennem a vágy, Kezdett az agyamra menni a helyzet. Hogy is kaparinthatnám meg. Sajnos két évet kellett várnom a megfelelő pillanatra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.31 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 veteran 2017. 02. 20. hétfő 17:10
Utálom az erőszak minden formáját. barom srác.
#19 feherfabia 2016. 01. 31. vasárnap 07:33
Közepes!
#18 A57L 2015. 06. 9. kedd 05:08
Nem rossz írás.
#17 Andreas6 2014. 12. 6. szombat 15:35
Borzalmas. Legalábbis, ameddig eljutottam, nem bírtam végigolvasni.
#16 listike 2014. 01. 30. csütörtök 15:48
Szadista állat.
#15 zoltan611230 2014. 01. 28. kedd 05:28
Hat??????
#14 Kaszkadör 2012. 02. 25. szombat 10:57
Beteges marhaság:(
#13 arkangyal 2009. 06. 11. csütörtök 19:27
Ez egy nagy marhaség.
#12 sihupapa 2008. 11. 14. péntek 02:28
s/m és a brutális bunkoság zagyva keveréke
#11 wwwalaki 2007. 11. 6. kedd 00:18
Egy 12 éves kisgyerek megujjaz egy minden bizonnyal hasonló korú lányt, aki még élvezi is... arról nem is beszélve, hoyg tisztában van olyanokkal, hogy G-pont és hasonlók...

Mese, mese, meskete, naivitás teteje.
#10 HIM 2007. 09. 18. kedd 15:20
sztem is jó. kicsit morbid, de jó.
#9 Tündi 2007. 09. 10. hétfő 15:37
mikor lesz folytatás?
#8 Pink 2007. 08. 30. csütörtök 15:04
Szevasztok.Aki CSALÁDI szexet olvas az tudhatja hogy társadalmilag csekély mértékben fogadják el ezt a stílust.Én tudom. Csak kiváncsiságból senki sem olvas ilyet. A folytatás is hasonló stílusú lesz.
#7 Torkos 2007. 08. 23. csütörtök 11:39
Állati jó! Az emberihez semmi köze. Akinek ez tetszik az várja meg amíg ő is sorra kerül, és élvezze milyen jó dolog hányni. K. Pink sírnod kéne és nem írnod. Ennél még a húgyszagú könny is jobb.
#6 Vale 2007. 08. 22. szerda 21:48
Szerintem jó
#5 mpc 2007. 08. 22. szerda 18:22
ki mondta, hogy ide csak "jo sex" témáju írásokat lehet felrakni? ne olvass ilyeneket, mert árt a galamb lelkednek, Te meg írj még!
#4 Tündi 2007. 08. 22. szerda 16:14
sztem jó
#3 Tüse 2007. 08. 22. szerda 09:52
Ha mindenáron folytatni akarod, csak a fiókodnak és olvasgasd sűrűn hátha elhányod magad.
#2 Novák János 2007. 08. 22. szerda 07:16
Ennél nagyobb disznóságot rég olvastam ,hogy tudott ez ide felkerülni ??????
Mi az nélvezet abban , ha addig szopatok valakit , amíg el nem kezd hányni?
Undorító a jó sexy megcsúfolása ez a történet, soha többé ilyet!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2007. 08. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?