A+ A-

Életem története 2. rész

18 éves lehettem, amikor tudatosult bennem azon felismerésem, hogy nem csak a gyengébb nem iránt érdeklődöm. De az eddig vezető hosszú utamat egyszer biztos leírom nektek. Mostani történetem-életem érdekes fejezetét érinti. 18 évesen a rokonságomban sok fiatal lányka és fiú volt. Gyakran mentem látogatóba keresztszüleimhez és ott már nagyon nehezen bírtam magammal. Pár szobás lakásokban laktak, és ezért mindig valaki megosztotta velem a szobáját. Én meg naponta több alkalommal is játszottam az unokatesóimmal. Így esett meg egyszer, hogy csikizős játék közben baszó mozdulatokat kezdtem csinálni lány unokahogomnak. Egy darabig észre sem vette, de egy szer megkérdezte, hogy mit csinálok. Én azt válaszoltam csak csikizlek. Elhitte. Egy kicsit meg is ijedtem ezért abbahagytam az élvezkedést.
Eljött az este és az ágya előtt a földön egy szivacson feküdtem. Megvártam, míg elalszik és elkezdhettem titkos játékomat. Szerencsére gyorsan elaludt, és már régebben megfigyeltem, hogy eléggé mélyen alszik. Hallgatóztam, hátha valaki még fenn van és ránknyithat, de semmit sem hallottam. Lassan csendben odaguggoltam az ágya mellé úgy, hogy ha fel is ébredne akkor se lásson. A szívem hangosan vert annyira hogy szinte hallani lehetett. Megnéztem, hogy fekszik, szerencsére háton aludt. Fejét egy picit jobbra döntve. Három évvel fiatalabb volt mit én és ez rettentően izgatott. Az ártatlansága, hogy senki sem érintette még meg. Hálóingben aludt, ami a térdéig fel volt csúszva. Lábai terpeszben voltak nem kis örömömre. A nyári meleg miatt a takarót már rég lerúgta magáról.
Hihetetlen izgalommal kezdtem a kezemmel megközelíteni. Rögtön a puncijához nyúltam, ha felébredne, akkor is egyszer már megérintettem volna. Finoman először csak a mutató ujjammal érintettem de semmi reakciót nem láttam. Elkezdtem simizni a puncivágatnál, hogy mielőbb érezzem milyen nedves. Meglepően könnyen sikerült a szeméremajkak közé dugnom az ujjamat. Kerestem a pici hüvelybemenetét. Közben farkamat simogatva arról álmodoztam mennyire jó, lenne, ha megdughatnám, és nem derülne ki. És ekkor megtaláltam a hüvelyét. Kisujjamat odarakva apró körkörös mozdulatokkal elkezdtem behatolni rendkívül szűk punusába. Már félig bent voltam, amikor megmozdult, nyöszörgött egy picit. Kővé dermedtem. Mivel nem ébredt fel folytattam a behatolást. Teljesen bent voltam, már amikor éreztem végigértem, elértem a méhszáját. Erre más sajna Ő is jobban reagált. Elkezdett lecsúszni az ujjamról, éreztem, ahogy nyom, hogy kijöjjek belőle. De még ekkor sem ébredt fel. Mivel kicsusszant az ujjam és kíváncsi voltam puncija izére, bekeptam a kisujjamat és ekkor megéreztem azt a szűzies, mennyei ízt, amit eddig előttem és remélhetőleg utánam sokáig senki sem fog érezni.
ÉN voltam az első neki, amikor majd szanaszét basszák a pasik akkor is tudni, fogom mindenki csak utánam, következik. Addig szopogattam, amíg csak le nem nyaltam mindent az ujjamról. Tudtam, hogy ez alatt ifjú kis szeretőm már ismét mélyen alszik. Fölbátorodva ismét beléhatoltam. Most más félúttól mocorgott, de nem hagytam, hogy kicsússzak belőle. Finom kis mozdulatokkal elkezdtem hüvelyének belső felét masszírozni. Figyeltem az arcát, de csak egy csodálatosan alvó tündért láttam. Észre sem vettem és már nagyon közelről figyeltem az ablakon beszűrődő fényben, ahogy mozog bent az ujjam. El sem hittem, hogy nem mozgolódik, nem forgolódik csak széttett lábakkal "tűri" játékomat. Már annyira csúszkált az ujjam, hogy kihúztam és felizgult meredező farkamra kentem punus nedvét. Szétkentem a makkomon és gyönyörködtem benne, ahogy meg meg csillan a fény rajta. Fejemet elöntötte a vér, alig tudtam magamon uralkodni. Ismét beléhetoltam, de ekkor csoda történt. Ahogy mozgattam az ujjamat egyre nedvesebb lett a tenyerem. Közelebb hajoltam és láttam valami, csordogál a punusból. Minden egyes mozdulatomra pisilt egy kicsit. Amikor a hólyagját érintettem akkor szivárgott egy kicsit. Őrülten felizgultam. Elvesztettem a fejemet. Teljesen odahajoltam és minden egyes cseppjét lenyaltam a kezemről úgy hogy az ujjammal közben masszíroztam. Az őrület elborította az agyamat, abbahagytam a belső izgatását, mert már folyamatosan pisilt. Számat a puncijára tapasztottam és óvatosan szívni kezdtem. A szívem majd kiugrott én meg csak ittam és ittam... Sajnos kezdett mocorogni úgy láttam, hogy ébredezik, ezért visszahúzódtam a földre otthagyva finom forrásomat. Föl is ébredt, és amikor észrevette, hogy bepisilt, sírva fakadt. Én gyorsan odaugrottam és vigasztalni kezdtem.
- Mi a baj?
- Bepisiltem.
- Semmi baj szóljuk anyukádnak?
- Ne... haragudni fog!
- Biztos nem... tudod, hogy nagyon szeret Téged.
- Nem akarom...!
- Akkor mi legyen? Cseréljem ki az ágyneműt?
- Ne...
-?
- Odafekhetek melléd?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.98 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 veteran 2017. 02. 20. hétfő 17:13
Ennek a kezdete is sok.
#11 vakon53 2016. 03. 29. kedd 13:37
Igazavan teljesmértékben Krisznek.
#10 feherfabia 2016. 01. 31. vasárnap 07:39
Nagyon gyenge!
#9 A57L 2015. 06. 9. kedd 05:09
Nem lett rossz.
#8 Andreas6 2014. 12. 6. szombat 15:40
Ennél lejjebb már nem nagyon lehet...
#7 krisz 2008. 11. 3. hétfő 15:15
baromagyu pervez állat.
#6 2007. 11. 19. hétfő 10:04
pfujj, bleeeee...
#5 vadkany 2007. 11. 8. csütörtök 22:34
egyetértek daviddal. le a pedofil történetekkel!!!
#4 shadow 2007. 11. 7. szerda 11:11
elég jó volt bár az a pisis téma nagyon nem kellett volna szerintem
#3 smutz 2007. 11. 6. kedd 12:47
hogy tudtál 1 10 éves lánynak felnyúlni a méhszájához? Nem volt szűz?
#2 david 2007. 11. 5. hétfő 22:31
ne legyen már itt pedofil történet.nem akarok ilyet olvasni nem is olvastam el onnan, hogy rájöttem a lényegre.
#1 Törté-Net 2007. 11. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?