A+ A-

Az én kis csipet-csapatom 2. rész

Nos Sziasztok, és ahogy ígértem itt a következő rész.
Megpróbálok ragaszkodni az időrendiséghez bár ez nagyon nehéz mivel gondolataim elég csapongóak
Hiszen még most is beleborzongok az elmúlt szép emlékek felidézésébe.
Vegyes érzelmek kergetőznek bennem hiszen egyrészt felfogható ez egyféle önéletrajznak is de én tulajdonképpen bátorításnak szánom mindenkinek aki valaha saját magával vívódik az énje miatt.
Valahol bennem , csak most hosszú évek múlva tudatosult,hogy a bi vagy homosexualitás nem a génjeinkben rejlő hibás történet hanem igenis a körülmények és a lehetőségek vonzata. Ezt majd a korábbi időm történetei igazolják a gyermekkoromból de azt majd később. Most folytatom a 20-as éveimmel miután az említett tisztáson sikerült életem talán legboldogabb 4 évét elindítanom.
A sztori után nem telt el pár nap és a belső kényszer újra kihajtott a már szeretett helyszínre ahol a srácokkal megismerkedtem.
Készültem is cigivel meg pornóújságokkal hiszen ezeket imádták. Sajna nem találtam őket pedig egy egész délutánt áldoztam rájuk. A keresgélés közben elvetődtem a tópartra is ahol gyönyörködtem a sok fürdőző szép kölyökben. Olyan jó belső megnyugvást hozott a látványuk. A parton az előttem lévő stégnél egy vízibiciklikölcsönző működött és segítettem este kikötni a bicókat. Egy 14 év körüli kissrác folyton ott ólálkodott a környéken és szóba elegyedtem vele. Attilának hívták.Fürdőnadrágján át látszott szép vesszője ami még nyugalomban is elég szép darab volt. Ebből a napok sora alatt barátság lett és szinte mindig együtt voltunk. Egy nap elmeséltem neki,hogy tulajdonképpen én hajléktalan vagyok és nincs hol aludnom meg kajálni sem nagyon van mit , csak amit a kis segítségért kapok a tóparton. Nem jönnél fel hozzánk este?-kérdezte. Örömmel -válaszoltam, de nem maradok éjszakára mert a szüleid mit szólnának. Tudod faterom vidéken melózik és csak egyedül vagyok hetekig-mondta Ő. Jó-mondtam és egyszer csak fent is voltam nála.
Megvacsiztunk és utána tv-t néztünk elég sokáig és beszélgettünk. Kb éjfél felé már pornó is ment a kábelen és persze rögtön a sexre terelődött a beszélgetés témája is. Elmesélte,hogy esténként mindig hokizik meg napközben is a tóparton elmegy hátra a nádasba és ott is szokta vernia farkát pornóújságra.Elmesélte,hogy 10 éves korában mutatták meg neki,hogyan kell hokizni egy barátja . Én már forrón remegtem mert sejtettem mi lesz a folytatás. Közben észrevettem,hogy a takaró alatt nagyon ágaskodik a farka ami nem lehetett kicsi a látottak alapján. Tűrtőztettem magamat. Nem vagy szomjas?-kérdezte és kiugrott a takaró alól hogy elmegy vízért a hűtőhöz. Ekkor láttam meg a maga teljes meztelen és gyönyörű valóságában Attist. Látványa szinte megbabonázott és önkéntelenül csúszott ki a számon hogy - tudod kölyök piszok jól nézel ki. Kicsit meglepődött de úgytett mintha nem vette volna a lapot. Szálkásan izmos napsütötte barna felsőteste volt. Halvány szőke szőrzete szinte csillogott a képernyő fényében ahogy az izzadtság kiütközött bőrén. Feneke olyan formás volt mint egy manökené ha nem jobb. Hosszú combjai nagyon arányosak voltak testével és teljesen lenyűgözött a látvány. Ekkor már nekem is rendesen állt a kis fickóm.Míg kiment behunytam szemem és elképzeltem fiatal farkát a számban és spermájának ízét amire már nagyon vágytam.
Visszajött a hideg vízzel és néztük tovább a sexfilmet. Nem zavar ha én kiverem?-kérdezte tőlem amire csak sóhajtottam,hogy nem- csináld nyugodtan. Persze figyeltem mozdulatait. Lassan, nem kapkodva először csak simogatta magát a combjain és a mellbimbójánál. Szája csak alig nyílt meg amikor halk sóhajai elhagyták ajkait és immár gyönyörű kb. 15-17 cm-es farkán kezdte húzgálni a bőrt amely nem is adott hangot. Csak szeme csillogássán láttam,hogy egyre erősebben keríti hatalmába a kéj és nyakán a combjain a veríték apró cseppjei kezdenek lefolyni csillogó barna bőrén. Kezem sznte önkéntelenül tévedt combjára és alaposan végigsimítottam verejtékező combját. Kiskölyök mint akit az áram ütött meg akkorát rándult érintésem alatt és csak annyit sóhajtott - ne hagyd abba légyszi.
Persze eszem ágában sem volt. Bal kezemmel felfedeztem testének minden apró rejtekét míg jobbommal a saját kis farkam simogattam egyre gyorsabban.Ekkor váratlanul rámhajolt és elkezdte szopni farkincámat de olyan könnyű lágy sóhajtásokkal,hogy szinte elégtem a kéjes érzésben. Attis - franciázzunk,- kértem mire szó nélkül felémperdült és elkezdődött a gyönyör 10 perce. Ahogy szemem előtt láttam gyönyörű fenekét ami szinte locsogott az izzadtságban majd számban éreztem farkát mely keményen követelte a helyet a nyelvemen , közben azon imádkoztam bár sose érne véget. Ujjai végigsimították fenekem vájatát miközben szája egyre követelőzőbben szívta magába kis farkamat. Ösztönösen futottak rajtam végig a gyönyör rángásai és éreztem ahogy számban hirtelen iszonyatosan megkeményedik a farka.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 11. 28. péntek 06:34
Ez sem lett rossz.
#3 zoli 2008. 02. 18. hétfő 13:59
kell akövetkező holtalálom ?
#2 rebpy 2007. 12. 30. vasárnap 17:19
Kell a következő sztori is:)
#1 Törté-Net 2007. 08. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?