A+ A-

Az én kis csipet-csapatom 3. rész

Sziasztok és előre is elnézést a kései jelentkezésért a folytatás miatt.
A történet valahol a tóparton maradt félbehagyva és utána jöttek a szebbnél szebb évek a megmaradt 5 - 6 állandó kiskölyökkel akikkel a mindent, jelentettük egymásnak.
Nos az egyik legszebb rész egy gyönyörű helyen fekvő régi faiskola helyén játszódik. Ott voltam kénytelen lakni mivel munka hiján nem volt más lehetőségem. Egy szép napsütéses nyári reggelen kezdődött el a faházunk épitése amit persze a nyáron más célra is terveztünk használni mint lakhatásra.
A srácok hozták a szeszámokat és szép gyorsan elkészült állandó táborhelyünk amit fergeteges bulival ünnepeltünk meg a padlástérben, ami bombabiztosan zárható volt belülről és arra a madár sem járt.
Szokásosan előkerültek a pornólapok mintegy bemelegitésképpen és csak arra eszméltem hogy tőlem jobbra már kialakult a hármasfogat és érzéki hangok hallatszanak. Lassan de biztosan éreztem ahogy a forróság elönti a testemet. Kezem önkénetlenül csúszott egyre hevesebben lüktetú farkincámhoz ami már alig birt a kielégitetlen vágyaimmal. Bal kezem középső ujja már fenekemet kéyneztette ami benedvesedett igen hamar a látványtól és egyszercsak egy gyönyörű 12 cm - es farkinca nyomódott az ajkaimhoz és ellentmondást nem tűrve nyomult számba. Nagyszerű keménysége lenyűgözött és az a csodálatos illat elbóditotta az érzékeimet. Fenekét markolva nyomtam számba tövig az ifjonti falloszt és Ő csodás sóhajjal jutalmazta cselekedetemet.
Jobbról nézőmk is akadt , aki törökülésben nézett minket miközben szorgosan verte gyönyörű farkát. A levegő egyre forróbb lett a szűk kis térben ahogy keveredtek az izzadt kamasztestek illatai a vágyak izzitó illataival vegyülve. Fülemben és ágyékomban egyre jobban dörömböltek az érzések miközben a szép 12 es farkinca borotvált látványával és sikosodó illatával egyre hevesebben nyomult számba.
Hirtelen csukott szemeim mellett forró és őrjitő illatú ondózuhatag csapódott arcomra amivel gyorsan még jobban besikositottam a számban lévő szerszámot. Kis barátom egyszerre lehanyatlott és felém helyezkedetta francia szokás szerint. Ahogy elkezdte kényeztetni kis farkamat szinte szétnyaltam lucskosra izzadt fenséges fenekét amely teljesen bevaditott. Közben félreérthetetlen hangok jelezték a másik páros pillanatnyi hangulatát. Az apró sóhajoknak indult lihegések már nem lettek elfojtva és hangos kéjes nyögésekként tobzódtak a franciázó pár fülében azaz a miénkben. Hasam egyre jobban hullámzott a rámtörö kéj alatt mivel kis barátom őrjitően jól szopta kis farkincámat. Fenekébe már teljesen szinte elveszett nyelvem és ő egyszerre hangos kiáltás kiséretében élvezett nagy mennyiségű spermát számba ami csodálatos érzéssel töltött el. Szinte abban a pillanatban elkezdtem remegni és szintén gyönyörű sperma zuhannyal töltöttem meg száját. Mihelyt utolsó cseppjemet is kiszopta rámhajolt és egy őrjitően gyönyörű csókban adtuk egymásnak összekeveredett nedveinket. Hihetetlen jó volt ez a szinte megsemmisitő akció. Misiék is Zsoltival és Jencivel csak egymáson szuszogtak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 28. péntek 06:34
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2009. 02. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?