A+ A-

Az én kis csipet-csapatom 1. rész

A történet a kilencvenes évek elején volt amikor is 26 éves voltam és egy dunántúli városban laktam. A megelőző 4 évben az országot jártam munka és barátok után de nem igazán sikerült egyik sem.
A sexuális életem romokban hevert mivel tudatában voltam,hogy imádom a fiatal srácokat de ezmellett volt egy - két hosszabb lánykapcsolatom is addigra.
Kamaszkorom óta erős exhcibionista vágy uralkodott bennem ami úgy kezdődött,hogy 7. - 8. - os koromban nem tudtam kapcsolatot teremteni a korosztályommal bár vágytam rá de tele voltam kisebbrendűségi gátlásokkal mivel farkincám csak 10 cm - es volt és ezzel messze lemaradtam a velem egykorú srácoktól akiket csak titokban csodáltam.
A hokizásra is véletlenül jöttem rá mert nem voltak haverjaim akiktől megtanulhattam volna.
Egyszer felébredtem hajnaltájt,hogy nagyon kell pisilnem de nem mertem kimennia wc - re mert a nagyszobából félreérthetetlen zajokat hallottam és nem akartam zavarni a jövés - menésemmel.
Pár perc múlva annyira kellett már,hogy kezemmel erősen megszorítottam a farkincámat nehogy bepisiljek de egy csepp így is elindult. Olyan nagyon furcsa szinte égető érzés volt végig a farkamban ami egyszerre volt kínos de egyben valami csodálatos is. Hasam szinte lángolt olyan forró volt és csak azt éreztem,hogy minél erősebben markolászom magamat annál jobban gyengülök el és elönt valami ismeretlen tűzforró érzés amit előtte soha nem tapasztaltam.
Combjaim majd szét szakadtak mint amikor tüzes drótot húznak bele és csak feszítettem maagmat és egyre szorosabban fogtam kőkemény kis farkamat. És egyszercsak teljesen görcsbe rándulva éreztem,hogy valami ami nem pisi hanme valami sokkal sűrűbbés forróbb kezd el lassan kifelé lüktetni farkamból és 2 perc után már levegőt is alig kapva úsztam a forró ragacsos spermában ami teljesen eláztatta az ágyneműt és vele együtt engem is. Ekkor jöttem rá,hogy megtörtént az első magömlésem. De nem volt kivel megbeszélnem mert szüleim prűdek voltak. Ezután szinte naponta amikor csak egyedül lehettem csak hokiztam és hokiztam. Gyönyörű időszak volt.
Egyszer azt hiszem 7. Osztály után a nyári szünetben éppen a városban bicóztam és az egyik lakótelepi játszótéren pillantottam meg focizó fiúkat a kispályán. Nagyon szépek voltak a rövidnadrágjaikban és tisztán látszódtak gyönyörű farkaik is a nadrágon át,nem beszélve még szebb fenekükről.
Olyan izgalom kerített hatalmába ,hogy egyből mocorogni kezdett farkincám és ezt a vágyat le kellett vezetni valahogyan. Egyik srác a koromfekete hajával és hosszú formás combjaival teljesen megőrjített. Hirtelen ötlettől vezérelve bementem a pálya melletti lépcsőházba aminek a lépcsőházi nagy ablakai éppen a pályára néztek.Onnan mint egy "védett" részről figyeltem őket közben azon izgultam nehogy mozogjanak a lakók. De csend volt.
Ekkor elővettem farkamat és elkezdtem lassan húzogatnia bőrt ami nagy izgalomba hozott és egyre hevesebb lett az iram. Közben az egyik fiú épp az ablak alá rúgta labdát és pont a kedvenc kis feketehajúm jött érte. Ahogy lehajolt érte egy pillanatra benézett az ablakon és meglátta mit csinálok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 11. 28. péntek 06:33
Nem rossz kezdés.
#6 nyenyec 2007. 07. 28. szombat 13:29
Klassz és izgalmas.. Várom a folytatást:-)
#5 lesslie 2007. 07. 23. hétfő 01:17
sZÍVESEN LEVELEZNÉK HASONLÓ SRÁCOKKAL A TÉMÁBAN VAGY HASONLÓBAN. lesslie@freemail.hu
#4 geribácsi 2007. 07. 22. vasárnap 23:24
Egy kicsit rövid, egy kicsit kevés a részlet, de mindenképp várjuk a folyatást!
#3 potter 2007. 07. 22. vasárnap 02:48
Csak folytasd, nagyon tetszik.

#2 Crad 2007. 07. 21. szombat 21:01
Hiánypótló írás!
#1 Törté-Net 2007. 07. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?