Élvezetes kisiklás

Szavazás átlaga: 7.1 pont (51 szavazat)
Megjelenés: 2009. szeptember 10.
Hossz: 5 802 karakter
Elolvasva: 2 608 alkalommal
Van barátnőm, akit olyannyira szeretek, hogy még az életemet is képes lennék eldobni érte! Hűséges vagyok hozzá, bár ő egyszer megcsalt. Leszopott egy idegen férfit a tudtom nélkül, de én megbocsátottam neki ezt a hibát. Pár hónappal később, csak úgy viccből mondta, hogy szopjak le egy férfit, akkor egálban leszünk. Jót nevettünk rajta. Azóta a helyzet egy kicsit megváltozott.
Mostanában, úgy az elmúlt fél évben nagyon érdekelt a shemale pornó. Azon gondolkodtam, hogy a barátnőmmel közösen kipróbáljuk, hogy milyen lehet hármasban egy shemale-el. Őt is érdekelte a dolog, bár nem annyira, mint engem. Terveim voltak, hogyan szeretkezünk majd hármasban, hogyan dugom a shemale popóját, miközben ő a páromat keféli. Nagyon beizgatott ez a téma. Aztán egy idő után barátnőm lelkesedése lelankadt és vele együtt az enyém is. Bár én még mindig néztem ilyesféle pornót a neten, sőt néha-néha már a férfi a férfival típusú videókat is megnéztem. Nem tetszettek azok a fajta a videók, ahol meg volt rendezve minden, inkább az amatőröket néztem.
Pont a minap láttam egy olyat, ahol egy férfit egy másik és úgy megszopatja, hogy az csak na. Még aznap este a barátnőm arra panaszkodott, hogy már nem szereti annyira az orális szexet, mint azelőtt. Szomorú lettem, bár előtte titkoltam csalódottságomat. Másnap reggel arra ébredtem, hogy ki szeretném próbálni a szopást. Meg akartam tudni, hogy a barátnőm miért panaszkodik ennyire. Meg akartam kóstolni egy férfi péniszét, hogy tudjam, mit érez a barátnőm, amikor a szájába teszem a farkam. Furcsa volt, de ahogy keresgéltem az embereket, szinte a torkomban éreztem a szívem. Egyrészt az izgalomtól, másrészt, hogy ezzel megbántom a barátnőm. Amikor ő leszopott egy másik srácot, azt mondta, hogy valami újat akart kipróbálni. Most így voltam ezzel én is!
Egy videó chat oldalon keresgéltem. Már vagy 16-an visszautasítottak, amikor egy ember elfogadta a meghívásomat. A meghívásom a következő volt:
"Szeretném kipróbálni az orális szexet, és ebben lennél a segítségemre? "
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.1 pont (51 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
zsuzsika
2014. november 9. 09:22
#4
Harmat gyenge.
1
Ejha
2009. december 23. 19:25
#3
Ha adsz egy email címet, megdumálhatjuk!
1
helix
2009. szeptember 16. 10:13
#2
Velem kipróbálhatod újra :) ha tényleg van hozzá kedved
1
T
Törté-Net
2009. szeptember 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1