A+ A-

Élvezetes kisiklás

Van barátnőm, akit olyannyira szeretek, hogy még az életemet is képes lennék eldobni érte! Hűséges vagyok hozzá, bár ő egyszer megcsalt. Leszopott egy idegen férfit a tudtom nélkül, de én megbocsátottam neki ezt a hibát. Pár hónappal később, csak úgy viccből mondta, hogy szopjak le egy férfit, akkor egálban leszünk. Jót nevettünk rajta. Azóta a helyzet egy kicsit megváltozott.
Mostanában, úgy az elmúlt fél évben nagyon érdekelt a shemale pornó. Azon gondolkodtam, hogy a barátnőmmel közösen kipróbáljuk, hogy milyen lehet hármasban egy shemale-el. Őt is érdekelte a dolog, bár nem annyira, mint engem. Terveim voltak, hogyan szeretkezünk majd hármasban, hogyan dugom a shemale popóját, miközben ő a páromat keféli. Nagyon beizgatott ez a téma. Aztán egy idő után barátnőm lelkesedése lelankadt és vele együtt az enyém is. Bár én még mindig néztem ilyesféle pornót a neten, sőt néha-néha már a férfi a férfival típusú videókat is megnéztem. Nem tetszettek azok a fajta a videók, ahol meg volt rendezve minden, inkább az amatőröket néztem.
Pont a minap láttam egy olyat, ahol egy férfit megerőszakol egy másik és úgy megszopatja, hogy az csak na. Még aznap este a barátnőm arra panaszkodott, hogy már nem szereti annyira az orális szexet, mint azelőtt. Szomorú lettem, bár előtte titkoltam csalódottságomat. Másnap reggel arra ébredtem, hogy ki szeretném próbálni a szopást. Meg akartam tudni, hogy a barátnőm miért panaszkodik ennyire. Meg akartam kóstolni egy férfi péniszét, hogy tudjam, mit érez a barátnőm, amikor a szájába teszem a farkam. Furcsa volt, de ahogy keresgéltem az embereket, szinte a torkomban éreztem a szívem. Egyrészt az izgalomtól, másrészt, hogy ezzel megbántom a barátnőm. Amikor ő leszopott egy másik srácot, azt mondta, hogy valami újat akart kipróbálni. Most így voltam ezzel én is!
Egy videó chat oldalon keresgéltem. Már vagy 16-an visszautasítottak, amikor egy ember elfogadta a meghívásomat. A meghívásom a következő volt:
"Szeretném kipróbálni az orális szexet, és ebben lennél a segítségemre?"
Furcsa volt, de már vágytam egy farokra, hogy leszopjam. Megbeszéltük a találka időpontját. Mondta, hogy menjek egy parkolóba, ő majd elvisz egy rejtett helyre. Beleegyeztem. Negyed órával korábban már ott voltam. Alig bírtam várni, de közben olyan gondolatok kóvályogtak a fejemben, mint: hogyan kell ezt csinálni, hogyan kezdünk bele, és egyáltalán nem-e fogom megbánni ezt az egészet. Amíg én ezekkel a gondolatokkal foglalkoztam, a kocsi begördült.
Körbenéztem, majd elindultam a kocsi felé. Fifty-fifty, hogy beszállok vagy hazamegyek. Odaértem. Kezet fogtunk. Én szólaltam meg előbb:
- Figyelj, én szeretném kipróbálni a szopást, de semmi csók, vagy valami. Ez egy egyszeri alkalom lesz. Csak leszoplak, és kész. Érted? - Kezdtem határozottan.
- Rendben csak leszopsz, és annyi. Miután megtörtént visszahozlak ide, ebbe a parkolóba. - válaszolta.
Csak ekkor vettem észre, hogy egy 40-es férfival beszélgetek, aki úgy ült a kocsijában, hogy csak egy póló volt rajta, és alul látszott a méretes farka. Kb. 19-20 cm lehetett. Éreztem, hogy a látványtól elkezdett lüktetni a farkam. Beültem a kocsi hátsó ülésére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 9. vasárnap 09:22
Harmat gyenge.
#3 Ejha 2009. 12. 23. szerda 19:25
Ha adsz egy email címet, megdumálhatjuk!
#2 helix 2009. 09. 16. szerda 10:13
Velem kipróbálhatod újra :) ha tényleg van hozzá kedved
#1 Törté-Net 2009. 09. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?