A+ A-

Szerepjátéknak indult 2. rész - A munkaebéd

A bárbéli kalandunk óta eltelt időben sok minden történt. Ahogy hazaértünk, hatalmasat szeretkeztünk, a látottakra gondolva egész éjszaka merevedésem volt, mihelyt elélveztem, újra tettre készen álltam. Vera természetesen észrevette, hogy a kis kaland mennyivel növelte a potenciámat, és az a halvány szégyenérzet, amit a bárban láttam a szemében, teljesen eltűnt, helyébe határtalan önbizalom lépett. Megérezte, hogy a kezébe került az irányítás. Hatalmat szerzett felettem, és ezt nagyon élvezte. Ő választotta ki a partnereit, én csak néző lehettem. A helyzet megalázó volt, de nekem tökéletesen megfelelt. Vera teljesen felszabadult, minden gátlását levetette. Könnyedén szedett fel bárkit, aki megtetszett neki. Néha előfordult, hogy nem volt lehetőségem a kukkolásra, ilyenkor a mobilján felhívott, hogy legalább halljam, mi történik. Szükségessé vált egy hely, ahonnan mindig végig nézhetem a sexcsatákat. A dolgozószobám a hálószobából nyílt, ennek a falába vágtunk egy ablakot, amibe egy speciális tükröt helyeztünk, amit a rendőrök szoktak használni a filmekben, a kihallgató helységekben. Én bentről mindent látok, de hozzám nem látnak be. Hogy halljam is, mi történik bent, mikrofonokat helyezem el a szobában, amiket kihangosítottam nálam.
Feleségem egy nagy reklámügynökségnél dolgozik, ahol a piac telitettsége miatt nagy a konkurencia harc. Egy nagy sportszergyártó cég új reklámkampányt kívánt indítani, és a több százmilliós üzletet több ügynökség is igyekezett megszerezni. Verára bízták, hogy készítse el az ügynökség terveit. Tudta, hogy itt a nagy alkalom az előrelépésre. Elkészítette az anyagot, kiválasztotta a lehetséges reklámarcokat. A megrendelőnek tetszettek az elképzelések, mint mondták, már csak ketten vannak versenyben a megbízásért. Egy munkaebédet javasoltak, ahol elmondhatnák további javaslataikat. Vera érezte, hogy a célegyenesbe ért, nem akart itt veszíteni. Az ebédre magával vitte azt a fiatal modellt is, akit a kampány arcának szánt, és aki szemmel láthatóan a megrendelő tetszését is elnyerte. Ő is érezte, hogy itt a nagy alkalom, és ő sem riadt vissza semmitől, hogy ezt megragadja.
A nagy napon az irodámban vártam a fejleményeket, amikor nejemtől egy sms-t kaptam, ezzel a szöveggel: Party van :) . Gyorsan összepakoltam, és siettem haza. Otthon ledobtam magamról a felesleges ruhákat, és egy szál alsónadrágban leültem a tükör elé tolt kényelmes bőrfotelbe. Nem kellett sokáig várnom, alig tíz perc múlva vidám társaság érkezett. A két gyönyörű nőt három férfi kísérte, kettő középkorú, és egy fiatalabb, a húszas éveinek a végén. Mindhármukon látszott, nem csak forgalmazzák a cég termékeit, hanem használják is. A modell lányt eddig csak képről ismertem, most viszont teljes valójában láthattam. Hosszú, vörös haj, csillogó, zöld szemek, hófehér arc, halovány szeplőkkel. Formás mellei büszkén feszítettek a szűk blúzában, melyen látszott, hogy nem is olyan régen valaki az általa takart halmokat vizsgálta. Combközépig érő szoknyáját egy széles öv tartotta a csípőjén. Hosszú, csupasz lábai egy nyitott szandálba bujtatta, mely szabadon hagyta gondosan ápolt, vörösre festett körmeit. Ajkán a színében a körömlakkal harmonizáló rúzs elkenődött, látszott, hogy az úton idefelé a száját nem csak beszédre használta. Nejem külseje is kissé zilált volt, a férfiak dudorodó nadrágja pedig egyértelművé tette, hogy a party már a kocsiban elkezdődött. Mind később megtudtam, limuzinnal érkeztek, melyben bőven volt hely a két gyönyörű nimfa leszbikus bemutatójához. Ahogy a szobába értek, Vera egyből a lényegre tért. Az egyik középkorú fickóhoz lépett, szorosan hozzátapadt, és könnyedén megnyalta a száját. Majd továbbra is hozzásimulva leguggolt, miközben kezével végigsimította az izmos testet. Mellével agyék magasságba érve megállt pár pillanatra, a formás halmokkal izgatta a nadrágot szétfeszíteni igyekvő, követelőző húsdarabot. A férfi a fejére tette a kezét, és határozott mozdulattal nejem tudtára adta, hogy mit akar. Ő teljesen leguggolt, és a nadrágon keresztül harapdálni kezdte a farkát, miközben mindkét kezével a fenekét markolta. Partnere felnyögött, lázas sietséggel kigombolta a nadrágját, amit Vera, a másik izgalmával nem törődve, lassan a selyemalsóval együtt a bokájáig letolt. A hatalmas, harcra kész farok nagy lendülettel pattant ki a ruha szorításából, és nekicsapódott a férfi hasának. Vera könnyedén megfogta, és lassan verni kezdte, miközben rózsaszín nyelvével többször végignyalta a heréktől egészen a lilán feszülő makkig. A nyalást befejezve a csupasz herezacskót vette kezelésbe a minden bizonnyal spermával teli duzzadó golyókkal. Először csak a bőrt harapdálta, majd szabad kezével az egészet a szájába segített, miközben a hatalmas szerszámot egyre gyorsuló ütemben izgatta a másikkal.
Eközben a többiek sem tétlenkedtek. Ágit, így hívták a modellt, a két másik férfi az ágyhoz vezette, miközben a ruhája alá nyúlkálva simogatták csodás testét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2019. 04. 8. hétfő 08:37
Jó írás.
#9 Andreas6 2018. 01. 16. kedd 08:10
Én beszálltam volna hatodik szereplőnek.
#8 zsuzsika 2015. 01. 10. szombat 08:00
Nem rossz.
#7 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:38
Jó írás.
#6 joozsi 2012. 11. 28. szerda 02:18
Joóó!
#5 Anna 2010. 03. 16. kedd 10:07
ez már nem az első rész hihetőbb volt számomra
#4 v-ir-a 2009. 11. 8. vasárnap 22:25
nagyon élveztem , a két részt egyszerre olvastam el.
#3 Cave 2007. 09. 1. szombat 17:39
Köszi:-)
#2 vivi 2007. 08. 7. kedd 11:09
nekem tetszett
#1 Törté-Net 2007. 02. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?