A+ A-

Szerepjátéknak indult 1. rész

Sándornak hívnak. Feleségemmel, Verával harmincas éveink elején járunk. Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, kevés időnk jut egymásra. Tíz éve vagyunk házasok, a szexuális életünk kezdett ellaposodni az utóbbi időben, kezdtünk eltávolodni egymástól. Egy ismerősünk tanácsára egy olyan csoportba kezdtünk járni, ahol hasonló problémákkal küzdő párokkal találkoztunk. Ott több ötletet is hallottunk arra, mások hogyan próbáltak szint vinni házasságukba. Az egyik felkeltette mindkettőnk érdeklődését. Idegenként mentek bárokba, ahol aztán flörtölni kezdtek egymással, majd futó kaland gyanánt hatalmas szeretkezéssel zárták az estét. Mi is kipróbáltuk, és remekül sikerült. Izgató volt minden alkalommal ,, megcsalni,, a másikat. Egy idő után kezdtem elképzelni, vajon milyen lenne, ha Vera valóban egy másik férfit szedne fel a bárba. A gondolat nem töltött el féltékenységgel, inkább felizgatott. Egy ilyen alkalom után meg is említettem kedvesemnek, aki mosolyogva azt válaszolta, hogy ő minden alkalommal ezt teszi. Nem erőltettem tovább a kérdést, de aztán egy hónapja váratlan fordulatot vett a játék.
A játéknak megfelelően, külön szoktunk az előre megbeszélt helyre indulni. Mielőtt elindultam volna, egy váratlan hívást kaptam a cégtől, sürgősen be kellett vinnem egy fontos iratot. Felhívtam Verát, hogy egy órát kések. Megnyugtatott, hogy nem fog unatkozni. Hangjában volt valami furcsa, de akkor erre nem figyeltem fel. Az ügy egy kicsit tovább tartott, mint gondoltam, így amikor elindultam, újból felhívtam kedvesemet. Mobilja sokáig kicsengett mielőtt felvette. Hangja vidám volt, de válaszai semlegesnek tűntek, mintha nem akarná, hogy tudják kivel beszél. Gyorsan vezettem, hogy minél előbb a bárba érjek, tudni akartam mi történik ott. Eszembe jutott a korábbi beszélgetésünk, és a nadrágomat hirtelen szűknek éreztem. Ahogy beléptem a helységbe , rögtön őt kerestem a szememmel. A pultnál ült egy bárszékben, hosszú, formás lábait keresztbe téve. A könnyű, fekete ruha, mely egész hátát csupaszon hagyta, szinte teljesen felcsúszott mezítelen combjain. Lábfején szintén fekete, magas sarkú szandál volt, mely szabadon hagyta vörösre lakkozott lábujjait. A combja viszont még sem volt tejesen csupasz, egy tenyér, egy középkorú férfi tenyere volt rajta, amit már kevés hijján a ruha széléig csúsztatott. Nejemet ez szemmel láthatóan nem zavarta. Ahogy álltam ott, és tekintetünk találkozott, szeméből várakozást olvastam ki.
Várakozást és engedélyt a tovább lépéshez. Péniszem kő keményen feszült, amint kettőjükre néztem. A férfi magas, őszes hajú, enyhén pocakos, jól öltözött üzletembernek tűnt, aki egyéjszakás kalandok kedvéért jár bárokba, és feltett szándéka, hogy ma Vera lesz ez a kaland. Döntöttem, kettejükről figyelmet sem véve a pulthoz léptem, és egy száraz martinit kértem. Feleségem érzékien elmosolyodott, majd vállig érő, fekete hajába túrva partneréhez hajolt, és a fülébe suttogott. A fickó hirtelen elvette a kezét a combjáról, és megkérdezte:- Itt? Nejem nem válaszolt, csak kortyolt egyet az italából, és a mosdó felé indult, végig simítva a férfi ágyékán. Egy pillanatig döbbenten ült, majd diadalittasan elvigyorodott. Ő is kortyolt az italából, és a nejem után indult. Már jártunk itt korábban is, így már voltam a férfimosdóban. Igényesen berendezett helység, nem egy lerobbant nyilvános WC a külvárosban.
Eljátszottam a gondolattal, milyen lenne ott Verával, de visszatartott a tudat, hogy rajtakaphatnak. Kedvesemnek viszont úgy látszik tetszett az ötlet, hiszen ott akarta kielégíteni partnerét. Ahogy beléptem, nem láttam senkit, úgy tűnt teljesen üres a mosdó, de aztán megpillantottam az egyik fülke ajtaja alól Vera formás lábát a szexi fekete cipőjében. Egy zipzár lehúzásának félreismerhetetlen hangját hallottam, majd egy közömbös férfihangot:- Szopjál le! - A következő pillanatban cuppogó hang szűrődött ki az ajtó mögül. A farkam, mely eddig is keményen feszült a nadrágomban, ekkor fájdalmasan megrándult. - A golyóimat is simogasd, ...
úgy jó lesz . - hallatszott újra most már kevesebb közönnyel. Feleségem csodás szája úgy látszott megtette a magáét. Ritkán tudtam rávenni, hogy szájjal elégítsen ki, de ha sikerült, mindig hatalmasat élveztem. Azt viszont soha sem engedte, hogy a szájába élvezhessek. Kettőjük szex csatájának hangja egyre hevesebbnek tűnt, elképzeltem, ahogy a fickó farka ki-be jár feleségem ajkai között. Nem bírtam tovább, ezt látnom kellett. A lebukással nem törődve a szomszédos fülkébe osontam, óvatosan felálltam a lehajtott ülőkére, és átlestem. A férfi előrébb helyezkedett el nálam, így ha felnézett volna, sem pillanthatott volna meg. Bár ha meglátott volna, se foglalkoztam volna vele. Az elém táruló látvány hatására a maradék óvatosságom is elillant. Vera ruhájának felső része, melyet egyetlen gomb fogott össze a nyakán, most egészen a derekáig lehullott, szabadon hagy gyönyörű melleit. Szeretője mind két kezével a bimbókkal játszott, dörzsölte, húzogatta őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2018. 01. 16. kedd 08:01
Én nem lelkesednék ezért a szituációért.
#6 zsuzsika 2015. 01. 10. szombat 07:54
Hát az én emberem nem tudom,hogy mit szólna hozzá.Amúgy nem rossz.
#5 feherfabia 2015. 01. 10. szombat 07:10
Nekem is tetszene ez a felállás csak a férj hogy fogadná? Nagyon jó a történet!
#4 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:38
Egész jó.
#3 papi 2013. 09. 16. hétfő 12:25
Ha már ennyire ellaposodik egy házasság el kell válni.
#2 Anna 2010. 03. 16. kedd 10:02
Tetszett a történeted, az Én férjem is teljesen be van indulva, ha látja hogy mással vagyok, de ez nem baj, mindketten nagyon élvezzük ezeket a helyzeteket.
#1 Törté-Net 2006. 12. 24. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?