A+ A-

Szilveszter éjszaka

Közben iszogattunk, meg buliztunk, és a férjemmel odacsapódtunk egy másik társasághoz. Mentünk a színházpark mellett, amikor két srác meg állt egy fánál pisilni, Én meg odamentem melléjük, és leguggoltam Én is pisilni, de közben figyeltem őket, hogy pisilnek, és az egyik közben mondta - mi van, bekapod a hugyos farkam, és már oda is állt elém és mondta, hogy kapd be, Én meg bekaptam a még csöpögő farkát. A másik is odaállt, és Ö is a számba tette a farkát, és a pisi cseppeket lenyalatta velem.
Közben Én is végeztem a pisiléssel, és felálltam, de a fiuk a bugyimat nem engedték felhúzni, levetették velem, és valamelyik a zsebébe tette.
A férjem meg a másik három srác közben már elmentek, és mi mentünk utánuk, és közben iszogattunk a fiuknál lévő üvegből pezsgőt-
A következő saroknál mondták, hogy megérkeztünk menjünk be. Bementünk egy lakásba, és a férjemék már ott voltak.
Odajött hozzánk a lakás folyosóján egy idősebb pasi, és a fiukat kérdezte, hogy ki vagyok, mondták, hogy nem tudják, csak jöttem velük, valamin vitáztak, nem értettem piás voltam, közben a pasi alám nyúlt, mert a fiúk mutatták neki, hogy nincs rajtam bugyi levették rólam
Valami probléma volt valami a felesége miatt, és bementünk a kisszobába, letérdeltettek, és az idősebb pasi elővette a faszát a számba nyomta és elkezdte kúrni a számat, közben a fiuk nézték, nem tartott soká pár lökés után beleélvezett a számba, lenyeltem.
Mondta, hogy már bemehetünk, a fiúk levetették a kabátomat, és bementünk a nagyszobába, ahol többen voltak nők férfiak, és táncoltunk beszélgettünk a férjem is ott volt, és bemutatott a házigazdának, aki ismerőse volt valami Sándor, az előbb megszopatott. Sándor is bemutatta a családját, és felkért táncolni. Közben eszkuzálni akarta magát, de mondtam neki semmi probléma. Tánc közben elkezdett taperolni, és mondta, megmutatja a lakást. Felhúzott a galériára, a bárpultról levett egy pezsgőspoharat, a kezembe nyomta, és az oszlop árnyékában lévő bőr kanapéra ültetett. Itt erős félhomály volt, és mondta, ha nem probléma, akkor még egyszer megismételné, és elém állva elővette megint a farkát, és elkezdte lóbálni.
Én megfogtam neki is a számba tettem, és elkezdtem szopni, amikor megkeményedett elfektetett, hogy a fenekem fenn volt az ülőgarnitúra könyöklőjén és a lábaim közé állt, és a feltűrte a szoknyám és benyomta a pinámba a farkát, és elkezdett baszni, teleélvezte a pinámat, de ez már nekem is élvezetes volt, közben észrevettem, hogy egy másik férfi ott áll és néz bennünket. Sanyi kihúzta belőlem a farkát, ránézett a másik férfira, és csak úgy mellékesen mondta nekem itt a sógorom Ő is meg akar kúrni, és mire bármit mondhattam volna már bennem is volt, nem érdekelte, hogy előtte Sanyi már teletöltött, közben a Sanyi a fejem fölé térdelt szembe a sógorával, és lankadt gecis farkát belelógatta a számba.
Élveztem a bennem mozgó nagy kemény faszt, és élvezettel nyalogattam Sanyi faszát, közben a szám fölé helyezte lógó zacskóját, amit szintén a számba szívtam, de nem volt neki ennyi elég a farka már kezdett keményedni, és még előrébb csúszott és leszólt, hogy nyald a seggem. A pinám már nagyon élvezett, és nagyokat nyaltam a seggébe, nyelvemmel körbenyaltam a végbélnyílását, és egyszer-egyszer a nyelvemet belenyomtam
Közben a sógora pumpálta a pinámat, és kérdezgette, hogy mit csinálok, és Sanyi mondta neki, hogy nyalja a seggem. Na erre aztán beindult vadul baszta a pinám, és hatalmasat élvezett bele.
Közben Sanyi felesége kiabált lentről, Sanyi gyorsan felkapkodta a ruháit, és lement.
A sógora közben még mindig a lábaim közt ellankadó farkával a pinámban, pihegett, kihúzta, és odahajolt fölém, és lankadt gecis farkát a számba lógatta. Leszoptam.
Ő is elment, felkeltem letűrtem a szoknyámat, és lementem Én is, ittam még egy pezsgőt, és táncoltam a férjemmel egy kicsit, mert eléggé ittas volt.
Én is kimentem a teraszra egy kicsit józanodni a kezemben még egy pezsgővel, a terasz sarkába Sanyi lánytestvérét láttam azt, akinek a férjével az előbb Én keféltem, egy másik férfival aki Én nem ismertem csókolózott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 30. szerda 16:40
Mennyi kúrva feleség.
#8 A57L 2013. 10. 21. hétfő 04:27
Nagyon jó.
#7 papi 2013. 07. 31. szerda 10:04
Nem rossz
#6 Joe 2010. 01. 21. csütörtök 09:29
a nejemet nekem is megdugták, megszopatták a névnapi bulimon, akkor elzavartam, most meg nem akar visszajönni,
#5 Zsu 2009. 12. 15. kedd 11:00
Húú egyszer nekem is volt 1 szilveszterem, hajnalra akkora grupi lett belől
#4 danics 2009. 10. 8. csütörtök 10:58
az az érzésem, hogy az író még nem heverte ki, a szilveszteri buli alkoholmámorát :D
#3 johnnyv 2007. 01. 28. vasárnap 19:32
Nem csak a vége gáz picit, hanem az egész leírási mód is. Volt legalább két olyan mondat, aminek se eleje, se vége. A helyesírásról már nem is beszélve. Kár, hogy ezzel is el lett rontva a sztori :-(
#2 feri 2007. 01. 23. kedd 14:52
a vége egy picit gáz.....

mert mintha valami "homo" beütés lenne a happy end helyett....:-(
#1 Törté-Net 2007. 01. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?