A+ A-

Dóri ausztráliai kalandjai 2-3-4. rész

2. rész
Mikor megjöttem első utam rögtön a galérián lévő hálóhoz vezetett. Ott is találtam őket, és majd leesett az állam, épp fehérneműket próbálgattak. Dórin egy kétrészes fekete pamut tangás fehérnemű volt, felette egy vékony átlátszó tangás bodyval és magas sarkú cipő, Helénán pedig egy oldalt vékony pánttal ellátott átlátszó bugyi, amin keresztül piercingje kilátszott; hosszú lábain egy pár harisnyatartó nélküli neccharisnyát, felül pedig egy átlátszó hálóingszerűséget viselt amin keresztül nagy kerek mellei gyönyörűen látszódtak. Egyszerűen leírhatatlan az a szépség, amit akkor láttam. Mikor megláttak, elmosolyodtak, és letették az épp kezükben lévő darabokat. Lenéztem a földre, ahol egy bőrönd volt tele minden féle fehérneműkkel, a padlón pedig segédeszközök hevertek mindenütt. No, gondoltam, ennek sem lesz semmi a vége, jól bekészültek a ma estére. Heléna levette hálóingét, odalépett Dóri mellé, kinyitott egy tubus babaolajat és elkezdte magára csurgatni. Dóri sem kérette magát, elkezdte szétkenni az olajat a gyönyörű női testen. Csodálatos volt, ahogy a hamvas bőr csillogott a napfényben, őrjítő.
Mikorra feleszméltem Dóri már Heléna bugyijában matatott. Kicsit hülyén éreztem magam, hogy én meg csak ott állok, de egyszerűen hihetetlen volt a látvány. Heléna kihúzta Dóri kezét és kéjesen megnyalta ujjait, majd odakísérte a franciaágyhoz. Én sem akartam tétlenkedni, felvettem a földről négy tépőzáras kötelet, odamentem az ágyhoz, Dórit hasra fordíttattam, majd két lábát és két kezét az ágy lábaihoz erősítettem. Csodálatos látvány volt, ahogy ebben a szexi cuccban ívbe hajló teste négy pontra ki van kötve. Lenéztem a földre, láttam még egy pöcköt, felvettem, majd megkérdeztem Dórit, szeretné-e. Igenlő volt a válasz, így betettem a szájába és hátul összecsatoltam. Cinkosan összenéztem Helénával. Megfogtam és levettem az átlátszó kis bugyit Helénáról, majd lefektettem az ágyra és nyalni kezdtem. Nagyon finom íze volt, nem csoda, hogy Dóri annyit kóstolgatta.
Majd egy idő múlta megkértem, hogy álljon négykézlábra Dóri felett, két kezét hátrafogtam és úgy vezettem be farkamat Helénába. Felnyögött. Ott volt a feje Dóri mellett, aki Heléna minden egyes nyögését hallhatta, ez is volt kis gonosz tervem. Kis idő után Heléna lejjebb csúszott, hogy hozzáférjen Dóri formás fenekéhez, és úgy folytattuk. Nagyon izgató volt, ahogy barátnőm ánuszát nyalja egy lány, majd finoman ujjazza, akit közben én hátulról kefélek. Főleg azért, mert eddig Dóri hallani sem akart az anális szexről. Volt egy olyan érzésem, hogy ez ma meg fog változni. Dóri felemelte a csípőjét amennyire bírta, ezzel mutatva, hogy többet szeretne.
Magára hagytam a két lányt miközben a földön megfelelő méretű dildók után kutattam. Oda is adtam három különböző méretűt Helénának, aki egy mosollyal nyugtázta, hogy a harmadik meglehetősen nagy méretű, kb. 25cm-es lehetett. Kivettem a pöcköt Dóri szájából -egyelőre. Felállt kutya pózban, kitolta fenekét. Helénának sem kellett több, bekrémezte a dildót és lassan belevezette Dóri fenekébe. Dóri felnyögött. Én közben odamentem Dóri fejéhez, elé ültem, és rávezettem fejét farkamra. Csodálatos látvány tárult elém, ahogy Heléna hátulról egy dildóval keféli barátnőmet, aki pedig engem szop közben. Heléna a közepes méretűre váltott, amit már elég nehezen akart Dóri feneke beengedni, de úgy tűnt, Heléna érti az anális szex minden csínját-bínját. Mikor a legnagyobb után nyúlt, amit nem mellékesen csak viccből adtam neki, kikerekedett a szemem. De az igazi meglepetés csak ezután jött, Heléna felkelt, és ráillesztette egy felcsatolható övre. Felcsatolta, majd feltérdelt, és bőségesen bekrémezte, majd odailleszette Dóri fenekéhez. Majdnem elmentem csak a gondolatától is.
Dórin láttam, hogy egy pillanatra meglepődött, de nem volt ideje menekülni, mert Heléna egy erős, kemény mozdulattal benyomta a dildó fejét. Dóri elengedte a farkam és felhördült, kérlelte Helénát, hogy vegye ki, mert fáj. De Heléna nyugtatgatta, hogy mindjárt jobb lesz, és lassan elkezdte becsúsztatni a hatalmas hímtagot, milliméterről milliméterre, míg az egészet be nem tolta. Dóri vonaglott, de nem menekülhetett. Gondoltam egyet, felkeltem, és kezét hátrakötöttem teste alatt a lábaihoz, hogy még jobban ki kelljen tolnia fenekét. Csodálatos látvány volt. Közben Heléna benyúlt a tanga alá, és Dóri csiklóját izgatta. Lassan Dóri fájdalma átfordult élvezetbe, ezért Heléna lassan ki-be kezdte tologatni a felcsatolt dildót, majd egyre gyorsabban. Dóri egyre nagyobbakat nyögött, tudtam, hogy közel van, és mikor Heléna újra betolta tövig Dóri felsikított és egy hatalmasat élvezett, majd az ágyra rogyott. Heléna nem hagyta annyiban, keresett s földön egy anális dugót, és betolta a kitágult lyukba. Utána pedig újra kikötötte Dórit de most a hátára fordítatta, hogy mindent lásson és visszatette a pecket, engem pedig visszainvitált az ágy másik végébe, hogy befejezzük, amit elkezdtünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 02. 13. szombat 07:47
Nagyon de nagyon jó íírás!

Ez csak 10 pontlehet.
#3 A57L 2013. 10. 11. péntek 04:23
Elég jó.
#2 genius33 2013. 01. 29. kedd 06:45
Jobb mint az első rész.
#1 Törté-Net 2006. 12. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?