A+ A-

Az osztálykirándulás 1. rész

2001 májusa volt. Egy verőfényes napra ébredtünk. Eljött a kirándulás napja. 2 napra indultunk Pécsre. Én már vártam, mert még nem voltam ott. Az úton semmi érdekes nem történt. Mikor megérkeztünk első dolgunk volt elfoglalni a szállást. 2 ágyas szobák voltak. S mivel senki nem ilyenre számított mindenki kereshetett magának párt. Én nem nagyon erőltettem magam, ezért egy olyan fiúval, Tamással kerültem egy szobába, akivel nem nagyon voltam beszélő viszonyba. Mindegy legalább megismerem. Eljött az este, a féktelen bulizás, piálás. Már 3 lehetett, amikor mindenki nyugovóra tért. Mindenki elvégezte dolgát, s elvonultak a szobákba. Mi ketten, Tamás és én csak ezután értünk vissza a szállásra. Kicsit sokat ittunk, meg fáradtak voltunk, de azért mondom neki el kéne menni, zuhanyozni. Egyből belement meg is lepődtem hogy a gyerek nem is húzódzkodott. Elmentünk hát a zuhanyzóba.
A zuhanyzóba körbe voltak a zuhanyok, s nem volt köztük elválasztó fal. Én ennek örültem, mivel így Tamást egész valójában láthatom. A zuhanyzó közepén volt egy pad, s elkezdtünk levetkőzni. Én a szemem sarkából figyeltem Tamás testét. Nagyon szép sportos teste volt. Hát persze mivel rendszeresen sportol így nem csoda. Levette az alsóját is. S ott állt mellettem teljesen meztelenül az a fiú, akiről már annyit fantáziáltam. Szép, épphogy szőrös farka szinte a szemem előtt lengett. A kerek izmos feneke teljesen felizgatott. De meg is feledkeztem magamról s nem vettem észre, hogy Tamás engem nézett. Felnézek rá s ö csak mosolygott.
Nem értettem. Levetkőztem én is s beálltam a mellette lévő zuhany alá. Istenem mondom, nem hiszem el. Itt ez a klassz srác huh mennyi mindent tudnék vele csinálni. Elkalandoztam, s észre se vettem a farkam akkorára duzzadt, mint még soha. Próbáltam úgy állni ne vegye észre, mert az olyan ciki, meg mit fog gondolni. Aztán egyszer csak megfogta a vállam, s azt mondta:
- Nyugi nem kell takargatni, nekem is zuhany közben fel szokott állni. S odanéztem s úgy állt a farka, mint a cövek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 11. 27. csütörtök 06:02
Nagyon gyenge.
#3 papi 2013. 10. 26. szombat 08:53
Ez sokkal rosszabb mint vártam.
#2 P 2007. 09. 4. kedd 10:38
Fujj
#1 Törté-Net 2006. 11. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?