A+ A-

Az élet körhintája 2. rész

Éjjel feküdtünk az ágyon. Azt hittem, Évi elszendergett. Háttal feküdt felém. Megfordultam és közben a székem hozzáért seggéhez. Nem aludt. Hátranyúlt, megragadta azt ami megérintette. "Áll a faszod!" mondta. "Mire gondolsz?"
"Arra hogy mással basztál. Ezt tudom, érzem, hogy nem annyi volt az egész, hogy a Szöllősi megbaszott! Te is akartad. Biztos mozgattad a segged."
"Hát érts meg végre, nem tehettem róla. Felizgatott. Bedugta a farkát a számba. Nem akartam bevenni, de hetek óta nem nyúltál hozzám. Ki voltam éhezve. Értsd meg, kellett a fasz!"
Nem tudtam mit mondani.
Évi tovább beszélt: "Tíz éve vagyok hűséges feleséged. De az utóbbi időben nem vagyok kielégítve. Ha lefekszem, nem tudok másra gondolni, mint hogy milyen jó lenne most egy nagy, kemény fasz. És ott volt egy nagy, kemény fasz. Az orrom előtt, meg a számban. Egy új fasz! Egy idegen fasz! El tudod képzelni, hogy milyen érzés az? Különösen, ha az ember ki van éhezve? Te nem izgulnál fel egy új pinán? Ha valaki az orrod alá dugná?"
Különös: Ha hétköznapi témákról beszélünk, rendszerint nem használunk "trágár" kifejezéseket. Ja, igen, ha valami cinikusat vagy gúnyosat akarunk mondani. Például, ha meglátjuk a máodik szomszédunkat, egy nem éppen fiatal asszonyt, akiről tudjuk, hogy pénzért szívesen lefekszik, a lakásából kilépni, kifestve, kiöltözve, akkor előfordul hogy mejegyezzük; "A Manyi viszi megint a picsáját vásárra". De különben használjuk - ha a szó olyan témára kerül - a "vagina, hímvessző, közösülés, önkielégítés, stb." kifejezéseket. De ha szekszuális területre kerülünk négyszemközt, akkor csak "pina, fasz, meg baszás" a szótárunk. Ösztönszerűen. Minden szituáció a megfelelő kifejezéseket igényli, nem lehet elvárni, hogy idulatoktól, hangulattól vagy érzésektől függetlenül mindig egy "alapszókincset" használjunk.
Az én családom eléggé szókimondó volt, de Évi eleinte nem szerette az erősebb kifejezéseket. Csak miután észrevette, hogy azok mind rám, mind őrá erősen erotizáló, szekszuálisan izgató hatást keltenek, amint egy kis gerjedelem keletkezik bennünk, ösztönszerűen kizárólag csak a hangulathoz illő, erotizáló kiejezéseket használjuk. Évi most is azt mondta: "Áll a faszod!" meg "Kellett a fasz". Másvalaki azt mondta volna, hogy "kedvem támadt a szeretkezésre". Szerintem Évi kifejezésmódja őszintébb, becsületesebb. Azt mondta, amit érzett: "Kellett a fasz!"
"Tényleg csak a főnököd erőszakoskodása okozta?" kérdeztem. És Évi a tőle szokott őszinteséggel válaszolt: "Tudod, a Szöllősi egy jóképű férfi. Olyan kanos. Gyakran észrevettem, hogy milyen szemekkel néz. Szinte a pillantásával megbaszott. Gyakran benedvesedett a pinám erre a hatásra. Nem akartam őt, nem kívántam őt, de értsd meg a helyzetet: Egy jóképű férfi úgy néz rád, mintha rögtön meg akarna hágni. Erre minden nő ugyanúgy reagált volna."
"De másképp nem közeledett hozzád. Vagy?"
Évi válasza kissé lassan jött: "Hááát, - néha modott olyat is, hogy hogy szerinte szexuális téren nem vagyok kielégítve. Erre azt mondtam neki, hogy a férjemnél jobbat nem kaphatnék."
"Azt mondtad?"
"Igen. Persze nem kerülte el figyelmemet, hogy néha, ha mellettem állt és valamit diktált, kidudorodott a nadrágja. Látszott, hogy felállt a fasza. És az is látszott, hogy elég nagy faszt visel a lába között. Észrevettem, hogy direkt úgy állt hogy az a szemembe ötlött. Megvallom, néha nagyon felizgatott. Volt úgy, hogy kimentem a WC-re és masztiztam."
Mikor ezt hallottam már állt a faszom, de éreztem, hogy ezekre a szavakra még jobban megmerevedik. Évi meg is jegyezte, hiszen a markában fogta a lőcsömet: "Te, a farkad nagyon megdagadt. Izgat az amit mondok?"
A pinájához nyúltam, de nem is kellett beledugni az ujjamat, hogy érezzem, mennyire nedves. "Úgy látom, téged is izgat az amiről beszélsz!" Évi kezének szorítása a faszomon erősebb lett.
"Más nem volt köztetek?"
"Nem!" mondta a feleségem határozottan, de rövid szünet után hozzátette: "Hacsak ... tudod, úgy ültünk, hogy mindketten a másiknak csak a felsőtestét láthattuk. Arra nem gondoltam, hogy ha valaki alulról az asztalom alá néz, láthat az ölemtől kezdve a cipőm orráig. Aztán egyszer észrevettem, hogy Szöllősi lehajolt, mintha valamit a földről akarna felvenni, de sokáig nem bukkant fel a feje. Akkor gondoltam arra, hogy talán az asztal alá nézhet. És úgy ültem - nagyon meleg nyári nap volt és nagyon rövid ruhát viseltem - hogy a térdeim eléggé szét voltak tárva. Parányi átlátszó bugyi volt csak rajtam, ha Szöllősi csakugyan oda nézett, majdnem a pinámat láthatta. Gyorsan összecsuktam a térdeimet és Szöllősi feje rögtön felbukkant az íróasztala fölött. Akkor biztos voltam benne, hogy a pinámra lesett."
Nem tudtam ellenállni; Évi félig háttal feküdt nekem, a faszom hegyét a segge vágatához irányítottam és a combjai között előre, a pinája felé nyomtam. Évi felemelte az egyik lábát, így hozzáfértem és a faszom behatolt a hüvelyébe. Lassan elkezdtem ki-be mozgatni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 06. 7. szombat 04:54
Szerintem is.
#3 papi 2013. 05. 9. csütörtök 05:13
Alakul
#2 mackó2009 2012. 11. 4. vasárnap 19:49
a folytatás még jobb
#1 Törté-Net 2006. 09. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?