A+ A-

Az élet körhintája 3. rész

Az egész délelőttöt dermedt, merev fasszal töltöttem el. Nem kellett dolgozni mennem, hat heti "pihenőt" kaptunk. Az alatt azt kell érteni, hogy a személyzet egyik fele, amelyikbe én is beleestem, hat hétig otthon maradhatott, mert nem volt munka az üzemben. Persze ez szép is lett volna, de "kárpótlásul" csak a fél munkabért kaptuk meg. Az pedig még a lakbérre is alig volt elég. A hat hét elteltével a csoport második fele fog ugyanannyi időre fele fizetésen kényszerszabadságot kapni, ha ugyan az üzem addig be nem zár.
Keserves volt ez az anyagiak miatt is, meg azért is, hogy Évának csak el kellett menni dolgozni, hogy éhen ne haljunk. De akkor engednie kellett, hogy a főnke akkor bassza amikor csak eszébe jut.
Nem akarom a magatartásomat szépítgetni, nem voltam egy lovag. Igaz, hogy mellbevágott a tény, hogy a nejem - ha kényszerből is - de félrebaszik, de az is a tényekhez tartozik, hogy ugyan féltékenység kínzott, de ez a kín inkább gyönyör volt, mint fájdalom. Rá kellett ébrednem, hogy egész egyszerűen felülkerekedett bennem az az érzés, hogy kellemesen izgat a tudat, hogy egy idegen fasz bassza a nejemet. Akárkivel beszéltem azóta erről, mind azt állította, hogy ez kétségkívül mazochista vonás, bár nehezemre esett megérteni, hogy hogyan lehet az mazochizmus, ami végtére is kéjt és gyönyört okoz?
Az utóbbi két napban annyit keféltem, amennyit serdülőkoromban sem, pedig akkor még a legyeket is meg tudtam volna baszni röptükben. De nem voltam már serdülőkorban, és a szünet nélküli merevedés kezdett már lassan fájdalmassá válni. Hiába na, nem voltam már tizenéves.
Amíg az üzemben voltam, bár akkor is folyton az agyamban motoszkált, hogy vajjon mi történik a Szöllősi féle ügyvédi irodában, basznak-e vagy sem, de a munka azért annyira lekötött, hogy pillanatokra el is tudtam felejteni a dolgot. De most itthon ültem, tétlenül, rettentő feleslegesnek éreztem magam és egy pillanatra sem tudtam másra gondolni, hogy keféli-e az ügyvéd úr éppen a feleségemet, vagy sem.
Néha már azon voltam, hogy kiverem - na nem a fejemből - és lepetézek, hogy legalább egy kis időre szűnjön meg ez a szörnyű feszültség a lábam között. Végülis majd heregyulladást fogok kapni! De nem tudtam magam rászánni, mert tudtam, hogy az csak nagyon rövid ideig segítene, azután meg még jobban kínozna a dolog.
És a farkam állt, szünet nélkül, mint egy távírópózna. Hogy is mondta az a doktornő: "Minden nemi történés látványa utánzásra ösztökél, mert serkentőleg hat a nemi szervekre. Akinek már felállt a farka egy pornó hatására, az tudja ezt." Azt ugyan nem mondta, de magam is arra a következtetésre jutottam, hogy nem csak egy közvetlen látvány, hanem a puszta elképzelése egy szexuális történésnek ugyanolyan nemi izgalmat válthat ki. Mert semmi más kép nem forgott a fejemben, mint a Szöllősi fasza a feleségem szájában és a rámkényszerített tétlenség. Hiányzott az üzem ideges, de megszokott környezete, a munka, a tevékenység. Fölöslegesnek éreztem magam és folyton az járt az eszemben, hogy amíg én itthon lazsálok, addig a feleségemnek oda kell tartani a pináját annak a törvényfélretekerőnek. És ami a legrosszabb, az annak a tudata (vagy elképzelése) volt, hogy a törvényes feleségem azt még élvezi is.
Kínzott engem ez a gondolat valójában? Vagy a képzeletem arra használta fel, hogy még több nemi izgalmat keltsen bennem? Mit csinálnak most azok ketten? Ülnek az íróasztalnál és lesik egymást "kézimunka" közben? Vagy Éva éppen az asztalon fekszik bugyi nélkül, széttárt lábakkal és a Szöllősi dugja erős lökésekkel? Belespriccel-e vajon, vagy hagyja a pöcsét kiszopni? Hányszor sikoltott már fel Éva hogy "Nekem most jön! Basszál erősen!"?
Az a kurva, kibaszott idő pedig nem akart múlni. Az óra mutatói mintha összeragadtak volna. Mikor lesz már végre délután?
Az is elérkezett. Éva megjött. "Szia édes", mondta és szájoncsókolt. Ha jött, vagy ment, meg szoktuk csókolni egymást, de csak arcra. Szájról szájra már csak az ágyban vetemedtünk. Most pedig szájoncsókolt.
"Basztatok?" tört ki belőlem a kérdés, mint egy segélykiáltás.
Éva rámnézett és minden indulat nélkül egyszerűen csak annyit mondott: "Nem."
Úgy néztem rá, mintha délibábot látnék. "Nem akart megbaszni?" kérdeztem, mintha ez egy személyes sértés lett volna a személyem ellen.
"Nem", mondta Éva. "Ma annyi dolgunk volt, annyi ügyfél jött, hogy egy pillanatra se voltunk egyedül. Csak nem képzeled, hogy egy ügyvéd az ügyfelei előtt közösül a titkárnőjével?"
"Ahá, értem!" mondtam. "De ha nem lett volna annyi ügyfél, akkor keféltetek volna." Nem tudom, miből volt több a hangomban: a félelemből, vagy a reménységből. És Éva a világ legtermészetesebb hangján válaszolta: "Akkor valószínűleg megtettük volna." Olyan egyszerűséggel, mintha arról beszélt volna, hogy mit olvasott az újságban, vagy hogy a zsemle megint drágább lett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 06. 7. szombat 04:54
Néha zavaros,de nem rossz.
#3 papi 2013. 05. 9. csütörtök 05:14
Egy befejező történetet megérne
#2 mackó2009 2012. 11. 4. vasárnap 19:52
Nagyon jó, érdemes lenne folytatni.
#1 Törté-Net 2006. 09. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?