A+ A-

Egy csodálatos nővér

Furcsa modon át kellett élnem életem legrosszabb élményét hogy bekerülhessek a menyország kéjtől tulfűtött világába. Szombaton napi motorozásomra mentem. A szokásos utvonalon haladtam amikor hirtelen egy mellékutcábol kivágodott egy gépkocsi és oldalrol telibetalált. Az ütközés következményeként leszakadt a fél vádli izmom, ezért azonnal korházba kellett szállítani. Pár orával késöbb már toltak is ki a műtőből ahol helyrehozták a sérülést. Mondták hogy legalább 2 hétig benn kell maradnom, mivel folyamatos felügyeletre szorulok. Az volt a szerencsém hogy anyukám a korházban dolgozik és így bizonyos kedvezményekben részesültem, töbek között magánszobát kaptam ahol csak én voltam. Betoltak a szobámba, beszélgettem anyummal.
Mondta hogy az éjszakás nővér gyakran rám fog nézni. Titokban reménykedtem hogy nem valami bányarém fog rám vigyázni hanem egy kedves fiatal nővér. Anyum hazament mivel már későre járt. Pár percel ezekután bejött a szobámba Ő. Bemutatkozott, Monikának hívták, mondta hogy ha kell valami szoljak nyugodtan, de gyakran benéz majd. Hangja bársonyosan hagyta el ajkait, gyönyörűséget okozva nekem minden szoval. Miközben rendezgette a holmiaimat megcsodálhattam törékeny, feszes, fiatalos testét. Fenekén feszülős fehér nadrág, alatta csodálatos kerek popsi, a gerezdek közül elővillant a tanga vonala. Egyből jobb kedvem lett. Amugy is sokat fantáziáltam a beteg és ápolonő kapcsolatárol. Ráadásul a fehér feszülős ruha a kedvenceim közé tartozik.
Egyből jelzett férfiasségom hogy bevetésre kész, de szerencsére a sátortábort nem vette észre Moni mivel már kifele tartott. Kiment az ajton, néztem ringatozo fenekét és egyre jobban belebolondultam a lányba. A fütykösöm inger hiányában lassan lecsillapodott, ám ekkor belibbent az ajton egy infuzios tasakkal a kezében. Kék szemeivel rámnézett és elmosolyodott, odalépett az ágyam mellé és lehajolt hogy bekösse az oldatot. Eközben szemeim elkalandoztak a fiatalos mellei felé, melyek körvonalát a szétgombolt garbon keresztül láthattam. hosszu barna haját átdobta a másik oldalra és ekkor megérztem azt az erotikus és bodíto illatot ami egész testéről áradt felém.
Azota se tapasztaltam ahoz foghatot. Amikor az arcára néztem, érzékien kidugta kicsit a nyelvét és megnedvesítette az ajkait. Sajnos nem tudtam sokáig nézelődni mivel rutinos ügyességgel bekötötte az infuziot és már fordult is el felőlem az ágy végének az irányába. Annyira bámészkodtam hogy észre se vettem meredező férfiasságomat ami ismét sátortábort csinált a takarobol. Moni ezt már észrevette, én nagyon szégyeltem magam, el is vörösödtem, ekkor rámnézett és huncut mosollyal azt mondta hogy nagyon aktív vagyok ma. Ismét kiviharzott a szobábol.
Gondoltam magamban ez se sűrűn fog benézni hozzám az éjszaka de hát mostmár nem tudok mit tenni. Azaz tudtam, magamhoz nyultam kínomban és elkezdtem maszírozni hímveszzőmet majd egyre gyorsabban huzogattam a takaro alatt. Eltelhetett vagy fél ora amikor hirtelen kinyilt az ajto és Monika belibbent rajta. Probáltam eltitkolni hogy mit csináltam, de szerintem nagyon jol tudhatta ő azt. Becsukta az ajtot majd kulcsrazárta. Odalépett az ágyamhoz, lassan becsusztatta kezeit a paplan alá és érzékien megcsokolt. Közben éreztem ahogy kezei elérik a legingerlékenyebb testrészemt és rákulcsolodtak ujjai a falloszomra. Lassan elkezdte mozgatni a kezét fel és le. Én se tétlenkedtem.
Benyultam a köpenye alá az egyik kezemmel és elkezdtem simogatni formás kis punciját. Éreztem egy kis nedvességet a nadrágon, biztos nagyon be lehettt már gerjedve. Közben a másik kezemmel a melleit kezdtem el maszírozni. Nagyon jo kézre eső darabok voltak. Eközben nyelvünk szenvedélyes táncot járt és még mindig egymás izzo ajkaival voltunk elfoglalava. Már nem érdekelt semmi, akartam Öt, azt akartam, hogy érezzem forró testét, ahogy farkamon lovagol és lássam az arcát amint élvezi a lüktető faszt a pinájában. Ö sem volt evvel másként. Forrón csókoltunk egymást minközben kezeink egymás testét simogatták.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 feherfabia 2014. 11. 1. szombat 06:42
6P
#16 listike 2014. 10. 23. csütörtök 07:18
Ekkorát nazudni!
#15 Kaszkadör 2012. 01. 31. kedd 11:44
Érdekes mikor az én lábamat műtötték meg se bírtam mozdulni nem hogy dugni....
#14 Owerlord 2003. 11. 19. szerda 20:47
Köszi Dávid de azért ne áruld el a nevem legközelebb!
#13 Daweo 2003. 11. 15. szombat 20:23
Bocs! Az nem ,,tusz" hanem tudsz!
#12 Daweo 2003. 11. 15. szombat 20:22
Szeva Juta! Látom kaptál véleményt szépen!:-) Remélem a következő jobb lesz! Azért kapsz rá 7et! De csak azért mert műtét után így tusz dugni!:-)))
#11 Mari 2003. 11. 13. csütörtök 20:40
Végre valaki akinek nem 30 centis nem i szerve van,ez tetszik!
#10 Dorenno 2003. 11. 10. hétfő 08:49
Oké! Az első történet kifogás rendben. De azért legközelebb vigyázz! Nagyon sok logikai hibát ejtettél!
#9 Dafke 2003. 11. 9. vasárnap 21:26
Milyen az a kigombolt garbo?:))))
#8 Owerlord 2003. 11. 8. szombat 00:29
amuyg a punci-popo-punci utvonalban meg épp az a jo hogy gázos
#7 Owerlord 2003. 11. 8. szombat 00:22
Ez volt az első történetem!
Nem hallotattok még a sex erejéről?
Lehet hogy volt valami az infuzioban nem?
#6 Miszterx 2003. 11. 6. csütörtök 18:28
hehe!
Jo vicc! Szerintem a nyugtatoktol a farkad nem találod nemhogy felálljon! :)
#5 Dodeszh 2003. 11. 6. csütörtök 15:18
Technikás mindez bekötött infuzioval... :-)
#4 muvészúr 2003. 11. 6. csütörtök 13:29
Hapsikám örülnél, ha nem kacsába kéne pisilni egy pár napig a műtét után, nemhogy az éjszakát végig dugni. Ha lenne mínusz osztályzat a maximumot kapnád, 0. Ha kitaláltad, akkor viszont elég jó. 5.
#3 Dorenno 2003. 11. 6. csütörtök 12:21
Kissé érdekes... Leszakadt vádliizommal hátulról, plusz forgattam hasra-hátra... Nem is tudom... Ez nekem furcsa. Kicsit odafigyelhettél volna!
#2 Teknősbika 2003. 11. 6. csütörtök 11:21
nenm rossz
a helyesírás lehetne jobb
csak ez a punci-segg-punci útvonal gázos egy kicsit, minden tisztítás nélkül..
amúgy nem lenne rossz, ha ilíyen nővérkék lennének télleg
#1 Törté-Net 2003. 11. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?