A+ A-

Minden más

13 éves voltam, mikor Gábor, a bátyám elköltözött tőlünk, mert a fővárosba ment főiskolára. Nagyon hiányzott, mert jó kapcsolat volt köztünk, én voltam a "szeme fénye" a kis Katinkája. Eleinte gyakran járt haza, minden hétvégén, de idővel egyre önállóbb lett, ráadásul folyamatosan megromlott a viszonya szüleinkkel, így én is egyre kevesebbet láttam őt. Persze egy idő után hozzászoktam, hogy nincs otthon, ami azt illeti, szüleinket, az ő veszekedéseiket látva megértettem őt és elhatároztam, amint tehetem, én is elköltözöm otthonról, ahol egyre több pofon jutott nekem.
Ahogy leérettségiztem, ugyanarra a főiskolára felvételiztem, ahová a Gábor, akivel leginkább csak telefonon tartottuk a kapcsolatot. Nekem jóval könnyebb dolgom volt, mint neki miután felvettek a főiskolára; nem hagytam otthon semmit a gyűlölt szülői házon kívül, Budapestre viszont az addigra jólfizetett mérnökké vált bátyám kényelmes lakásába költözhettem, ami ugyan nem volt túl nagy, de ketten elfértünk benne, és nem kellett zsúfolt, elhanyagolt albérleti szobákra pazarolnom azt a kevés pénzt, amit a tanulás mellett tudtam keresni. Ebben a kényelmes helyzetben tulajdonképpen a megkeresett pénzem elég volt arra, hogy szórakozni járjak, szép ruhákat vegyek magamnak, ha éppen kedvem tartotta. Az első év a tanulás mellett az önfeledt mulatozás éve volt; rengeteg barátot szereztem, sokat buliztam, lefolytattam 101 világmegváltó beszélgetést és végre normális életet élhettem, olyat, amit a nálam szerencsésebbek még a szülői házban megkaphatnak. Végtelenül hálás voltam érte Gábornak, és az évek alatt fellazult kapcsolatunk ismét erősödött, de mindketten éreztük, hogy kapott valami különös, új színezetet is. Felnőtt nővé váltam időközben, és mint nő, nem tudtam nem észrevenni bátyám szabályos vonásait, csokoládészínű szemeiben bujkáló huncut szikrákat, nagy sasorra alatt mindig mosolygó sarkú érzéki száját, de legfőképpen a tekintetében saját magamat, felnőtt, kívánatos nővé vált önmagamat... Azt hiszem, ez a tekintet ébresztette föl bennem a hiúságot, ami aztán később még több és még több figyelmet követelt magának. Tudtam, hogy tetszem Gábornak, hiszen nem is csinált belőle titkot, hogy gyönyörűnek tart, én pedig imádtam a figyelmében fürdeni, és mindent megtettem azért, hogy a figyelmét kiérdemeljem. Próbáltam minél szebb és csinosabb lenni természetadta lehetőségeimhez képest, másodéven már bulizni is jóval kevesebbet jártam, egyrészt a tanulás kedvéért, amivel kivívtam Gábor elismerését, másrészt rájöttem, hogy sokkal szívesebben vagyok otthon vele, mint hogy elmenjek valahova bárki mással. Gábor többször is biztatott, hogy menjek moziba, vagy találkozzam a barátnőimmel, időnként meg is tudott győzni, de mégis sokkal szívesebben ültem le otthon tévét nézni vele vagy hallgatni, ahogy a munkájáról beszél vagy csak átadni magam annak az édes érzésnek, hogy olvasás közben simogatja a hajam. Bármit is csináltunk, én mindig jól éreztem magam vele és tudtam, hogy ez kölcsönös. Ő maga elég ritkán ment el szórakozni, a munkahelyén mindig rengeteg feladat várta, és ha el is ment valahova, többnyire engem is magával vitt. Imádtam vele járkálni bárhová, szerettem az emberek tekintetét rajtunk, és szándékosan rájátszottam, hogy azt higgyék, szerelmespár vagyunk; belekaroltam, a fülébe suttogtam, közel hajoltam hozzá, megfogtam a kezét, ő pedig nevetve hagyta.
Egyik este véletlenül úgy alakult, hogy különböző programot csináltunk magunknak, és mindketten elmentünk otthonról, bár Gábor másnap dolgozott. Éppen emiatt azt hittem, korán otthon lesz, és én is siettem lerázni a nyakamról a barátnői traccspartit, hogy mielőbb hazaérjek, de legnagyobb csalódásomra a lakásba lépve nem találtam otthon senkit. Hálóingre vetkőztem, kapcsolgattam a tévécsatornákat a nappaliban, de nem találtam semmi érdekeset, unalmamban egy pornócsatornát kezdtem nézni. Fél szemmel a tévét, másik szemmel az órát nézve (hol van már Gábor!?) nagyon lassan ráhangolódtam az előttem folyó dolgokra, és éreztem, hogy kezdi elönteni a hasamat a forróság. A filmben éppen egy nő lovagolt meg egy férfit, a kamera egészen közelről mutatta, ahogy a nedves puncija siklik fel és alá a hatalmas szerszámon, én pedig éreztem, hogy a mellbimbóim majd' átdöfik a hálóingem vékony anyagát. Sóhajtottam egyet és hagytam, hogy felülve a hálóing pántja lecsússzon a vállamról, meztelenül hagyva egyik keblemet, amit azonnal simogatni, masszírozni kezdtem. A másik kezem mutatóujját a számba vettem és lassan ki-be húzgáltam az ajkaim között, éreztem, ahogy egyre nyálasabbá válik, a puncim is egyre forróbb és nedvesebb lesz. Az ujjaimat sorban a számba vettem, simogattam az ajkaimat, a nyelvemet, elképzeltem, hogy azok valaki másnak az ujjai, másnak a nyelve, szája. Majd az egyik kezemmel továbbra is a melleimet markolászva lenyúltam a bugyim széléhez és finoman végigfuttattam rajta az ujjaim.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (150 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zoltan611230 2018. 01. 23. kedd 04:15
Nagyon szép.
#15 A57L 2016. 10. 25. kedd 04:13
Élvezetes történet.
#14 vakon53 2016. 04. 2. szombat 18:01
Nemrossz!
#13 deajk2008 2015. 03. 25. szerda 07:11
nagyon jó lett, imádom a családon belüli szeretkezéseket 10p...folytasd
#12 sztbali 2014. 02. 21. péntek 19:07
Tetszik.
#11 listike 2014. 01. 7. kedd 14:04
Nagyon tetszett.
#10 Bikmakkocska 2013. 02. 3. vasárnap 21:26
Forró!
#9 kovács 2013. 01. 12. szombat 13:21
nagyon szép!
#8 v-ir-a 2011. 11. 24. csütörtök 23:11
nekem tetszett
#7 free 2008. 09. 3. szerda 16:41
pedig nem rossz....
#6 inquisitor 2006. 10. 21. szombat 00:06
lehetne jobb is 7p
#5 Isti 2006. 10. 5. csütörtök 17:39
no comment... 10p.
#4 intaki 2006. 09. 26. kedd 20:19
Köszönöm a biztatást! Csak próbálkozásnak szántam ezt a történetet, de lehet, hogy tovább erőltetem a fantáziámat a folytatás érdekében:). Bár azt hiszem, az én terepem inkább a fordítás.
#3 szanci 2006. 09. 20. szerda 23:02
reméljük lesz!! csak így tovább
#2 Mikulás 2006. 09. 19. kedd 15:55
Végre!!!
Normális történet. Szuper!
Folyt. köv?
#1 Törté-Net 2006. 09. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?