A+ A-

A pincérfiú 1. rész

Az elmúlt napokhoz hasonlóan ma is úgy mentem be a munkahelyre dolgozni, hogy a szemeim állandóan kutakodva kerülgették minden helyesebb srác tekintetét. Annyira ki voltam már éhezve a több, mint egy hónapja tartó egyedüllét miatt, hogy nehezen tudtam megállni, hogy ne forduljak vissza minden egyes jónak vélt fenék vagy egy-egy helyes arc láttán.
Az étteremben ahol felszolgálóként dolgoztam, igyekeztem állandóan diszkréten viselkedni, hiszen a munkatársaim nem tudták rólam, hogy a fiúkat kedvelem.
...Az elmúlt napokhoz hasonlóan ma is úgy mentem be a munkahelyre dolgozni, hogy a szemem állandóan kutakodva kerülgette minden helyesebb srác tekintetét. Annyira ki voltam már éhezve a több, mint egy hónapja tartó egyedüllét miatt, hogy nehezen tudtam megállni, hogy ne forduljak vissza minden egyes jónak vélt fenék vagy egy-egy helyes arc láttán.
Az étteremben ahol felszolgálóként dolgoztam, igyekeztem állandóan diszkréten viselkedni, hiszen a munkatársaim nem tudták rólam, hogy a fiúkat kedvelem. Igaz, gyakran előjött a kérdezősködés a barátnőkkel kapcsolatban, de ezeket rövid úton sikerült leszerelni.
Megesett, hogy egy-egy vendéggel összeakadt a szemünk, de ilyenkor visszabújtam az udvarias pincér szerepbe, aki csak azért néz olyan nagy szemekkel, mert minden részletre oda akar figyelni a vendég kényelméért, ugyanakkor hálás voltam a derekamra kötött pincérkötényért és az abban hordott brifkóért, amely diszkréten rejtette el az alatta merevedő farkamat.
Az éjfélig tartó műszak után fáradtan, ugyanakkor a munka végét jelentő megkönnyebbüléssel mentem tusolni. Odakint még ilyenkor éjjel is érezni lehetett a nappali hőséget, ahogy kiáramlik a betonból, így vizes hajjal léptem ki a személyzeti bejáraton és vártam a szokásos éjszakai buszt. A megállóban csütörtökhöz képest meglehetősen sokan álltak már, így tudtam, hogy bármelyik percben megjöhet a busz.
Szerencsére tényleg nem kellett sokáig várni rá. Gyorsan elhelyezkedtem a közepén levő forgó részbe, mert nem akartam beállni a székek mellett kapaszkodók sorába. Talán a rázkódás miatt kicsit elbambultam, de egyszer csak úgy éreztem, mintha valaki engem figyelne. Szemben velem egy harminc körüli fekete hajú srác állt kopott világoskék farmerban és egy rövid, gombos fehér pólóban. Tényleg figyelt, aztán amikor észrevette, hogy kiszúrtam, elkapta a szemét. Kihasználtam ezt a pillanatot és gyorsan feltérképeztem, hogy is néz ki. Tetszett a látvány. Sportos alak, fekete haj, nagyon sötétbarna szemek, húsos ajak és fekete borosta volt az első kép, amit felfogtam róla.
Most felnézett megint és én kaptam el a szemem róla.
Közben úgy éreztem, hogy hülyét csinálok magamból itt a busz közepén. Elég sokan voltak ugyan ahhoz, hogy ne legyen feltűnő, hogy egy másik fiút bámultam, mert az ülőhelyek között is végig álltak az emberek, de közben már gyártottam a hülyébbnél-hülyébb szituációkat, hogy most mit gondolhat rólam a srác.
Ránéztem és megint engem nézett. Nem fordult el, hanem egy pillanatra egymás szemébe néztünk. Aztán láttam, hogy lassan megindul a szeme lefele és kezd látványosan feltérképezni.
Izgatott lettem. Figyeltem, ahogy engem néz és tudtam, hogy Ő is tudja ezt. Már egyértelmű volt, hogy tetszem neki, ezért én is kicsit bátrabban vettem szemügyre őt. Volt valami furcsa a külsejében, amitől egy kicsit különlegesnek éreztem, de nem tudtam rájönni, hogy mi az. A pólója nyakánál kicsit szétnyílt az ing, ami láttatni engedte a rövidre vágott szőrt a melle felett. Mindez a karját borító fekete szőrszálakkal és a borostás arccal egyszerűen férfiassá tette.
Ismét egybefonódott a tekintetünk. Most már nem akartam én sem elkapni. Tetszett a srác és tudtam, hogy én is tetszem neki.
Egyszerűen képtelen voltam visszafogni a felmerülő erotikus gondolataimat. Éreztem, ahogy a vér lassan elkezd lefelé áramlani bennem. Kezdtem zavarba jönni. Ugyanebben a pillanatban láttam, hogy Ő is mintha zavarba jönne. Egy pillanat alatt megláttam az okát: hasonló fantáziája lehetett, mint nekem, mert kezdett merevedni a farka. Már láttam a formáját, amit a rövid pólója nem takarhatott el. Vagy bőszárú alsó volt rajta, vagy pedig semmit sem viselt a nadrág alatt, mert a lefelé merevedő farkát csak a farmeranyag tudta valamennyire leszorítani. Aztán előre kapta a papírtáskáját, azzal próbálva meg eltakarni magát. A látvány megállíthatatlanul lökte a vért az ágyékom felé és másodpercek alatt tudtam, hogy teljes harci díszben fogok a busz közepén állni. Szerencsére szűk boxert hordok a farmer alatt, amely csökkentette valamelyest a látványt, illetve a nadrágra lógó ing is segített a leplezésben. Azért a kezeim összekulcsoltam magam előtt, biztos ami biztos alapon, ugyanakkor a srác tudtára adva, hogy nekem is hasonló élményt okozott a látványa.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 AlexHun 2014. 07. 2. szerda 11:28
Nekem tetszik.
#2 Blazselyovics Béla 2008. 08. 14. csütörtök 22:13
Tul egyszerü,de jó!
#1 Törté-Net 2006. 07. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?