Illetéktelen behatolás

Szavazás átlaga: 6.76 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 12.
Hossz: 14 208 karakter
Elolvasva: 1 082 alkalommal
Tamás büszke volt feleségére. A szőke, nagy mellű bombázóval huszadik házassági évfordulójukat ünnepelték, s a nem akármilyen alkalomra nem akármilyen szállással lepte meg kedvesét; Ausztráliába, a vadonba foglalt szállást, egy Tazmánia kellős közepén lévő hatalmas villába. A szerelmi fészek egy modern építésű, kétemeletes ház volt, nagy üvegablakokkal és merész építészeti megoldásokkal.
A hegyek övezte nyugalmat az épület előtti jacuzzi mellett a kényelmes, tágas terek biztosították, megfelelően berendezve és minden jóval ellátva. Tökéletes hely egy egyhetes kikapcsolódásra, melyet Tamás és Anikó együtt szerettek volna tölteni.
Tamás az ötvenes éveiben járt, Anikó pedig negyvennégy éves volt, de még mindig jól tartotta magát korához képest. Bár néhány kilót már felszedett, még mindig szexin feszített férje mellett a szabadtéri jacuzziban.
A táj adta nyugalom kárpótolta őket az elmúlt hetek fáradalmaiért; Tamás dolgos üzletember volt, s alig várta, hogy tagjait kinyújtóztathassa párja mellett. Mosolyogva koccintottak a pohár kezükben, Anikó tökéletes, fehér fogsorát férjére villantotta. Egyrészes, fehér fürdőruhát viselt, melyből kidomborodtak íves idomai. Lassan közeledtek ajkaik egymáshoz, mígnem egy hosszú, szenvedélyes csókban forrtak össze.
Újra rávigyorogtak egymásra, miközben Tamás megszólalt, letéve a .
– Van egy meglepetésem.
A háta mögül előhalászott kis dobozka láttára Anikó szeme felcsillant, s mikor Tamás felnyitotta azt, a nő pedig megpillantotta benne a gyémántgyűrűt, elállt a lélegzete.
– Ez gyönyörű – nyögte ki végül, majd átkarolta kedvesét, s újra hosszan csókolni kezdte. Tamás megmarkolta felesége nagy, kerek seggét, Anikó pedig a csók után letette a poharat a szélére, majd kezével kutakodni kezdett a férfi combjai között, miközben tüzesen tekintett férje szemébe.
A férj felsóhajtott, fejét pedig hátrabillentette, amint felesége fürdőnadrágjába benyúlva megragadta péniszét, s lassan simogatni kezdte. Anikó érezte, amint keményedik szorításában, s mosolyogva figyelte, ahogy férje lehunyja szemeit. Kezével tovább kényeztette a nő a férfit, megvárva, hogy teljesen megmerevedjen férje fallosza, majd a férfi felnyögött, miközben felesége feje eltűnt a víz alatt a .
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.76 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. április 15. 05:09
#5
Az erőszakot megvetem.
1
frankie
2024. április 12. 20:09
#4
Lehetett volna ez a szülinapi ajándék és máris más színben tűnt volna fel a történet...az erőszakot ebben a formában megvetem... lehet erőszakos a sex, de így nem tetszik...
1
Pavlov
2024. április 12. 12:04
#3
Érdekes felállás, izgalmas sztori. Kár, hogy az "egésznapos tortúra" egyetlen bekezdésben lett lerendezve, lehetett volna még részletezni.
1
t
tibee72
2024. április 12. 11:29
#2
Izgalmas történet de akkor is erőszakos ami nem jó.
2
T
Törté-Net
2024. április 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1