Gazsi és Böske 5. rész

Szavazás átlaga: 8.96 pont (573 szavazat)
Megjelenés: 2006. március 16.
Hossz: 31 265 karakter
Elolvasva: 50 498 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Elment a feleségem és mi csak összenéztünk. Okkor most itt a nagy szabadság és a féktelen lehetőségek időszaka.
Első percekben nem is tudtunk mit kezdeni ezzel, annyira hirtelen jött.
Én törtem meg a csendet és adtam ki a parancsot. Na akkor, ha ti helyettesítitek anyátokat, akkor gyerünk és készítsétek a vacsorát! Én meg egy üveg Whiskyt és
v
alf
ör
alf
ös
alf
bo
alf
rt
vettem elő a hűtőből és raktam az asztalra. Gondoltam legyen egy kis stressz oldó ital.
Persze főleg magamra gondoltam ezzel, hiszen számomra az újdonság erejével hatott az, hogy a lányom feni rám a fogát. Annak ellenére, hogy a tegnap éjjel meg volt már ő is nekem, de az mégsem tudatosult úgy bennem, és ezért különös, nem mindennapi izgalommal volt a várakozásom vele szemben!
Már a gondolata is gerjesztő volt, pedig én önszántamból soha nem kezdtem volna ki vele.
Ittunk is a kaja előtt két-két felesnyi rövidet, amely meg is tette, főleg a lányoknál a hatást. Hamarosan mindkettőjükön érezhető volt a Whisky hatása. De a vacsora után a kérdésemre, mindkettőjük kért még a vörösborból is. Elfogyasztottunk ebből is egy-egy pohárral.
Hát melegük is lett már tőle, mert, hol egyikről, hol másikról került le egy-egy ruhadarab!
Már a kis szexi melltartóban és a falatnyi kis tangában volt mindkét lány. Ekkor szóltam nekik, hogy lassan a testel, mert még hátra van a mosogatás!
Kicsit vonakodva de mégis vidáman tették a dolgukat. Enyhe spiccesség látszott rajtuk.
A lányom még a nyelvét is kiöltötte rám, és flegmán odadobta nekem azt, hogy úgysem úszod meg a ma estét!
Na nyomás mosogatni! (válaszoltam)
Felvették magukra a kis konyhakötényüket, ami persze csak elől takarta őket.
Amíg ők a konyhába tevékenykedtek, folyton azon vívódtam, hogy amire készülünk nem igazán helyes, és talán mégsem kellene ezt tennünk.
Bár ezt csak az eszem ezt diktálta, mert az ösztöneim mégsem hallgatott az eszemre, ugyanis közben én is automatikusan lazítottam a ruházatomon. Ezek után, már csak az alsógatyesz maradt rajtam. Majd bekapcsoltam a nappaliba a televíziót, és várakoztam rájuk!
Eközben arra lettem figyelmes, hogy a két lány, jókedvű játékossággal csipkedik egymás fenekét, és közben nevetgélnek. Aztán meg a melltartójuk pántját húzogatták, cibálgatták pajkosan egymáson. Na gondoltam mi lesz még itt ma esete, mert ezeken már rendesen látható a
p
alf
ia
hatása, és ugye ez által már a felszabadultabb erotikus vágyakozással teli készülődés fokozódott bennük.
Amint befejezték a munkájukat, azonnal jöttek is hozzám. De közben nyakon csípte a lányom az asztalon maradt fél üveg
b
alf
or
alf
t
és engem invitált az ivásra, mondván, hogy apa mi már kicsit becsíptünk, de terajtad még nem is látszik a
p
alf
ia
.
Na annak örülj, mert ha már nagyon látszik, akkor akár mehetünk is aludni! (válaszoltam)
Ezt halván azonnal letette az üveget.
Na mi van! Nem adod ide azt az üveget?
Hát, már nem is akarom odaadni, mert neked dolgod van ám még itt ma este!
Hát persze, te mész aludni én meg még maradok a Böskével! (Gondoltam, húzom még egy kicsit az agyát. )
Na azt már nem! Képesek lennétek engem kihagyni?
Hát persze! Te mész szépen aludni!
Alig tudtam ezt kimondani, mert ezzel egy időben ledobta magáról kötényét, és már ugrott is felém és így az ölemben landolt a kis tangályába és a gyönyörű cicijét alig takaró félkosaras melltartójában.
Hogy szólni se tudjak, megölelte a nyakamat nagy nyelves csókolózásba kezdett velem.
Hát persze hogy azonnal reagált a farkam, mert máris kezdett keménykedni, ahogyan fészkelődött az ölemben ülő kislányom.
Böske meg csak leült mellénk, és először kényszerűen kapcsolgatta a tévét, majd fürkészve és vágyakozva nézett bennünket azzal a gyönyörű mandula szemeivel.
Közben kikapcsoltam a lányom hátán a melltartójának kapcsát, és egy pillanatra, szinte automatikusan elváltak az ajkaink egymástól, hogy levehessem a kikapcsolt cicitartóját.
A nagyon formás, közép nagy mellei büszkén dacolt a gravitációval, és csöppet sem lógott.
A mellének gombjai, láthatóan megkeményedve, kissé felfelé nézett.
Én csak kapkodtam a pillantásaimat egyikről a másikra, annyira néztem a nagyon szép és formás melleit!
Na Tetszik? (Kérdezte. )
Gyönyörű nő lett belőled kicsim.
Megfogta a kezeimet, és odarakta a csodás cicikre, majd így szólt; mostantól ezek bármikor a rendelkezésedre állnak! De nem csak ezek, hanem még van itt még más is! Erre a lábai közé pillantott, és a jobb kezemet fogva, szépen lassan a hasán csúsztatva tenyeremet levezette a puncijához. Hát persze hogy a tanga alá bújtak az ujjaim! Azonnal a tenyeremben tartottam a bársonyos kéjforrásának netovábbját. A kézfejem külső oldalát, pedig a keménykedő dorongom ostromolta alulról.
Aztán a középső ujjammal, a belucskosodott kis vágatában kezdtem játszadozni. Közben átölelte nyakamat, én pedig a másik kezemmel az övét, és így összesimulva, azonnal rátapadt a számra.
Az izgalomtól megkeményedett mellbimbója, pedig éppen az enyémmel találkozott. Hát ugye azt mondanom sem kell, hogy ez is milyen kellemes érzés volt számomra.
Majd abbahagyta a csókolózást, felállt, és azt mondta; Azt akarom hogy nyaljál ki, és ezzel egy időben lenyomott hanyatt a kanapéra, de ellentétes oldalra mint ahogyan a Böske ült.
Majd ezután felkúszott a számra, és odanyomta a még mindig a tangája takarásában lévő a kis punciját.
Ezért az alsó összekötő pántocskáját félretoltam, és máris szabaddá vált a már ismerős illatban pompázó gyönyör forrásocskája.
Minden rutinomat beleadva kezdtem az illatosan lucskos puncija kényeztetését.
De ezt már a Böske sem nézte tétlenül, mert a lányomtól szabaddá vált farkam ott volt előtte.
Bár még az alsóm takarásában. De ő ezt az alsót lecibálta rólam, és közben a cicije tartójától és a saját tangájától is megszabadult. Ezután befeküdve a lábaim közé, az-az mivel nem volt túlságosan széles a kanapé, ezért úgy feküdt oda, hogy az egyik lábfejem az ő puncijához közel a combjai közé került!
Máris megragadta a tövénél a már kőkeményre dagadt farkam és elkezdtt szopni.
Én meg felnyúltam mindkét kezemmel a lányom kebleihez és azokat markolászva fogtam.
A nagy lábujjammal pedig, a Böske kéjnedves puncijában matattam.
Így teljes volt a kihasználtságom mindenki örömére.
Ez a Böske annyira élvezettel szopta a farkam, hogy még rákavart a puncijában matató lábujjamra is. Ráadásul ennek még hangot is adott a nyöszörgésével.
De a lányom is már a kezeimre rakta az övéit és szorította a saját kebleihez. Így dolgozott kéjes nyöszörgéssel a nyelvemen kavarva.
Még néhány percig tartott ez a folyamat, aztán már kezdtem azt érezni, ha így folytatjuk mindjárt végem lesz.
De szerencsémre, amikor bekaptam a csiklóját és elkezdtem szívni, ennek hatására lányom testén azonnal remegést kezdtem érezni, és egyre hangosabban kezdte mondogatni; apa, apa, még, még!
Közben a Böskének is beindult már a remegése és a punciját is rendesen tolta a lábujjamra, mert már ekkor ő is élvezett rendesen és eközben erősen szívta a farkamat.
A lányom meg a harmadik-negyedik még-jétől kezdve már ordított az élvezettől. Közben erősen szorította remegő combjaival a fejemet.
Ekkor már, persze hogy én sem bírtam tovább, mert az élvezetek netovábbja volt, ezért nekem is indult a csőre töltött fegyveremből az áradat a Böske erősen szívó szájába.
Amikor a Böske megérezte a lövéseim kezdetét, ekkor ugye farkam kalapja az ajkai között volt és a nyelve hegyével pedig, játszadozott a beömlő sperma sugarával.
Majd amikor elálltak a lövéseim, ízlelgette, csámcsogott egy kicsit és mind az összest lenyelte!
Ez az élvezet annyira tetszett mindenkinek, hogy egyikőjük sem kívánt továbbra sem leszállni rólam. A Böske is újra bekapta, majd mohón tovább szopta az ekkora fél meredtre csökkenő farkamat. Így hát a szopása hatására szerencsére gyorsan visszanyerte újra a kemény formáját.
Lányom is tovább mozgott még a puncijában lévő nyelvemen, mert nem tudott eltelni a pinusának eme kényeztetésével, de már fejem mögött a kezeivel támaszkodott a kanapé háttámláján, és fél lábbal guggolva, a másikkal tovább térdepelve emelgette csípőjét a nagyra nyújtott nyelvemen.
Gyakorlatilag így dugtam (dugatta magát) nyelvemmel az édes kis punciját. Én meg közben tovább gyúrtam a cicijét. De a Böske amint felszopta a farkam, felkúszott és megragadta az ekkora már újra lüktető farkamat, majd odahelyezte a teljesen lucskosra gerjedt kis bejáratához és szép lassan ereszkedett rá. De addig meg sem állt, amíg teljesen fel nem nyársalta magát a keményen álló dorongommal! Meg is ált egy kicsit, amikor a farkam felütközött a méhének. Majd kis kavarással fojtatta áldásos tevékenységét.
Aztán a kis Böske, mivel a lányom háttal volt neki, előrenyúlt és a kezeimbe lévő lányom cicijeit átvette tőlem, úgy hogy aládugta az ő kezeit enyéim alá, majd ezeknél fogva magára húzta a lányom testét! Ekkor a lányom félig hátra fordította a fejét, a kezével pedig hátranyúlva a Böske tarkójára helyezte, aztán így összetapadtak a szájukkal és elkezdtek csókolózni!

Az-az igazság, hogy nagyon tetszett nekem is ez a felállás, de hát ezek szerint a lányoknak is, mert igencsak élvezettel foglaltak helyet rajtam és nyalták-falták egymást.
A Böske közben lassan elkezdett liftezni a farkamon, a lányomnak pedig továbbra is én kényeztettem a nyelvemmel csiklóját.
Ez így folytatódott néhány percig, de a kis Böske nagyon be lehetett gerjedve, mert még a csókolózásuk közepette kezdtem érezni, hogy máris jön a második élvezete, mert elkezdett nyöszörögve remegni, és ekkor a kavarással is leállt. Néhány pillanat múlva éreztem a farkamon a puncikájának ismerős rángatását! Élvezett a drága.
Azt tudtam, hogy ez nem fogja az én következő élvezetemet beindítani, mert már a másodikat nagyon jól tudom kontrolálni magamon, és ettől kezdve gyakorlatilag addig szoktam bírni ameddig csak akartam.
Volt idő, amikor nem úgy sikerült tartanom magam másodikra, akkor már nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem sikerült erőre kapnom a harmadik menetre.
Ezt ott és akkor annak ellenére, hogy a Böske finom puncija arra késztette a benne lüktető farkamat, hogy most már meg ide lőjem be a spermáim következő sorozatát, de én sikeresen tudtam ezt kontrolálni magamnak, ezért mivel már túljutottam ezen a holtponton, akármeddig bírtam a továbbiakban jó erőben tartani a farkam kondícióját. Annak ellenére is, hogy remegve rángatott a kis Böske élvező forró puncikája a dorongomon.

Már végzett is az élvezetével a kis Böske, amikor elváltak az ő összetapadt ajkaik. Majd leszállt a farkamról.
Ekkor a lányom hátranyúlva elkapta az éppen imént a kis Böskét kielégítő kőkemény farkamat, húzott rajta néhányat, majd elengedve azt előrehajolt a hasával az arcomra, és elkezdett lefelé kúszni a dorongom irányába.
Sejtettem azt, hogy most meg már ő akar ráülni a keményen lüktető farkamra, ezért annak ellenére, hogy őróla ábrándoztam egész nap, egy kicsit szívóztam még vele. Ezért azt mondtam neki, hogy á-á, azt veled nem szabad!
Erre ő nem reagált semmit, hanem próbálta a szájával befogni (csókkal) az én számat. Gondolom azért, hogy ne tudjak már tovább tiltakozni. Bár őszintén szólva nem is nagyon akartam.
A kezeivel pedig megfogta az enyéimet, majd hátranyomta a fejem fölé azokat, és elkezdett immár velem csókolózni az én kicsi leányom.
Ő eközben sem tétlenkedett, mert már térdelve és felemelt csípővel tovább kúszott rugdalózó célja felé.
Amikor odaért, próbálgatott rá-rá mozdulni a farkamra. De nem sikerült neki magába vezetni, mert én is eltekergettem az alsótestemet, és közben csak motyogtam a csókjai közepette, hogy nem-nem veled ezt nem szabad!
De ő ezzel mit sem törődve tovább próbálkozott.
Szinte elvarázsolt ezzel a kis
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osságával
! Élveztem a helyzetet.
Igen ám, de ezt látta a mellettünk álló Böske is! Ezért segítség képen, ő is bekapcsolódott a közöttünk lévő édes harcba.
Ekkor megragadta kis kezével a rendesen lüktető dorongom tövét, és a lányom lucskosra gerjedt bejáratához igazította azt!
Ekkor, megérezte a lányom a vágyakozása tárgyának hegyét, és egy ügyes mozdulattal kb. 1/3-ig rátolta a punciját a keményen meredő dorongomra.
Ami a szűk mivolta ellenére, de a csúszósága miatt viszonylag könnyedén befogadta a magának utat törő keménykedő farkam, és itt ebben a pozícióban megállt!
Ekkorra már én sem ficánkoltam tovább, mert mint egy megadva magam sorsomnak, vártam hogy mi lesz. Azt hittem, hogy tovább tolja magát rá, de nem ezt tette.
Néhány, számomra őrjítően finom szorító mozdulatot végzett a hüvelyének izmaival, majd ő amikor azt tapasztalta hogy már nem tanúsítok ellenállást, elváltak ajkaink és lassan kezdett felülni, az-az térdelni de arra vigyázott hogy egy centivel sem menjen így beljebb.

Persze hogy pikánsabb volt ez ővele, mint a már általam megszokott Böskével!
Hát mégiscsak a tulajdon lányom volt az, aki éppen most ül rá és nyársalja föl magát a farkammal! Mert hiába volt már meg az előző este az első dugásom vele, de akkor nem az volt a tudatomban, hogy ő az akit dugok, ezért akkor tejesen az a hatás volt, mintha a Böskét dugtam volna meg az elmúlt éjjel!
De ez itt most fölöttébb izgató volt számomra, és igencsak vágyakozóvá tett engem.
Már csak arra vágytam, hogy teljesen bent legyen a farkam teljes hossza, és érezzem rajta puncikája édesen szorító ölelését.
De a következő pillanatban, ahelyett hogy teljesen ráült volna, leemelte magát a dorongomról, és a hasamhoz nyomta a nedvező punciját!
Kissé csalódottan lepődtem meg ezen, de gyorsan kapcsoltam és azt mondtam, hogy na végre megjött az eszed, mert ezt nekünk nem szabad megtenni!
Erre a Böske gyorsan megragadta a szabaddá vált rugdalózó farkamat, és segítőkészen tartotta a jó irányba. Az én kicsi lányom nem is váratta sokáig, mert néhány másodperccel később, újra farolva közelített a Böske által tartott farkamhoz.
Ekkor a Böske az őrülten lüktető dorongomat, ismét odaigazította a lányom puncikájához, és
a lányom máris tolta magát rá, és hatolhattam a vágyaim forrásába. De hát még a feléig sem csúszott be, mert újra csak megállt.
Már biztos voltam abban, hogy most meg már, a fölöttébb huncut és rafinált lányom, az én agyamat kívánja húzni, és már engem kíván ezzel gerjeszteni, és egyben kihozni a sodromból!

El is érte nálam a célját, mert már rettenetesen rágerjedtem! Akartam és nagyon kívántam őt!
Ezért már én kezdtem feltolni a farkam kint lévő részét a barlangja izgatóan szorító fogságába.
De amint megérezte a feltoló mozdulatomat, ő máris fölemelkedett. Ezért hát nekem sem sikerült beljebb hatolnom. Persze én sem akartam durván felnyomni neki, pedig már őrült vágyat éreztem a kicsim tiltott punijáért!
Végül is, ez az ő kis huncut játéka, őrá sem volt hatástalan, mert láttam, hogy most már lecsukott szemmel és élvezettel teszi velem, továbbra is ezt a kis játékot. Most már ő rajta is kezd uralkodni a kéj, és kezdte az önkontrolját is elveszíteni!
Na gondoltam hogy most én jövök! Újra, de már csak milliméterről milliméterre toltam feljebb! Nem sokat hatoltam beljebb, mert megint csak feljebb emelte magát rólam.
Ekkor jött az újabb ötletem.
Felültem az ölemben lévő lányommal, aki közben hogy ne essen hanyatt, a tarkómat körbeölelve kapaszkodott meg, és én pedig továbbdöntöttem a hátára. Közben kicsúszott a farkam a puncijából.
Ezt kihasználva mondtam neki, hogy itt hagyjuk abba, mert ezt mi nem tehetjük.
Ezen ő meglepődött, mert azt hitte, hogy már nem akarom őt, és azt válaszolta; Apa kérlek szépen, rakd vissza mert nagyon kívánlak!
Biztos vagy benne hogy ezt akarod?
Igen! Nagyon kívánlak téged, és dugj ahogyan csak bírsz!
Közben a csodásan szép csinos lábait felemelve kinyújtotta, és széttárta V alakban tartva.
Mintegy hívogatásként lehetett ezt értelmezni.
Tehát így várakozott, és a tágra nyitott szemeivel kérlelően nézett rám.
Annyira kívánt már, hogy amikor lenéztem széttárt combjai közé, azt láttam a szépen összezárt gyönyörű szemérem ajkai között, hogy aprócska folyamban kicsordulva fénylett a begerjedt puncikájának nedvei.
Persze az én farkam meg úgy duzzadt, hogy keményebb már nem is lehetett volna, annyira vágyakozott a finom kis szűk puncijába.
Mivel ott térdeltem a lábai között, addig közelítettem hozzá, hogy a kis vágata közé kerüljön a rudam, de épp csak annyira, hogy a kalapja elmerüljön benne. Ekkor elkezdtem nyalogatni, puszilgatni a lábfejét. Nagyon tetszett ez neki, és ráadásul a farkammal a G pontja környékén lehetett el kezdett remegni.
Itt jött ki bennem is a kis gonosz! Na most kapod vissza azt amit velem műveltél, és azonnal kihúztam az élvezni készülő puncijából a farkam!
Fölöttébb mérgesen meresztette rám gyönyörű szemeit, és csak annyit mondott, hogy szadista!
Ekkor azt mondtam a lányomnak; Figyelj kicsim! Bár annyira kívánlak én is téged, annyira, hogy ettől már nem is lehetne jobban, de mégis arra kérlek, hogy ne fokozzuk bűnösségünket, és inkább hagyjuk ezt itt abba!
Apa! Szerintem te nem szeretsz engem, azért nem akarod velem!

Na jól van! Egy kicsit szűk itt a hely ezen a kanapén. Erre, oldalról felöleltem őt és bevittem a hálószobába és a franciaágyra fektettem. A kis Böske pedig követett bennünket.
A széttért és felhúzott lábai közé térdelve helyezkedtem el, majd ráhajoltam a lányom testére. Ezért csak néhány centire volt a farkam hegye a vágyaim forrásának közelében, de az ajkaink is majdnem összeért, mert annyira húzta magához a fejemet.
Tényleg nagyon akarod? (kérdeztem)
Közben a kis Böske mivel a hátamnál ált, hátulról a kezével elkapta a farkamat, majd elkezdte egyik kezével húzogatni rajta a bőrt, a másik kezével pedig a lányom nunijának ajkait húzta kissé szét, mint egy előkészítve, a dorongom helyét. Nagyon élveztem ezt a szituációt is!

Apa! Ne kérdezz már ilyen baromságot! Hát még nem vetted észre, hogy minden vágyam az, hogy a tiéd lehessek teljes testemmel! Nagyon kívánlak és akarlak!
Hát úgy látom hogy már hárman is ugyan azt akarjuk! (A Böskére utalva ezzel. )
Közben a Böske tovább játszadozott velünk, majd a mellkasát nekinyomta a fenekemnek, és így kezdte tolni a fenekemet a lányom széttárt lábai közé!
Ezt nevezem szolidalításnak! Most már ő is azt akarta, hogy döfjem már be végre a lányomba azt, amit már én is régen be szerettem volna döfni, de már teljes hosszában érezve.
Mivel közelebb engedtem magam nyomni, ezért a Böske, az általa megragadott lüktető dorongomat odaigazította a lányom kéjnedves barlangjának bejáratához, és a másik kezével pedig már a fenekemre téve tolt testestől közelebb.
Mivel így újból belemerült a kis vágatba a farkam kalapja, kissé megmozgattam ott. Fel is szisszent tőle, úgy be volt már indulva.
De azért még szóltam; Na idefigyelj kicsi bestiám! Én nagyon imádlak és szeretlek téged, csak attól félek, hogy ha ebbe ennyire belemerülünk, akkor ennek soha sem lesz vége! Mert újra és újra akarni fogjuk ezt, és előbb vagy utóbb, anyád előtt is megbukunk!
Apa! Erre most ne gondolj, mert beleőrülök, ha most azonnal nem dugod teljesen belém a farkad!
Ezt már remegő ajkakkal mondta. Na gondoltam, nem
k
alf
ín
alf
oz
alf
om
tovább sem őt, sem magamat.
A Böske is szorgalmasan folytatta a hátsó felem tolását. Ekkor engedtem az édes
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
nak
, és lassan kezdtem beljebb hatolni. A felbőszült rudam pedig rendületlenül törte útját a lányom isteni finoman szűk, csúszós puncikájába. Ő becsukta a gyönyörű szemeit, és remegve várta, hogy teljesen felnyársaljam.
Már kb. a fele bent lehetett, amikor kezdte a remegő hangját emelni.
Erre ő a tarkómról a csípőmre csúsztatta a kezeit és most már ő is besegített a Böske tolásának. Nem mintha én nem akartam volna beljebb hatolni. Most már nincs vissza út!
Engedtem hát, és ezzel természetesen, egyre jobban nyomult a bársonyosan szűk barlangocskájába, az erre már igen csak vágyakozó férfiasságomat. Szép lassan toltam egyre beljebb. A kőkemény dorongom pedig rendületlenül törte áhított útját, és addig meg sem álltam már, amíg a hegye bele nem ütközött a méhszájának falába!
Ekkor, teljesen kitöltöttem barlangocskáját, amit ő hatalmas kéjes nyögéssel reagált le, és adta tudtunkra, hogy ez az amire már annyira vágyott. Ráadásul ezt most magába fogadva birtokolhatja is. Annyira jó volt érezni a farkamon a forró puncija bársonyos ölelését, hogy ebben a pillanatban semmi képen sem húztam volna kijjebb!
Nagyon sokáig akartam a farkamon ezt a finoman szorító, ölelő érzést érezni, ezért néhány percig mozdulatlanul bent kívántam tartani.
Az egyébként is nagy mellbimbói, rendesen megkeményedve ért az enyéimhez, és ahogyan remegett a teste, kellemesen ingerelte az én mellemet is. Közben a hüvelyizmával szorító mozdulatokat végzett a tövig bent lévő farkamon.
Hát gyerekek! Annak ellenére, hogy az imént szívta ki az első élvezetet belőlem a Böske, én azt hittem, legalábbis eddig ez volt a tapasztalatom, hogy másodikért sokat kell majd dolgozni! De most annyira a lányom bűvöletének hatása alá kerültem, hogy éreztem azt, hogy ha ez így folytatódik, nem fogom sokáig bírni így tartani magamat! Pedig én meg sem mozdultam, csak ő
f
alf
oj
alf
to
alf
ga
alf
tta
a tövig benne lévő farkamat a szorítgatásaival.
A kéjes nyöszörgése és lihegése zene volt füleimnek.
A következő pillanatban még erősebben kezdett remegni az én kicsi lányom, és kéjes hangját is kezdte emelni. Tudtam, hogy ő már nem bírja tovább és jön, aminek jönnie kell! Ez viszont énrám is nagyon nagy hatással volt.
Próbáltam összpontosítani arra, hogy idő előtt el ne durranjak! Még semmi képen sem akartam eldurranni! Hiszen még csak épp beraktam!
Aztán mégis sikerült átestem a kényes holtponton, ezért sikerült elkerülnöm a félelmetesen gyorsan közelgő élvezetemet. Most már tudtam, hogy innentől én diktálhatom az ütemet.
Ekkor kezdtem egy lassú kavarással mozdulni. Ezt meg már ő nem bírta tovább, mert belemarkolt a hátamba és féktelen hangokat eregetve kezdett élvezni az én kis bestiám!
Én meg hogy fokozzam és nyújtsam élvezetét, tovább kavartam a rángatva élvező kis puncijában.
A hatás nem is maradt el, mert még percekkel később is féktelen ordítással folyamatosan élvezett az én kicsi lányom. Közben a körmével karmolászta a hátam, ami inkább izgatóan hatott rám, mintsem fájt volna.
A Böskét is imádom én kefélni, de volt abban valami varázslatos számomra, hogy az általam imádott lányom punciját dugom éppen mindkettőnk (esetleg, mindhármunk) nagy örömére. Talán azért volt ő fölöttébb jó számomra, mert leginkább éppen ővele nem lett volna szabad ezt tennem. Közben ő csak élvezett és élvezett! Pedig csak apró kavarással tartottam ezt fent nála, annyira be volt már szegénykém indulva.
Ekkor kezdtem lassan ki be mozdulattal pumpálni, amit fokozatosan, de egyre jobban gyorsítottam. De már teljes hosszában a kifordulás határáig húztam, majd teljesen vissza a kis méhének ütközésig.
Számomra úgy tűnt, az volt az érzésem, hogy a lányom folyamatosan szünet nélkül élvez az erőteljes pumpálásom közepette is! Legalább is folyamatosan ilyen hangokat eregetett, miközben a kezeivel ölelve szorította a nyakamat. Ez által az ő nyakához húzta ajkaimat, és közben, hol a nyakát, hol a fülét puszilgattam, szívogattam. Közben pedig valóban beleadtam az apait, és fáradhatatlanul csattogtattam, és tocsogósra dolgoztam a kis puncikáját.
Nem tudom, hogy mennyi ideig döngöltem őt így, mert teljesen elvesztettem az időérzékem. Ugyanis én is becsukott szemmel voltam már, és csak a tettekre és az ő hangjaira koncentráltam. Na és arra hogy el ne élvezzek, mert nem akartam hogy vége legyen!
Biztos vagyok abban, hogy több mint húsz percen kereszt is gyúrtam neki folyamatosan, amikor arra lettem figyelmes, hogy a lányom, egy nagyobb nyögéssorozata után azt mondogatta a fülembe, hogy apa, apa pihenjünk egy kicsit, már nem bírom tovább!
Erre eszméltem föl az önkívületemből, hogy szegény kis lányt teljesen kikészítem, ha így folytatom tovább.
Abba hagytam a döngölését. Kihúztam a még mindig keményen meredő farkamat, és lefordultam róla, majd cinikusan mondtam neki; Na mi van te szájhős, csak ennyit bírsz?
Apa! Máris úgy megkeféltél, hogy ötször élveztem el egymás után, és ettől máris kikészültem. De látom hogy te még bírod?! (közben a keménykedve lüktető farkamra nézett)
Szomjas vagyok, és hozok valamit inni, aztán majd még folytatjuk!
De addig is itt van a Böske, de csak azért, hogy életben tartsa azt a rendkívüli farkadat amíg visszajövök. (Persze a Böske addig masztizott amíg mi gyúrtuk egymást a lányommal. )

Na gyere Böske! Most újra te vagy a soros, majd nyújtottam a kezem felé. Ő odamászott négykézláb, majd kissé terpesztve térdeivel volt a hátsójával az ágyszélénél. Én mögé léptem, és hátulról illesztettem a farkamat a puncijához. Még be sem tudtam a Böskének dugni a farkamat, amikorra már be is ért a borosüveggel a lányom.
Na isztok! (Kérdezte. ) De közben már ő meg is húzta az üveget.
Én invitáltam a Böskét, hogy akkor igyon ő is. De Böske mielőtt felemelkedett volna, egy hirtelen mozdulattal rátolta lucskos punciját a már beirányított dorongomra, és így emelkedett fel térdeire, a farkammal a puncijába, felnyársalva magát.
Én előrenyúltam, megmarkoltam a cicijeit, és ezeken keresztül magamra húztam őt.
Eközben a lányom szemben velünk, a Böske elé térdelt, szorosan hozzá simulva.
Ezért elengedtem a Böske cicijeit, és már a lányom hátára helyeztem a kezeimet, így öleltem mindkettőjüket egyszerre, és már az ő kebleik nyomódtak össze.
Ekkor a lányom szájához emelte az üveget és teleöntötte a száját, aztán a Böske szájára tapadva átadta az ő szájába az italt. De egy kicsit elidőzött vele, mert amint lenyelte Böske az így kapott
p
alf
alf
t
, átmentek csókolózásba.
Én meg közben csak döftem a Böske puncijába lentről és egyben hátulról a kemény farkamat. A Böske meg a kezével lenyúlt a lányom puncijához, és elkezdte őt ujjazni.
Aztán a lányom újra feltöltötte a száját, és a Böske feje mellett hozzám hajolva nekem adta a szájából az italt.
Itt is elidőzött egy kicsit, mert még a nyelvét is átdugta nekem, amit én beszívtam rendesen.
Majd aztán újra megismételte a Böskével ugyan ezt.
Mivel ekkorra kiürült az üveg, ő csak ledobta mellénk az ágyra az üres üveget, és már megölelt bennünket úgy folytatta a csókolózást a Böskével.
Biztosan tetszett ez mindkettőjüknek, mert kis idő elteltével egymás hangjait túlharsogva nyögdécseltek. De hát nekem is tetszett, mert végtére én is részese voltam ennek a folyamatnak, mert közben a Böske édes kis punciját dolgoztam hátulról a keménykedő rudammal.

Ekkor az én kis lányom hanyatt dobta magát, a lábait széttárta, a Böske meg így ujjazta tovább, de aztán utána hajolt, és az újazását kiegészítve a lányom csiklóját nyalogatta.
Én meg már a behajolt jó pozícióban lévő Böskének formás fenekét fogtam meg két oldalt kezeimmel, és dolgoztam a tocsogós punciját hátulról, de úgy tettem ezt, hogy ne lökjem el az-az Böskét a lányom puncijának nyalásában ne zavarjam. Az én kicsi lányom pedig közben a saját melleit gyúrta. Néhány percig így folytattuk, mikor a lányok kezdtek élvezni. Én eközben sem hagytam abba a Böske dugását. De amint túl voltak a lányok az élvezetükön, a Böske, ahogyan gyúrtam hátulról, közben X-be rakta a lábait, és nagyon összeszorította a combjait! Ezáltal a farkamat annyira szorította, hogy ettől kezdet az élvezet jelei rajtam látszani! Ezt meglátta rajtam az én kicsi lányom, és azonnal hangosan beszólt nekem, hogy ne apa ne! Ezt én akarom érezni!
Persze tudtam én egyből, hogy mit akar, és egy rántásra kikaptam a Böske szorító fogságából az élvezni készülő dorongom. Az utolsó pillanatban sikerült ez, mert még le tudtam állítani élvezetemet. Ekkor a Böske kifordult közülünk, én gyorsan a lányom szétnyitott és félig felhúzott lábai közé térdeltem. Nem kellett azt már irányítani, mert ahogyan ráhajoltam az én kicsimre, azonnal megtalálta, az élvezni vágyó dorongom a helyes irányt. Összeölelkeztünk, és egymásnak ellennyomással dolgoztunk miközben a karjainkkal szorosan öleltük egymást. Az én kicsimnek is akkora volt a várakozása, hogy néhány perc elteltével, csinos kis lábaival körbeölelte a fenekemet és úgy szorított magához, mint aki sohasem akarna elengedni.
Már indult is a kéjhullám a kis testén. Remegett a teste, rángatott a puncija. Ahogyan én is ezt megéreztem rajta, azonnal nekem is szinte áramütésszerűen beindította az orgazmusom netovábbját! Teljesen összeolvadt a testünk. Nyomtam a farkam puncikája legmélyére és álltunk meg így az orgazmusunk idejére. Akkorát élveztem, hogy talán ezelőtt sohasem volt még ilyen nagy! A berobbant dorongom meg, nagyerővel lőtte és lőtte az én kicsi lányom rángató puncikájába a hatalmas mennyiségű spermát, miközben elválaszthatatlanul ölelve szorítottuk egymást. Ő, a lövéseim közben csak azt repdeste a fülembe; Igen apa igen! Ezt akartam érezni! Imádom a forró lövéseidet!
Már rég elmúlt az élvezetünk, de még mindig szorítva öleltük egymás izzadt testét. Bár a dorongom engedett erejéből, de továbbra is a kis puncikájában maradt.
Majd megszólalt az én kicsim; Még nagyon-nagyon sokszor akarom ezt veled érezni apa!
Erre én is csak azt tudtam felelni; Én is kis kicsi lányom, még nagyon sokszor akarom ezt veled érezni! Ekkor örömkönnyek csordultak ki a csábosan bájos, máskor folyton vidáman mosolygós szép szemeiből. Ezt látva nekem is kicsordultak a könnyeim.
Mindketten tudtuk azt, hogy ettől a csodás együttléttől, az egymás iránti szeretetünk még inkább elmélyült, és bármenyire is jó nekünk együtt, ez mégsem tarthat örökké!
Ezt a meghatódást meglátta a Kis Böske is, és minket összeölelve bujt hozzánk. Persze mink is visszaöleltük őt, és már hármasban pityeregtünk együtt, és aludtunk így el.

Befejezés;

Persze még később is többször voltam azon a nyáron együtt a lányommal és természetesen a Böskével is. Volt hogy külön-külön, és együtt hármasban is.
Volt hogy a nejem elvitte egy-két napra a Böskét, ide-oda. Vagyis világot látni. Ilyenkor hatalmas szex csatákat rendeztünk a kicsi lányommal ketten. Mert ő sohasem akart engem magamra hagyni! De ahogyan elmúlt a nyár és a lányoknak iskolába kellet menniük egyre ritkábban volt erre lehetőségünk.
Aztán egyszer előállt ezzel a témával a nejem!
Na! Milyen érzés a lányodat dugni?
Merőben meglepett a kérdésével!
Mert hogy a Böskét tudta a nejem, az nem volt feltűnő! De hogy a lányomat is tudta, az viszont már meglepett!
Hááát te ezt onnan szeded?
Apuci! Már az első esettől tudom, amióta itt hagytalak titeket a húgom szülése óta.
Aztaaa! Te ezek szerint mindent tudsz?
Bizony ám, mindent tudok!
És akkor miért nem szóltál nekem hamarabb?
Hát! Mert a kicsi lányod külön kérése volt, hogy ne szóljak neked erről.
És most már szólhatsz erről?
Nem! De már nem álltam meg hogy ne mondjam meg neked! De ne ijedj meg, mert nem tudja a lányod, hogy most szóltam neked erről! Valószínűleg tőlem nem is fogja tudni, ha te nem kotyogsz erről. Gyakorlatilag többször is szándékosan vittem el a Böskét itthonról magammal. Csak hogy együtt lehessetek. Mert ez volt a kicsid óhaja.
Micsoda szolidalítás! És most miért mondtad el? Mi a célod ezzel?
Hááát az, hogy én is be akarok szállni a partitokba. Sokszor elképzeltem már azt, hogy nyalom a lányunk és a Böske kis pináját! Már volt hogy erről álmodtam, és már ettől is nagyot élveztem. Szóval szeretnék velük leszbizni. Már be is vásároltam különböző segédeszközöket erre a célra. De viszont neked kellene bevezetni valahogyan a lányoknál! Nekem kicsit cikisebb. Rendben?

Tudod, van egy jól ide illő közmondás! "Jó tettért, jót várhatsz! "

Vége.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.96 pont (573 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. április 2. 00:39
#36
Kis hibáktól eltekintve,jó lett a sorozat.
1
v
vasas62
2022. december 26. 08:35
#35
Minden jó ha jó a vége.
1
a
angel234
2021. december 13. 04:39
#34
Elolvastam a sorozatot és közepesnek tartom.
1
én55
2021. november 29. 14:48
#33
Szerintem pont jókor lett vége.
1
t
t.555
2017. december 20. 02:58
#32
Minden rész jó!
1
Lazlo89
2016. január 22. 08:00
#30
Tényleg jó lenne ha folytatnád! 🙂
1
z
zsorzs29
2015. május 25. 10:54
#29
Újból elolvastam az összes részt,hiányolom a folytatást.
1
z
zoltan611230
2013. december 8. 06:19
#28
Nagyon jo.
1
p
papi
2013. szeptember 15. 15:58
#27
Nagyon tetszik az összes rész.
1
genius33
2013. március 10. 10:52
#26
Király, jó lenne folytatni 🙂
1
L
LD4400
2012. december 31. 13:38
#25
Az oldal egyik, ha nem a legjobb sorozata. Izgalmas és realisztikus, talán még meg is történhetne a valóságban. Látszik rajta, hogy jól átgondolt és nem egy tízen éves fantáziálása az egész.
A csúcson kell abbahagyni, de reménykedem, hogy egy nap talán elkészül a hatodik rész. Igazából kicsit hiányoltam, hogy Ibolyán nem mentek át csoportosan.
1
papi2007
2012. október 15. 08:32
#24
ne hagyd abba
1
t
tomcsi
2012. július 10. 09:46
#23
Folytasd! Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mik történtek utána négyesben. 1000 pont 🙂
1
x
x124
2012. április 6. 19:37
#22
Folytasd!
1
K
Kaszkadör
2012. február 29. 11:54
#21
Nagyon jó történet csak egy baj van vele az hogy nem folytattad 10 pont😀
1
t
tiborg
2012. február 4. 04:57
#20
Gratula. Tudtad vegig tartani az iramot. (5 story 50pont)
Csak az a sajna,hogy gazsi nagyon koran kiszalt, igy "felesegem"(mert neve az titok)egyedul,elfeledve maradt minden "lelki"vigasz nelkul!!
Ejnye.....ejnye!!!
1
t
tomtyler
2010. október 22. 19:03
#19
Remek a téma és remek a leírás !..remek a stílus is ! Mintha filmet néztem volna ! Még több ilyet !!!
Tom
1
Rencsi
2009. augusztus 26. 00:39
#18
Hihetően realisztikus, élvezetes és rettenetesen izgató olvasmány, az elejétől a végéig.
Amikor belekezdtem az olvasásába, egyszerűen nem tudtam abba hagyni, és mire végeztem az összes résszel, hajnali világosságra eszméltem.
Kár hogy vége van.

Ha tehetném 11 pontot adnék.
1
sarmos01
2009. augusztus 23. 17:51
#17
gyönyörü.
1