Gazsi és Böske 2. rész

Szavazás átlaga: 8.79 pont (554 szavazat)
Megjelenés: 2005. december 3.
Hossz: 24 219 karakter
Elolvasva: 61 248 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A francba! Biztosan lemerült a nejem telefonja.
Na, valószínűleg most meg már hátulról döngetheti ez a kölyök feleségemet. Hát nem azért küldtem, és engedtem én oda ezt a szemtelenül tolakodó kölyköt, hogy az asszonyt farkalja meg!
Mondtam én magának főnök! Ez a Gazsi ilyen. Ha rászáll valakire, és az eccer enged neki egy kicsit is, akkor később már nem lehet róla levakarni többet. Anyám is ezt mondta nekem, hogy meg ne engedjem a Gazsinak, hogy eccer is bedugja nekem, mert engemet sem fog békén hagyni többet.
Ezért vót az, hogy én nem is engedtem meg neki azt, hogy nekem is bedugja a farkát.
De megmondom én magának, hogy márpedig én is nagyon kíváncsi vótam már arra, hogy milyen érzés az, amikor bennem van egy igazi fasz! Mert akkor is, amikor a Gazsi bedugta az ujját, nem is vót nekem az olyan rossz érzés, és már kis híja vót annak, hogy elélvezzek!
Csak apám éppen megfordult álmában, és a Gazsi ijedtében kikapta belőlem az ujját.
Még egy kicsit bosszankodtam is azon, hogy ki kellett húznia idő előtt belőlem az ujját, mert már kezdett jó lenni.
De most már legalább tudom hogy milyen egy igazi fasz. Az istenkém segített nekem ebben, mert azt kívántam, hogy magáé legyen elsőre bennem, és most hogy sikerült, már nagyon örülök ennek!
Majd meglássa, hogy ezután a naccságos asszonyomat sem fogja nyugton hagyni!
Mert zsarolni fogja űtet azzal, ha eccer lehetett, akkor má mindegy, ha többször is csinálják!
Ha meg nem akarja majd a maga felesége vele mán csinálni, akkor meg azt fogja mondani, hogy beárulja majd magának, meg még elmondja a kocsmába is mindenkinek!

Nahát ez a kis szemét! Most mit tegyek? Elmélkedni kezdtem magamban.
Végül is, ez egy ördögi kör, amiből a kiszállás a legnehezebb feladat!
Nem hagyhatom tovább! Most azonnal hazamegyek, és megfojtom ezt a kölyköt, na és kiverem a balhét a nejemnél is!
De hát én sem vagyok ártatlan! Ha én nem kívántam volna meg ezt a kis Böskét, akkor ez a szituáció sem jött volna létre.
Végtére, azt még nem tudhatja a Gazsi, hogy a húgának épp most avattam fel, és keféltem szét a kis pináját! Legfeljebb csak sejtheti! A sejtés meg nem tény! De vajon a Böske tartja e majd a száját, és nem kotyogja e ki később? (Így elmélkedtem. )
No, ezt meg is kérdezem tőle.
Te Böske?!
Akarod hogy mi ketten, sokszor legyünk még így együtt?
Minden vágyam ez főnök! Amint az imént mondtam, ha már eccer volt, akkor már nem számít a második. Sőt elmennék én még magoknál, lakni is! Csak azért, hogy láthassam magát minél többször! Mert nekem maga nagyon teccik.

Na akkor jól figyelj rám! Mert amit most mondok, annak a későbbiekben, úgy is kell lennie!
Minden megoldható, lehetünk még együtt máskor is, de akkor azt, hogy mi most mit tettünk, azt nem tudhatja meg senki! Sem anyád, sem a Gazsi, de még apád sem! Rendben?
Mármint azt, hogy mi basztunk együtt? Maga meg én? (Kérdezett vissza)
Hát persze te kis buta!
De kár! Legszívesebben mindenkinek elmondanám!

Ha máskor is akarsz engem, akkor nem járhat el a szád! Megértetted?
Jól van na, megértettem!
No akkor vedd fel a hálóruhádat, aztán megyünk és meglepjük őket!
Közben elkezdtem hívni a feleségemet. Szerencsére az imént csak megszakadt, nem pedig lemerült a telefonja.
Amint felvette, azonnal beleköszönt, hogy szia aaapuci! Tisztán éreztem a hangján, hogy felfokozott, kéjes állapotban beszél!
De máris kérdeztem, hogy nem okoz e problémát neked, ha egy kicsit később kb. fél óra múlva érek haza?
Nem, persze hogy nem. De azért ne hogy reggelig távol maradj!
(De azonnal kérdeztem tovább. )
És a Gazsi ott van e még?
Azt hiszem, itt van kint ez a fiú!
(Persze Gazsinak, még a szuszogása is hallatszott a telefonba! Mert még a beszélgetés közben is nyomhatta neki. Szinte láttam magam előtt, ahogyan gyúrja a nejemet hátulról)

Hívd be, és adj neki valamit enni, és inni Ok.?
Jó-jó behííívom!
(Ismét érezhető volt a hangján az, hogy a Gazsi most is dugja őt. )
Na akkor puszi, és sietek majd haza!
Puszi neked is! (válaszolta)

Na gyerünk Böske! Nézzük meg őket.
Főnök! Mit akar csinálni velük, ha odaérünk?
Majd még addig kitalálom, hogy mi legyen.
Mivel nem voltunk távol, ezért néhány perc alatt hazaértem, de a lakásomtól még egy kicsit távolabb, lekapcsoltam a motort és a világítást, és így gurultam a kapu elé!
Begyalogoltunk a Böskével az udvarra, és a nappali nagy üvegfalán keresztül, mindent lehetett látni a benti eseményekből, mivel odabent fel volt kapcsolva a világítás!
Bár a sötétítő be volt húzva, de nem fedte teljesen el az üvegfalat, mert volt egy rés, amin be lehetett látni.
Képzelhetitek, a látottak magukért beszéltek! Oldalról nagyon jó rálátásunk volt.
Teljesen meztelenek voltak! A nejem kissé terpesztve a kanapén térdelt, és a háttámlának volt könyökölve. A kezében még mindig a mobilját szorongatta.
A Gazsi meg a jobb lábát felrakta a nejem mellé a kanapé ülésére. A kezeivel, pedig fogta a kétoldalt csípőjét és így hátulról, gőzerővel gyúrta a feleségem, eddig még csak általam baszott pináját, és közben különböző grimaszokat vágott!
A két nagy csöcse, meg minden lökésnél meglódult, mint a nagyharang. A gyönyörű fehér teste, szinte világított a Gazsi barna bőréhez képest.
Hu főnök nézze csak, hogy basznak ezek!
Pszt! Csendbe legyél!
Közben arra gondoltam, mégsem kellene balhét csapnom, mert ha nyakon csapom ezt a fiút, akkor bosszúból még tényleg elfecsegi ezt az egészet, és holnap már tudni fogja az egész falu!
No meg az jutott eszembe, hogy ha már így van, tőkét kovácsolok én még ebből, mert alkalom adtán előhozakodok ezzel a témával, ha a nejemnél sáros leszek valamiért.
De ahogy ezek jártak az eszemben, már éreztem is, hogy farkam a látottak hatására már újra éledezik!
Na szépen vagyok! Ahelyett hogy bosszantana, még rá is gerjedek arra, hogy a szemem előtt basszák a feleségemet!
Végül is, nem volt ő kicsapongó típusú sohasem. Egyszer sem vettem észre, semmi erre utaló dolgot, de még korábban leánykorába sem! Még egy rossz, félrenézést sem vettem észre nála.
Én, voltam az, aki inkább hamarabb meglátta a csinos nőket.
Volt is néhány csajom, a házasságom alatt is!
Persze ő erről mit sem tudott, mert én, sohasem éreztettem a feleségemmel, mert csak őt szerettem, és szeretem a mai napig is!
Ezért arra gondoltam, hogy egyszer kijár neki is egy idegen fasz!
A Gazsit meg semmi képen sem gondoltam vetélytársnak, akár milyen kemény farka van! Mert ha én is begerjedek, nekem is rendesen be keményszik az!
Tehát ott álltunk és néztük őket! A Böske előttem ált háttal hozzám simulva abban a vékonyka hálóruhájában, és kicsit dörgölődött a fenekével. Mert hát őt sem hagyta hidegen a látottak
Még ez is csak fokozta a vágyam! De legszívesebben a feleségemet dugtam volna már én is hátulról, ahogyan a Gazsi nyomatta neki! De az én kis csajomat is egyre jobban gerjesztette a látvány, mert egyre erőssebben dörgölődött a már újra teljesen begerjedt farkamhoz, és már egy kicsit előre behajolva pucsított nekem!
Felhajtottam a hálóruciját a hátára, és a középső ujjamat benyomtam a lucskos, de még mindig őrületesen szűk barlangjába, és így az ujjammal dolgoztam neki!
Közben a másik kezemmel letoltam elől, a farkamról szabadidőalsómat. Kivettem az ujjamat a puncijából, és a lüktető farkamnak kalapját helyeztem a kis bejáratához!
Mivel még fogtam a farkamat, így elkezdtem a csúszós szemérem ajkai között fel-le mozgatni, és ezzel a csiklóját izgatni!
Ő ezt, és gondolom a látványt is annyira élvezte, hogy néhány perc alatt már remegett is a teste, és máris csúcsra jutott!
De ezután elvettem a kezem, és tövig benyomtam a felbőszült farkamat, a lucskos puncijába. De egészen a méhéig feltoltam, és így várakoztam benne egy kicsit!
Mintha a szívem a farkamba dobogott volna, annyira lüktetett odabent, és közben a benti eseményeket figyeltem.
Ahogyan lüktetett a farkam a puncijába, elkezdett kissé hangosabban nyöszörögni a Böske. Odanyúltam hát a szájához, és befogtam a kezemmel. Majd lassan elkezdtem hátulról kavarni neki.
Valószínűleg már bent is alakulhatott az élvezet, mert a nejem már annyira hangosan nyögdécselt, hogy rendesen kihallatszott a fent nyitva lévő szúnyoghálós kis szellőző ablakon!
De az is hallatszott, hogy a Gazsi is kezdett már nyeríteni akárcsak egy felbőszült csődör, és néhány pillanat múlva már ordított a nejem annyira élvezett. De ekkor már a Gazsi is élvezhetett, mert azt láttam, hogy az őrült iramú pumpálását lelassította, és már csak lassú apró kavarással lőhette a spermáját, nejem élvező pinájába!
Ezek láttán és hallatán, az én Böskémre is újra rájött az élvezet, mert alig tudtam elfojtani a száján lévő kezemmel a nyöszörgő hangjait! Ekkor hosszú kéjhullám vette kezdetét és uralta a remegő testét!
Gondoltam hogy jó lenne, ha nálam is beindulna már az élvezetem, mert ezek odabent valószínűleg a befejezés stádiumába lehetnek már, mert azt láttam hogy a nejem is visszanézett az őt baszó legényre, és hallottam hogy mondja neki befejezésként; Te Gazsi! Rendesen szétkefélted a pinámat!
Bár az élvezet küszöbén voltam én is, de mégsem akart elfelé indulni az élvezetem és ezért egyre nagyobb erővel döngöltem a Böske punciját, hogy végre én is érjek már a csúcsra!
Közben odabent már szét is váltak, és a feleségem a bugyijával kezdte a puncijából kifolyó spermát törölgetni!
Na gondoltam hogy a végén még úgy maradok élvezet nélkül! Ekkor becsuktam a szemem és így még nagyobb erővel döngöltem hátulról! Szinte önkívületbe kerültem.
A Böske is folyamatosan remegve élvezett a farkamon!
Nem is tudom hogy hány perc telhetett el így, mert csak nyomtam és nyomtam a kis Böske élvező puncijába a farkamat!
De aztán végre nekem is kezdett már beindulni az élvezetem.
Ekkor a kezem lecsúszott a Böske szájáról! Ezt már én sem tudtam kontrolálni, mert elemi erővel lőttem a puncijába a még maradék spermáimat!
Az én kis Böském ekkor már fékezetlen hangokat eregetett, az általam be nem fogott szájából, és élvezett még mindig!

Kicsit később arra eszméltem és nyitottam ki a szemem, hogy a nejem már köntösét fölvette és készült kijönni, hogy a kintről beszűrődő általunk csapott zajt leellenőrizze!
Gyorsan kirántottam a Böskéből a farkamat, ami nagy cuppanással hagyta el a telelőtt habosra dolgozott punciját. Gyorsan felkaptam őt, és az ölembe vettem. Szerencsére a nadrágom épp csak a farkamról volt lefordítva és így a néhány lépésre lévő épület sarka mögé, sötét fedezékbe léphettem vele!
A bal karommal a Böske térdhajlata alatt tartottam mindkét lábát, a jobb kezemmel meg a még mindig meztelen derekát öleltem. Ő pedig, a kezeivel a nyakamban kapaszkodott, és félve a lebukástól ijedten bujt hozzám.
De ahogyan tartottam őt, éreztem, hogy a puncijából kiszivárgó, imént általam belőtt forró sperma, a farkamra csorog!

Ahogyan kilépett a nejem, csak körbenézett, és mivel nem látott semmit a sötétben, máris visszament a nappaliba!
Letettem a kislányt, és a mellettünk lévő külsővízcsap mellett felakasztott törlőkendőt benedvesítettem, és ezzel törölgettem le őt és magamat.
Ezután, megfogtam a Böske kis kezét és kimentünk az autóhoz, hogy hazavihessem őt.
Közben újra megígértettem vele, hogy egy szót sem ejthet, a mai estéről senkinek sem!
Csak annyit mondhat otthon, hogy egész idő alatt autóztunk!
Aztán azonnal indultam vissza, de már a kaput kinyitva mentem be az autóval az udvarra, hogy kellő zajt csapjak ahhoz, hogy észrevegyenek a nejem-ék, hogy megérkeztem!
Bementem hát, és a Gazsi fejét lesütve sunyin ült az asztalnál és lakmározott!
A nejem, pedig máris elém jött a köntösében, és egy nagy csókkal fogadott.
Na én megyek tusolni, mondtam én, mert elfáradtam nagyon. Reggel pedig korán kell kelnem!
Mire végeztem a tusolással, a Gazsi már nem volt ott. Hazaküldte a nejem.
Ahogyan kijöttem a köntösömben a fürdőből, gondoltam teszek egy próbát, és elkezdtem a nejemet provokálni, hogy azért annyira nem vagyok fáradt, és hogy most azonnal akarom őt!

(Persze már egyáltalán nem volt ehhez kedvem, csak a reakciójára voltam kíváncsi! )

Ó drágám! (Mondta a nejem. ) Még én sem tusoltam ma, ezért izzadt és büdös vagyok,
de ráadásul hosszú fárasztó napom volt, és nem bánnám ha kihagynánk ma a szexet!
Na rendben, akkor ma pihenünk! (válaszoltam)
Máris rohant a nejem a fürdőbe, ne hogy újra kezdeményezzek!

Másnap, ahogyan megbeszéltük, jött is Böske és az anyja Iboly, a tanyára dolgozni, mivel almát kellett válogatni. A kis csaj a munka közben, egész nap tágra nyílt vágyakozó szemekkel bámult engem!
Közben, Iboly ajálgatta a lányát, hogy adhatnék neki valami rendszeres munkát, mert legalább valami többletpénzt kereshetne, amire nekik nagy szükségük lenne, mert nem tudja rendesen ruházni ezt a lányt.
De milyen munkára gondoltatok, ami állandó lenne?
Hát elmenne magoknál, mosni, takarítani, meg fűvetvágni, és a kertben is mindent megcsinálhatna, mert nagy ez a lány már, és ért is mindenhez.
A Böske meg csak bazsalyogva bólogatott.
Na rendben, majd megbeszélem a feleségemmel ezt!
Este megemlítettem a nejemnek, és ő azt válaszolta, hogy végül is elkelne az a segítség a ház körül!
Na persze drágám, legalább téged is kikímélnélek már ezzel a lánnyal!
Meg is egyeztem másnap velük, hogy egyenlőre, napi négy órába fogom a Böskét foglalkoztatni!

Elkezdett hát járni a kis Böske hozzánk minden nap!
Ha kedvem támadt a kis csajjal cicázni, mert bár ő is mindig kívánta és akarta, de annyira szerény volt az ártatlan, hogy ő sohasem mert kezdeményezni. Olyankor általában kitaláltam valami munkát neki a farmon és oda vittem ki őt. Ott keféltünk nagyokat, mivel otthon nem lehetett, mert elég ritkán ment el a feleségem hazulról.

Aztán később az egyik alkalmazottam, a lovász fiú elég komolyan megbetegedett, és kellet egy ember, aki helyettesíti őt, és ellátja a hátas lovainkat.
Ekkor jött az ötlet, hogy a Gazsi is jöhetne dolgozni a farmra, helyettesíteni, mivel már sokszor segített ebben a munkába a lovásznak. Tehát, volt már fogalma arról, hogy mit kell tenni a pacikkal. (Etetés, tisztában tartás, futtatás stb. )
Ő ezt örömmel vállalta, és lelkiismeretesen jött is, és ellátta a feladatát!

Igen ám, de a nejem elkezdte emlegetni, hogy ő is meg szeretne tanulni lovagolni!
Még viccesen meg is jegyeztem neki, hogy; Anyukám! Neked már nem kell tanulni, mert az éjjel is kiválóan lovagoltál rajtam!
Ó! Ne marháskodj már folyton!
Anyukám! Ezen ne múljon a boldogságod. Ki mész a farmra és megkéred a Gazsit, hogy tanítson meg téged a lovagolni! Bár ha majd felgyógyul a lovász fiú, akkor lehet hogy ő jobban tudna téged tanítani!
Á nem probléma! Jó lesz a Gazsi is erre a célra. Mondta ő. (Sejthetitek miért volt jó neki a Gazsi. )
Hát anyuci! Akkor mész a farmra lovagolni, amikor csak akarsz. Tőlem nem függsz!
Még örültem is neki, mert akkor legalább ha kiment a nejem a farmra "leckét venni" a Gazsitól, ilyenkor otthon eltudtam kapni az én kis csajomat egy numerára!

Az egyik ilyen alkalommal amikor a kis Böskét otthon döngettem, a konyhaasztalra volt hajolva és hátulról gyúrtam a kis drágát. Ám ekkor, váratlanul visszajött a nejem, mert itthon hagyta a lovagló ruháját. De mivel mi háttal voltunk a bejárai ajtónak, és a rádióból is szólt a zene, nem vettük észre a nejem hazajövetelét. De ahogyan mögöttünk belépett, a konyhai vitrin üvegajtójában megláttam őt, ahogy az ajtóból tátott szájjal figyelt bennünket.
Tehát láthatta amint az előttem meztelenre vetkőzött és az asztalra hajolt Böskének a kis pináját a farkammal nyársalom fel, és dugom hátulról!
Hirtelen arra gondoltam, hogy már úgyis mindegy, és úgy teszek mintha észre sem vettem volna őt. Mert éppen a végső stádiumban voltunk már, és be kívántam fejezni amit elkezdtünk.
Ekkorra már a Böske és én is, hangosan nyögdécselve élveztünk, és közben belőttem az általam tocsogósra dolgozott kis pinájába a golyójaim tartalmát!
Csodálkoztam is azon, hogy ezt a nejem diszkréten kivárta!
Amikor már látta hogy végeztünk, elkezdte a torkát köszörülni. Így jelezvén azt, hogy jelen van és szemtanúja volt a történteknek!
A kis Böske, amikor észrevette a nejem szigorú tekintetét, hangos "jaj anyám" kifejezéssel lehúzta magát a farkamról, majd gyorsan a hátam mögé lépett, és így oda simulva hozzám, mintegy védelmi pozícióból leset ki a nejemre!
Én meg a még mindig álló farkammal, a nejemmel szemben álltam!
Hü ha, de jól begerjesztetted a férjem te Böske!? Mert amint látom, még mindig elemében van a férjecském farka!
A kislány meg a hátamnál szorította a derekamat, és így érezhetően remegett, de már nem az iménti élvezetétől, hanem a félelemtől!

Én csöppet sem féltem, mert ugye nekem is volt a tarsolyomban már korábbról a nejem ellen ütőkártya!
De csak annyit mondott, hogy szedjétek magatokat össze, és aztán (rám mutatva) várlak téged a szobában.
Aztán elindult a szoba felé!
Felöltöztünk, és a félelemtől remegő Böskének mondtam, hogy nyugi van, öltözz fel és csak végezd tovább a munkádat.
Bementem a nejem után, és még mielőtt megszólalt volna, közöltem vele, ne szólj semmit! Mert bár lehet hogy hibás cselekvés volt ez részemről, de nem kell hogy balhét csapj, mert akkor nekem is lenne miért vergődnöm!
Tehát van mit mesélnem neked, amiért én sem csaptam balhét!

Te meg miről beszélsz? Kérdezett vissza.
Ekkor elkezdtem a Gazsival és ővele látott sztorit mesélni!
Bel fagyott a szó, ahogyan mondtam neki. Még a szája is tátva maradt a meglepetéstől.
(Majd mégis megszólalt, és így mentegetőzött. )
De hát nekem semmit sem jelent a Gazsi!
Miért!? Talán azt hiszed nekem jelen valamit a Böske!? Azt gondoltad, hogy felcserélnélek téged a Böskével? Mert gondolom, te sem adnál engem a Gazsiért! Nem?
Hát ez igaz, de a Böske helyes és rendkívül csinos kis cigánylány! Ráadásul, még a lányodtól is fiatalabb egy szűk évvel! (válaszolta)
Na és! A Gazsi is fiatal keményfarkú csődör! Nem?
Ekkor kényszerűen kezdődő nevetésbe kezdtünk, ami néhány pillanat múlva, már egy szabadabb, fékezetlen vihorászásba fordult át.
De mivel a kiderült titkaink egyformán bűnösek voltak, ezért aztán, mint egy felszabadultan, egymás bűneit szótlanul megbocsátva, harag nélkül néztünk egymás szemeibe.
Majd, én törtem meg szótlanságot.
Na figyelj! Mint ahogy tapasztalhattad, mert ugye eddig fel sem hoztam neked a te és a Gazsi közti kapcsolatotokat, én nem bánom és nem is zavar az, hogy néha megbaszatod magadat a Gazsival, de ennek fejében én meg a Böskét akarom alkalom adtán továbbra is megdugni!
Rendben?

Jó-jó de a Böskét nem fogod felcsinálni? Védekeztek ti valahogyan?
Hát az-az igazság, hogy nem volt még erről szó!
Na ugye-ugye! Eredj és hívd be! Van itt nekem még két hónapra való fogamzásgátló. Megtanítom őt a használatára, és ha majd elfogy, iratok fel neki másikat is!
Szóltam a kis Böskének hogy jöjjön be hozzánk!
Remegő lábakkal és látható félelemmel az arcán jött be. Beérve azonnal újra mögém ált!

Jól van na! Gyere ülj ide mellém, nem harapom én le a fejed! Invitálta a feleségem!
Majd amikor már felmérte a helyzetét, hogy nem annyira nagy a baj, mint amire számított, odasündörgött a nejem mellé és összekuporodva leült.
A nejem bizalom gerjesztés képen megfogta a kezét, de a hozzáintézett kérdése mégis tökéletlenül huncut volt, mert azt kérdezte tőle; Jó az amikor a férjem a kis pinádat bassza?
– (Még mindig ijedten, tágra nyílt csodálkozó szemekkel, szótlanul nézett vissza rá! )
Akarod azt, hogy máskor is ezt megtehessétek?
– (Kérdő tekintettel nézet, hol énrám, hol a nejemre! )
Na azért ne ijedj meg ennyire! Inkább válaszolj! (Mondtam én neki. )
Erre már kissé bátrabban, de még mindig félve bólogatott!

Na rendben, akkor van két feltételem ahhoz, hogy ezt máskor is tehessétek!
Mégpedig az, hogy máris elkezded szedni ezt a fogamzás gátlót! (Közben a kezébe adta. )
A következő feltételem az, hogy erről ami itt folyik közöttünk, senki nem tudhat rajtunk kívül! De tényleg senki! Még a Gazsival sem beszélhetitek ezt ki! Rendben?
Hát persze hogy rendben! (Szólalt meg végre. ) Nem beszéltem én eddig erről senkinek sem. Csak el ne küldjön innét a naccságos asszonyom, mert én itt jobban szeretek lenni, mint otthon!
Nem küldelek én el, ha tartod a szádat. (Szólt a nejem és közben megsimogatta a Böskének az általam előzőleg felkócolt haját, majd így folytatta. )
Na rendben van, akkor vidd a tablettáidat, vedd be máris a mai adagot, és nyomás dolgozni!
Juj de jó! Örvendezett már a kis Böske. Aztán nyomott egy csókot a nejem arcára, majd kiviharzott!

A nejem szúrós szemmel nézett rám, és kicsit flegmán mondta. ; Mivel téged már volt aki kielégítsen, ezért hát most akkor én jövök, illetve megyek!
Felkapta a lovaglós cuccát, és máris indult a tanyára! Tudtam, hogy most mi fog következni! Az e napi lovaglása dupla annyi időt vett igénybe, mint máskor! Gondolom, hogy rendesen megbaszatta magát a Gazsival!
Még utólag örültem is hogy így alakult, mert legalább ezentúl nem kell feszengeni, félni a lebukásunk veszélye miatt.

A következő napok normál mederben zajlottak.
Majd az egyik nap, elkezdett a Böske panaszkodni nekünk.
Azzal kezdte, hogy a Gazsi nem hagy engem otthon nyugodtan aludni, mert állandóan piszkál éjszakánként, mert hogy engem is folyton megakar dugni!

Engem is felbosszantott ez a bejelentés, de nagyon csodálkoztam azon, hogy amikor erre a feleségem láthatóan idegesen reagálva mondta; Ennek a Gazsinak semmi sem elég!?
Na figyelj Böske! Ma estétől, ha te is akarod, nálunk fogsz aludni! A lányom szobája melletti vendégszoba lesz a tied, és itt fogsz velünk lakni ezután!
Majd én megbeszélem ezt anyádékkal! Rendben? Te is akarod ezt?

Igen, én is szeretném, hogy itten lakhassak maguknál. (Válaszolta. )

A nejem azonnal autóba ült, és lement náluk.
Megbeszélte Zsigával és Ibollyal ezt. Ők is örömmel vették ezt a lehetőséget, mert mégiscsak egy előre lépés volt ennek a lánynak, merthogy kikerült ebből a környezetből, és így várhatóan szebb jövő várhat rá!
Innentől kezdve, a nejem úgy bánt, és foglalkozott a kis Böskével, mintha ő is a lányunk lenne.
Vitte magával a fodrász és kozmetikusához, majd bevásárolni.
Vett neki szép divatos szabadidő, és egyéb ruhákat! Szóval, egy szép mandulaszemű, egzotikus barbi babát faragott belőle!
A következő napokban, azt is elrendezte a nejem, hogy a következő tanévtől a gimnáziumba járhasson.
Ha valamit helytelenül cigányosan mondott azonnal helyesbítettük és tanítgattuk a helyesebb kiejtésre!
Néhány hét után együtt mentünk a tanyára a Böskével, és közben útba ejtettük a szülői házukat.
A Zsiga és az Iboly alig ismert a lányukra! Sugárzó örömmel néztek rá, és közben fogdosták és simogatták őt.
Be szép vagy kislányom! Egy dámakisasszony lett belőled! (Mondogatták a szülei. )
Majd a Böske dicsekedett azzal, hogy az ősztől gimnáziumba fogok járni. Közben, a szomszédok is odacsődültek, ők a maguk módján méltatták a Böske külső átváltozását, és a beszédjének érezhető kifinomulását.
Bár néha előfordult még, hogy elejtett egy-egy rossz kifejezést, de már ő is észre vette magán, és azonnal korrigálta azt!
Már a mi lányunk is elfogadta őt, és úgy viszonyult hozzá mintha a húga lenne. Még örült is neki hogy nincs egyedül.
Ha itthon volt a lányom, fiatalosan tinis vidámsággal teltek a napjaik. Mert hát, egy teljes év sem volt közöttük.
A hétvégeken, mindig kirittyentették magukat, és a két kis bombázó együtt ment bulizni!
A testük mérete is szinte teljesen egyforma volt, mert a ruháikat is cserélgették egymás között.
Sőt, volt pár egyforma öltözékük is. Ezzel mintegy demonstrálták az egyűbe tartozásukat.
Még a parfümből is egyformát választottak, és használtak. A nejem és én, büszkén és örömmel tekintettünk rájuk.
Szóval, számomra is egyre kívánatosabb lett ez a kis Böske!
Sokszor előfordult már az is, hogy amikor megláttam őket szexisen dögös kis rucijukban, azonnal beledobbant a farkamba, és már a látványuktól merevedésem lett, annyira nagy hatással volt (-ak) rám!
Persze inkább a Böskétől, mert ugye a lányomra mindig úgy tekintettem én, ahogyan az elvárható lehetett az apjától!
A lányom elmondása szerint, ezeken e bulikon mindig lenne, lehetne sok hódolója a kis Böskének, de ő elhárít minden fiú közeledését, ami bizonyos határon túl nyúlna!
Persze tudtam én, hogy a mi kapcsolatunkról akkor még nem tudott az én lányom, és mert hűséges típus volt a Böske, ezért hárította el a fiúk rámenős közeledését!

Folyt. köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.79 pont (554 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. április 1. 00:42
#25
Régimódi a stílus,de nekem tetszik.
1
v
vasas62
2022. december 6. 13:53
#24
Édes a cigány pina.
1
én55
2021. november 29. 10:47
#23
Jó a folytatás is.
1
kivancsifancsi
2021. november 18. 21:08
#22
Nagyon jó történet,teljesen valós  még a beszélgetés is .
1
t
t.555
2017. december 20. 02:53
#21
Folytatás is nagyon jó!
1
z
zsomberos
2017. január 2. 12:48
#20
Tetszett nagyon
1
feherkalman1
2016. október 13. 21:37
#19
Huuuuu, jól jönne egy ilyen bejáró nőcske.
1
f
feherfabia
2015. május 26. 06:17
#18
Egész jó!
1
a
A57L
2013. július 23. 06:03
#17
Nagyon jó.
1
p
papi
2013. július 12. 10:06
#16
Csak így tovább
1
genius33
2013. március 10. 10:40
#15
Elég izgató 🙂 jóóó!
1
papi2007
2012. október 15. 08:12
#14
nagyon jól meg van irva
1
n
norbert78
2012. május 25. 21:57
#13
nem értem nem szopnak nem nyalnak milyen sex ez
1
t
tiborg
2012. február 4. 02:05
#12
Jol fejlodik...(10)
1
en
2009. szeptember 13. 14:42
#11
steve a legjobb
1
loránt
2009. július 13. 14:37
#10
Nagyun jó történet.Hasonlóval,én magam is rendelkeztem.
1
sihupapa
2008. szeptember 29. 23:42
#9
szupi
1
krisz
2008. szeptember 4. 16:46
#8
szuper
1
fiest
2008. május 28. 14:46
#7
kezd egy kicsit kevésbé sexuális lenni,de tetszik.
1
Bambuló
2005. december 7. 19:31
#6
Remélem a következő folytatásra nem kell 3/4 évet várni, s minél hamarabb abhatjuk rá a 10 pontokat :-)))
1