Gazsi és Böske 3. rész

Szavazás átlaga: 8.87 pont (525 szavazat)
Megjelenés: 2005. december 27.
Hossz: 24 382 karakter
Elolvasva: 54 585 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Az egyik péntek esti hétvégén, elmentek a lányok otthonról bulizni, és akkor este mi ketten hosszasan beszélgettünk a nejemmel. Mindenféle témáról, de terítékre kerülte a Gazsi is.
A nejem elmondása szerint, ő és a Gazsi, mindössze négy alkalommal dugtak együtt az utóbbi három hónapban!
De azért szereti és élvezi vele az együttlétet, mert a Gazsinak parancsolni tudja azt, hogy mikor, hogyan, és mit tegyen meg neki. Egyfajta szexuális eszköznek, játéknak tartja most már őt, ezért kiélheti rajta az eddig elfojtott a domináns vágyait! Mára már a Gazsi annyira kezessé vált neki, hogy lesi várja a nejem parancsait, és bármit megtenne érte! Tehát, rendesen beleszerelmesedett az én feleségembe!

Még ekkor este, ezt a pikáns sztorit mesélte nekem a feleségem. ;
Az egyik alkalommal, kilovagoltunk Gazsival a tanya szomszédságában lévő saját erdőnkbe. Amikor kiértünk a füves tisztásra, tudod oda ahol piknikezni szoktunk. Ő arra számított, hogy majd jól megkefél engem, de én azt parancsoltam neki, hogy öltözzön meztelenre és a csődört, amelyikkel én szoktam lovagolni, izgassa fel és szopja le. Mert ez lesz a feltétele mindennek, és csak ekkor kaphat meg engem!
Na és megtette? (Érdeklődve kérdeztem. )
Mi az hogy megtette!
Várakozáson felüli volt! Olyan élvezettel szopta és dolgozta a Hercegnek a hatalmasra nőtt farkát, hogy nem is kellett sok idő ahhoz, hogy nyerítve élvezzen a lovam. E közben a ló
t
alf
öm
alf
én
alf
yt
alf
elen
mennyiségű spermája, teljesen beterítette a Gazsi egész arcát.
De eközben ő is elélvezett ám, mert láttam hogy már a szopás közben felállt neki is a farka, és ahogy a Herceg a rengeteg spermáját locsolta a szájába és az arcára, ekkor a Gazsi farkából is rendesen spriccelt már az ondó, annyira élvezte a figurát ez a fiú.
Aztán mondtam is neki, hogy mára ennyi elég lesz az élvezetből! Törölje le az arcát és öltözzön fel, mert engem már nem mocskolhat össze a ló spermájával!
De erre aztán elkezdett könyörögni. Kérte tőlem, hogy legalább egy rövid menet hagy legyen velem! De persze én könyörtelen voltam hozzá, és azt mondtam neki, hogy velem aztán nem! Legfeljebb a te lovadba, az-az kanca pinájába rakhatod a farkad, és azt már baszhatod kedvedre!
És mit szólt ehhez a Gazsi?
Hogy mit szólt? Hát azt mondta, hogy magáért mindent vállalok naccságos asszonyom. Majd odament és benyomta a kancába, a még mindig keményen meredező farkát. Addig baszta, amíg újra el nem élvezett! Persze ekkor már bele a kanca pinájába.
Te jó isten! És te ezek után, ezzel a kölyökkel keféltél?
Á dehogy. Már akkor sem, de mivel ez már két hete volt, én az óta nem is kerestem őt.
(De folytatta tovább. )
Ezt a lovas kalandot, azért tetettem meg vele, hogy ne legyen már olyan nagy a pofája. Már folyton követelőzött. Állandóan baszni akart velem. Te tudod azt, hogy én meg nem vagy olyan nagy étkű a szex terén. Ő meg már zsarolni kezdett engem azzal, hogy mivel velem többször is kefélt már, ezért ezt el fogja mondani másoknak is, ha én többször nem baszok vele. De most már ezek után én is elmesélhetem a lovas kalandját, és így megfelelő ellensúllyal sakkban tudom tartani őt. Csupán csak azért, nehogy tudjon illetéktelen helyen dumálni!

Nahát! Neked is van ám logikád! Ezt tényleg jól kitaláltad. De ha úgy akarod, én kirúgom ezt a fiút, és veszek fel a helyébe más valakit?
Á nem, ez miatt semmi képen se rúgd ki! Tudom én őt kezelni.
De hát szó se róla, azért tényleg nem volt rossz ezzel a kölyökkel kefélni!
Nem mondom, hogy többet nem teszem meg vele, de most még kivárok néhány hetet.
K
alf
ín
alf
zo
alf
m
és éheztetem még egy kicsit ezt a folyton kanos fenegyereket.
Na jól van, akkor meghagyom neked a Gazsit!

(Persze arra gondoltam, hogy ha már egyszer a nejem is eltűri nekem a Böskét, akit én semmiképpen sem akartam elveszíteni, akkor tehát nekem is viszonoznom kellett ezt a gesztust neki.
A Gazsi személyében, pedig nem láttam vetélytársat velem szemben. Így aztán jól elvoltunk ezzel a felállással. )

De ekkor máris nekem esett a nejem. Leráncigált rólam mindent, én pedig őróla, és hatalmas szexcsatába merültünk. Bár a rádió is szól mellettünk, de annyira belemelegedtünk, hogy észre sem vettük azt a szex hevében, hogy közben a lányok a várhatónál hamarább haza jöttek!
Ráadásul, a teljesen kitárt ajtón keresztül meg is látták, ahogyan a nejem a lábaival a vállamon, a kezeimmel pedig a termetes melleit gyúrtam és közben szenvedélyesen döngettem a lucskosra gerjedt punciját!
Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valami kisebb mozgási zaj szűrődött be a folyosóról. Olyan suttogó jellegűnek tűnt. Ezért aztán a szemem sarkából feléjük pillantottam, és meg is láttam a mocorgásukat, ahogyan a folyosó sötétebb, távolabbi részéről figyelik a tevékenységünket. De nem fedtem fel nekik magamat, hogy látom őket, mert azonnal el is fordítottam irányukból a fejemet, és folytattam a nejem döngetését, mintha mi sem történt volna.
Egy csöppet sem zavart engem ez a kukkolás. Sőt, inkább még talán jobban izgatott és gerjesztett az a tudat, hogy figyelnek bennünket a csajok, ezért még nagyobb iramban, és féktelenebbül döngettem a nejem lucskosra dolgozott punciját. Annyira, hogy a nejem szinte őrjöngött a kéjtől és az élvezettől. Biztosan beindultak a lányok is a mutatványunktól.
A nejem a sokadik élvezete után, már láthatóan kezdett kimerülni. De én még nem tudtam elélvezni!
Úgy éreztem, mintha reggelig bírnám ezt az ütemet. Ezért, arra gondoltam, hogy iszom egy italt, és aztán folytatom tovább. Leálltam a döngetéssel és kivettem az ágyon ernyedten kiterülő nejem tocsogósra dolgozott pinájából, a még mindig keményen lüktető farkamat, a lábait levettem a vállamról, majd megpusziltam a kimerült nejem. Aztán leszálltam az ágyról és himbáló farokkal a bárszekrényhez mentem.
Ekkor kérdeztem meg nejemet, hogy iszik e velem valamit, de ő már nem is válaszolt érthetően. Nyöszörgött valamit, amit már nem is értettem, mert a kimerültségtől azonnal elaludt!
Hallottam, hogy kint a lányok továbbra is sutyorognak! Én meg direkt úgy fordultam már, hogy a teljes méretében pompázó farkamat láthassák! (Ha már egyszer kíváncsiak voltak rá! )
Lehörpintettem a
p
alf
alf
t
és visszafeküdtem a nejem mellé. Hanyatt és fedetlen.
A farkam még mindig a plafon felé emelkedve pompázott!
Majd arra lettem figyelmes, hogy a lányok szép csendben elvonulnak. Biztosan attól tartottak, hogy észreveszem őket.
Mivel nekik külön-külön saját szobájuk volt, gondoltam várok még egy kicsit, amíg elvonulnak saját szobájaikba, aztán megyek, és a Böskénél befejezem azt, amit már a nejemnél nem tudtam! Mégsem hagyhattam kielégítetlenül felbőszült dorongom.

Eközben a gondolataim is szünet nélkül a lányok körül forgott, és izgalomban tartott engem. Szinte láttam magam előtt őket, ahogyan kuncognak együtt, és én eközben folyton a farkamat markolásztam.
Majd arra gondoltam, hogy már biztosan elaludhattak.
Vagy tizenöt-húsz perc után el is indultam, úgy ahogyan voltam teljesen meztelenül, a még mindig félig meredten álló farkammal!
Mivel a
p
alf
ia
is valamelyest hatott és hajtott már, így csak a cél lebegett előttem, hogy a Böskét magamévá tegyem már végre. Nem is törődtem már azzal, hogy elég nagy a lebukásom esélye, a lányom előtt! Az ő szobája előtt kellett elhaladnom.
Az ajtója elé érve, a kiszűrődő hangokból ítélve arra a következtetésre jutottam, hogy még nem alszik, mert bentről némi zaj szűrődött ki.
Valószínűleg az ágyát készítette a lefekvéshez, de a televíziója is be volt kapcsolva, mert az ő szobájába szoktak a lányok DVD-t nézni.
Na gondoltam nem baj ez, mert már úgy sem mennek ők egymáshoz ma este. Ezért vettem a bátorságot és mentem tovább.
Aztán odaértem a Böske szobájához.
Beléptem a sötét szobába, és láttam a mögöttem a még nyitott ajtón beszűrődő fényben, hogy teljesen be volt már takarózva. Bezártam magam mögött az ajtót, és máris a korom sötétben az ágyának a végét vettem irányba, és odaérve kezdtem bebújni a takaró alá, és így kúsztam fölfelé a lábai között!
Teljesen meztelenül feküdt a takaró alatt! (Gondolom, hogy számított a jövetelemre, mivel láthatták a nejem után kielégítetlenül maradt, keményen álló farkamat. )
Természetesen automatikusan nyílott szét a csinos kis lábai, és én puszilgatva azokat, haladtam a puncikája felé! Nagyon finom ismerős parfüm illatot éreztem, ami csak tovább fokozta a vágyamat.
Haladva feljebb, kisé elidőztem a combjai belső felén, és a puncikája körül. Csak néha érintettem meg az ajkaimmal és a nyelvemmel a már nedves szemérem ajkait. Erre ő felszisszenéssel reagált, de nem szólalt meg.
Ezzel én csak fokozni kívántam az ő vágyát, és hogy minél jobban gerjedjen be, mintegy előkészítve a keménykedő dorongom helyét.
Közben a kis kezét éreztem meg a fejemen, és az újaival hajamba turkálva, gyengéden húzta rá a fejemet a puncijára.
Engedtem hát az édes
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
nak
, és máris a nagyajkai közé csusszant a nyelvemet. Így hát elkezdtem a csiklóját izgatni. Eközben az én ajkaim a puncija külső részére tapadt, és így kis vákumot idéztem elő vele, miközben nyelvem bent volt, ajkaimmal szívtam az egész puncikáját!
Szokatlan volt, hogy nem éreztem a szőrzetét!
Na gondoltam, hogy ő is borotválja már punciját, akárcsak a nejem.
Bár nem volt amúgy sem szőrös típus. Olyan lágyan puha ritka kicsi szőrzete volt neki, de így borotváltan, még jobban szeretem nyalni, a parfümmel átitatott illatos punciját!
Arra gondoltam, hogy legalább nem akad a fogam közé a szőre, ahogyan falom az édes kis nuniját!
Tehát folytattam a nyali-falit, és kis idő elteltével, halk vissza fogott nyöszörgéssel kezdett remegni a teste.
Eközben egyre erősebben szorította a kezeivel a fejemet a takaró alatt.
A remegése egyre jobban fokozódott, és máris éreztem hogy hosszasan elélvezett a kis drága!

Amint alábbhagyott az élvezete elengedte a fejemet, és ezzel mintegy jelezvén, hogy az élvezettel kész van, és jöhet a többi.
Ekkor kétoldalt a teste mellett kezeimre támasztva magamat, négykézláb feljebb kezdtem haladni.
Közben puszilgattam, nyalogattam a libabőrösre izgult, finom kis hasát.
Kicsit elidőztem a köldöke fölött, és itt kissé nagyobbra sikeredett szívással nyomtam egy csókot a bal cickója alatti részre! Nem akartam én a szívásommal nyomot hagyni, de hát a
m
alf
ám
alf
or
hevében, talán hosszabbra sikeredett a kívánatosnál!
Aztán a cicikhez érve kezdtem azokat az ajkaimmal és a nyelvemmel izgatni, de csak érintően.
Az is feltűnt, hogy érezhetően nagyobb és keményebb volt a mellbimbói a korábban megszokottnál!
Na gondoltam jól begerjedt ez a lány, és nagyon kívánhat már, azért keményedett be ennyire.
De én sem kevésbé, mert ebben a pozícióban már a keményen meredező farkam hegye, már érintőbe került a kéjnedves puncikájának bejáratával, és ahogyan lüktetett, úgy csapkodta a szemérem ajkait! Ekkor, ő lenyúlt a kis kezével, és megragadta a virgonckodó farkamat, húzott rajta néhányat és odaillesztette a kis bejáratához.
Nem álltam meg szó nélkül, mert megkérdeztem halkan tőle! Ugye már te is nagyon kívánsz, és azt akarod, hogy felnyársaljam az illatosan finom kis puncikádat?
De ő most sem válaszolt! Hanem a válasz helyett, a még szabad másik kezét a fenekemre helyezte, és miközben beirányította a farkamat a szemérem ajkai közé, a másik kezével erősen húzott magához közelebb.
Persze nem akartam én ennek ellenállni, mert már én is alig bírtam kivárni azt, hogy érezzem a farkamon a puncijának szorító ölelését, és ezért engedve az édes
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
nak
, elkezdtem betolni a kemény farkamat a puncikájába.
Már kezdtem érezni az édesen szorító ölelést a farkamon, ahogyan törte az útját a szűk de mégis csúszós barlangocskába, amikor kb. félig behatolva, mégis megálltam, mert az ottfelejtett kezével, még mindig szorítva markolta a dorongom tövét.
Arra gondoltam, hogy húzni akarja az idegeimet, és ekkor kissé kijjebb húztam, majd erőteljesebb de nem túl nagy nyomással toltam vissza. Így odapréselve a farkamat markoló kezét az ő testéhez.
De amint így felütköztem újra a kezének, a visszafogott, kisebb szisszenéses hang jött a szájából. Még arra gondoltam, hogy talán túl gyorsan akartam felnyársalni, ezért szisszent fel.
Ezt egy kicsit furcsálltam, mert ezt nem tapasztaltam mostanság a Böskénél!
Majd még néhány másodpercnyi várakozás után, elengedte a robbanás határán lévő farkamat. Ekkor ezt a kezét is a fenekemre helyezte, és már ő húzott magára. De én sem akartam még a tejes behatolást, mert arra gondoltam, ha várok még kicsit így félig betolt farokkal, akkor még jobban fogja kívánni az egészet. Bár ez már nem volt számomra kétséges, hogy mennyire kíván!
Közben ajkaimmal, még mindig a kemény bimbóját szopogattam. De nem sokáig bírtam a várakozást, mert már én is nagyon vágytam arra, hogy teljesen felnyársaljam a forró puncikáját.
Éreztem a fenekemen a kezeinek húzását, ezért tovább hatoltam a bársonyos kéjbarlangjának mélysége felé.
Ahogyan a keménykedő farkam rendületlenül törte a számára kijelölt édesen ellenálló útját, a következő pillanatban, megéreztem a dorongom hegyével a méhszájának ellenállását. És így már teljesen befogadta a bársonyos puncija az egész méretemet.
Nem is mozdultam még egy kis ideig, mert maga a gyönyör volt ezt az édes ölelést érezni a farkamon!
Ekkor már elkezdett a teste finoman remegni. De annyira, hogy a mellei bimbóján keresztül is éreztem a remegést, ahogyan az én testemhez ért.
Ebben a pillanatban elvette remegő kezeit a fenekemről, és a mellette lévő kispárnával az arcát letakarva, a szájához szorította azt, és így elfedett fejjel halkította a kéjes nyöszörgését!

(Arra gondoltam, hogy még szex közben is figyelmes és diszkrét ez a lány, ne hogy meghalja a család többi tagja az ő kéjes nyüszítését. )

Aztán, így a teljesen behatolva a lüktető dorongommal mozdulatlanul vártam, hogy élvezzen a drága. Mert azt akartam, hogy ez az állapot, neki is sokáig tartson.
Tehát, ahogy így éreztem a farkamon az imádott puncijának forró ölelését és a szorító (farok
f
alf
oj
alf
to
alf
ga
alf
) mozdulatait, azt kívántam, hogy ez soha ne múljon el, mert ez volt az-az érzés amiért érdemes élni!
Ez volt az-az érzés, amitől általában a tapasztalatlan férfi idő előtt beledurran a még kielégítetlen puncikába! Bár, őszintén megmondom, hogy nekem sem kellet ahhoz sok, hogy itt és most bevégezzem, amit elkezdtem! De hát végül is sikerült visszafognom magam, mert hát még nem akartam véget vetni a gyönyörforrásom eme ritkán jó kényeztetésének. Azt akartam, hogy nagyon sokáig tartson!
Majd néhány perc után, amikor azt éreztem, hogy túl vagyok azon a ponton, hogy már tudok elélvezés nélkül mozdulni, nagyon finoman és érzékien kezdtem kihúzni a farkam, majd aztán lassan vissza.
Őrjítő volt! Azt éreztem, hogy mintha vákum lenne kis puncikájába, mert úgy vonzotta, szippantotta vissza minden kihúzás után a teljesen begerjedt farkamat.
Nagyon fenséges állapot volt érezni a bársonyos punciját.

Hiába, csak jó ez a kis Böske! (Jegyeztem meg magamban. )
Na persze a nejem sem rossz, de az, másképpen jó. A fiatal punci teljesen más élmény!
Igen! Ezért az érzésért érdemes kockáztatni!
Ekkor már az sem érdekelt volna, és nem hagytam volna abba, ha akkor abban a pillanatban betoppant volna a lányom vagy a feleségem, és közben így találhatnak bennünket, és ezzel ugye lebuknánk előttük. Majd ezáltal kivívni az esetleges haragjukat!
Nem! Ebben a pillanatban ez már közömbös volt számomra!

Aztán kicsit később, ahogyan finoman csúsztatgattam ki-be a bársonyos barlangjában felbőszült dorongom, még feljebb húzta a lábait és széttárta a térdeit. Így már ő is rámozdult a csípőjével minden egyes behatolásomra. Ezzel csak azt akarta jelezni és kifejezni, hogy még jobban döngöljem kéjbarlangját.
Ö is a rámozgását fokozatosan kezdte gyorsítani. Néhány perc múlva már így együtt csattogtattuk a tocsogósra gerjedt puncikáját.
Majd további néhány perc után az egyik rámozdulásánál, előre kitartva hagyta a csípőjét és megállt a mozgásával. A fenekemen lévő kezeivel pedig, ahogyan csak tudott úgy szorított magához. Tudtam, hogy azért állt meg és szorított annyira, mert már közeledett az újabb csúcsra jutása.
Ezt, a párna alól egyre fokozódó kéjesen nyüszítő, de kényszerűen elfojtott és eltorzult hangjai is jelezték. Amikor az élvezete tetőpontján volt, még a körmeivel is belekarmolt a fenekembe.
Nekem sem kellett már sok, mert amint kezdtem érezni a testének remegését, ettől már az én golyójaim is elkezdtek forrni. Megfogtam én is a kezeimmel az ő csípőjét, és így teljesen ráhúzva őt a farkamra álltam le én is, és csak finom kis kavarással folyattam.
Mintha egy áramütés érte volna a már robbanni kívánó fakamat! Mert amikor a körmeit a fenekembe fúrta, ekkor elemi erővel robbantam a kis rángató puncijába, és az így beinduló lövéseimmel soroztam meg a méhének legbelsejét!
Hosszú percekig élvezetük egymás remegő testét.
Fantasztikusan nagy élvezetet éltünk át. Úgy szerettem volna beleordítani a levegőbe, annyira jó volt!

Majd amikor már kezdett fáradni a kezem, szépen leengedtem a velem egybeolvadt testét, és
az enyémmel követve az övét, rá ereszkedtem. Még nem akartam kivenni az imádott bársonyos puncikából a farkamat, amíg le nem lankadok teljesen.
Az arcomat a cickójai közé nyomtam. Ő eközben a fejemet simogatta, cirógatta, és így pihentünk még egy kicsit.
Néhány perc múlva kezdett úgy fél merevre lankadni a farkam, de még mindig benne voltam. Ekkor azt kezdtem érezni, hogy a hüvelyizmával szorító mozgásokat végez!
Ez nekem annyira tetszett, hogy ennek hatására a még bent lévő farkam új életre kelt, és máris kezdett belenőni a puncijába.
Ez igen! Ezt a nejem, még sohasem produkálta velem. Mégis csak nagy hatással volt rám egy ilyen szűk kis tini pina!
Na gondoltan, ha már így vagyunk, akkor változtassunk a figurán, és ahogy egybe voltunk ölelkezve, fordítottam a testünkön, és máris ő került felülre. Ahogyan a hasamhoz volt simulva, ő is elkezdte az én mellbimbóm körül a nyelvével játszadozni. Nagyon izgató volt ez, és csak fokozta ezzel a vágyamat. Majd szépen a mellkasomra támaszkodott a kezeivel, és így már ráülve dorongomra, teljesen felnyársalta magát az újból keményre meredt farkammal, és elkezdett keverni rajta.
Nagyon finoman és érzékien tette ezt, és közben a mellkasomat markolászta. Ekkor elkezdtem én is az ő cicijeit gyúrni.
Mert hát mindig is a női keblek voltak a gyenge pontjaim. Imádtam őket!
Eltelhetett így néhány perc, amikor újra éreztem, hogy máris remeg a kis teste. Ekkor megállt a kavarással, és éreztem is a puncikája rángató mozgását, és közben nagyokat sóhajtva élvezte ki a farkam teljes hosszát.
Már nekem is majdnem beindult újból az élvezetem, amikor kintről a folyosóról hallatszott, a lányom szobája ajtójának nyitászaja.
Ettől megtorpant az élvezetem, és csendben kissé meglepődve ő is leállt a kavarással, és vártuk, hogy mi lesz ezután.

Na, még a végén tényleg lebukunk! (gondoltam magamban) De azonnal a fürdőszoba ajtójának a csapódása is hallatszott. Ettől megnyugodtam, mert csak a WC-re mehetett.
A farkam ugyan tovább meredt a punciba feltolva, de a meglepődéstől az induló élvezetem elmaradt.
Majd kis idő elteltével újra hallatszottak az ajtócsapódások.
Na jól van, már vissza is ment! (Mondtam halkan. )
Ekkor újra beindult a farkamon, és már guggolva liftezett rajta.
Eben a pozícióban, még jobban éreztem a finom kis hüvelye záróizmának a szorítását!
Őrjítően jó érzés volt!
Egyre gyorsabb ütemre kapcsolt, és tette a dolgát!
Éreztem a farkam tövén, ahogyan puncijából kiszivárog az egybekeveredett, de habosra dolgozott közös nedveink. Ami kis idő elteltével, a fenekemen keresztül már a lepedőig patakzott.

Bár elég sokáig folytattuk ezt, de nekem mégsem akart beindulni a következő élvezetem.
Már ő is kezdett fáradni, és sokallhatta az időt, ahogyan liftezett rajtam.
Ezért még egy élveztet kicsalt magából, de ekkor már engem sem akart kihagyni ebből, mert hátranyúlt, elkapta a kis kezével a golyóimat, majd finoman morzsolgatni kezdte azokat.
Kis idő múlva, a körmeivel a heréim alatti részt kezdte finoman kapargatni, majd egy jól időzített pillanatban beledöfte körmeit, és ott tartotta!
Hát gyerekek, el is érte a célját vele! Ugyanis ez még nekem is új volt, mert ennek hatására azonnali, visszavonhatatlan robbanást idézett elő a heréimben, és csodás élvezetem indult útjára, aminek következményeképpen máris lőttem a rajtam ülő és remegve élvező puncikájába az én élvezetem gyümölcsét. Mit sem tompítva ezen az a tény, hogy az imént már nagy élvezettel belőttem az első adag spermámat a bársonyos puncikájába!
Aztán, amint ő érzékelte hogy már én is kész vagyok, ekkor szinte lerogyott mellém az ágyra. Cirógatta még kicsit az arcomat, de kis idő elteltével már azt vettem észre, hogy lassan abbamarad a cirógatása, és úgy ahogy volt, meztelenül aludt el mellettem. Legalább is úgy tűnt, ezt érzékeltem.

Mivel már jócskán éjfél után lehetett az idő, arra gondoltam, hogy már nem maradok tovább, mert a végén még, én is itt alszom el, és reggel ki tudja mikor ébredek fel.
Ekkor nyomtam egy puszit a hasára, aztán betakartam őt teljesen.
Halkan kinyitottam az ajtót és visszaindultam a nejem mellé. Közben szintén elhaladtam a lányom szobája előtt, és még mindig hallottam a televízió hangját.
Máskor is volt már olyan hogy az éjszaka folyamán én zártam el, mert úgy aludt el bekapcsolt TV mellett.
Ekkor is ösztönösen nyúltam a kilincshez, hogy most is biztosan alszik és elzárom, ne legyen bekapcsolva egész éjszaka!
Ekkor kattant be nekem, hogy én totál meztelen vagyok, és így mégsem megyek be. Így hát tovább mentem a fürdőbe. Gondoltam megmosom a ragadós farkamat.
De még előbb a kezemmel illatmintát vettem a farkamról. Imádtam ezt a finom parfümmel és kéjnedveinkkel keveredett puncika illatot. De úgy tűnt, minta vörösre lenne színeződve eme ragadós kéjnedv. Csodálkoztam is rajta, de arra gondoltam, hogy biztosan a heves összedolgozásunk közepette, egy kis hámsérülése lehetett, és ezért keveredett egy kis vér a nedveinkbe.
Közben újra hallottam a lányom, és a Böske ajtójának halk csapódását! De nem voltam benne biztos, hogy az a hang lehetett, mert már ekkor be voltam állva a tus alá, és elkezdtem megmosni a farkamat. A víz csobogása, pedig zavaró volt.
Amikor végeztem, tiszta alsót vettem, és mentem vissza elzárni a TV-t.
Kopogtam, de nem jött válasz. Így hát benyitottam.
A lányom az ágyban hanyatt feküdt de szinte nyakig be volt takarózva. Csak a meztelen vállai látszott a televízió fényében. Kerestem a távkapcsolót, de nem láttam, hogy hol van. Ezért felkapcsoltam a villanyt. Ahogyan kerestem, ő megszólalt.
Itt van a kezemben, amit keresel apa!
Te még nem alszol kicsim?
Nem tudok aludni (Válaszolta)
Na jól van, akkor majd zárd el te a TV-t! Mondtam, és elindultam kifelé.
Jó éjt puszit sem kapok? (Kérdezte. )
Dehogy nem kapsz, és felé vettem az utamat!
Ő kihúzta a takaró alól, és ölelésre széttárta kezeit. Így várta hogy odaérjek.
Igen ám, de így meg a gyönyörű tinis kebleinek halma, szinte teljes méretében a szemem elé tárult!
E gyönyörű látványtól, egy pillanatra zavarba jöttem, és megtorpantan kérdeztem!
Kicsim! Nem fogsz te így megfázni?
Nem fázok apa, még így is melegem van!
De már ölelte is a nyakamat, mert már kellő közelségben voltam hozzá.
Ekkor megpusziltuk egymást! A mellei eközben, kissé hozzám simult!
(Na gondoltam, még szerencse, hogy az imént lettem kicsavarva. )

Úgy tűnt, mintha az imént a farkamról lemosott finom illat csapta volna meg az orromat!
Peresze arra gondoltam, hogy valószínűleg nem mosdottam meg kellő alapossággal.
Aztán eltávolodva tőle mondtam; Azért öltözz csak fel, mert éjszaka álmodban kitakarod magad, és megfázol!
Ok apa jó éjszakát!
Majd lekapcsoltam a lámpát és kimentem.

Beérve a hálóba, felvettem a pólómat, amiben szoktam aludni, és megöleltem az alvó feleségemet. Megmarkoltam hatalmas keblét, és az ujjaim közzé vettem a nagy bimbóját.
A nejem persze annyira aludt, hogy észre sem vette azt, hogy a csöcseit markolászom.
Közben azon tűnődtem, hogy tényleg felnőtt ezt a lány már, és az a kép lebegett előttem amint megpillantottam az én kislányom melleit. Képzeletemben, pedig ahogyan fogtam a nejem csöcseit, furcsa mód, a lányomét kívántam a kezembe. Annak ellenére, hogy teljes volt az iménti Böskével való kielégülésem, a farkam mégis el kezdett keménykedni. De már nagyon fáradt voltam, és így elmélkedve, álló farokkal aludtam én is el.

Folyt. köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.87 pont (525 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2022. december 10. 12:55
#18
Talán hely csere volt.
1
a
angel234
2021. december 13. 03:47
#17
Érdekes az írásnak a stílusa,de nem lett rossz.
1
én55
2021. november 29. 10:59
#16
Szépen alakul a dolog.
1
kivancsifancsi
2021. november 18. 21:30
#15
Alakul , végre családiasodik a történet, lesz még itt kavarodás.
1
t
t.555
2017. december 20. 02:55
#14
A történet tényleg nagyon ott van!
1
z
zsomberos
2017. január 2. 12:47
#13
Nagyon ott van
1
feherkalman1
2016. október 18. 11:41
#12
Alakul ez, végre családiasodik a történet.
1
f
feherfabia
2015. május 26. 06:38
#11
Nagyon jó!
1
genius33
2013. március 10. 10:47
#10
Nagyon szuper 🙂
1
papi2007
2012. október 15. 08:19
#9
nagyon izgató, de én azért észre venném ha a lányom pináját nyalnám
1
t
tiborg
2012. február 4. 02:26
#8
Na, vedre kezdodik a "csaladi".....(10)
1
sihupapa
2008. szeptember 29. 23:57
#7
hajrá
1
krisz
2008. szeptember 5. 12:11
#6
szuper nagyon kemény csak igy tovább.
1
Steve
2006. január 1. 23:25
#5
Köszi Bratyó! Viszont kivánok neked és mindenkinek BUÉK -ot.
Na és minden olvasónak az álmai nőjét, vagy pasiját.

1
Bratyó
2005. december 30. 16:21
#4
Csatlakozom a többiekhez én is várom a folytatást.Steve Boldog Új Évet Kivánok neked.És balhé mentes következő esztendot.És irjál minél jobb történeteket.
1
gabo
2005. december 28. 23:50
#3
Jó a csavar a történetben! Folytatni! Steve a megkezdett sztorikat is folytathatnád, azok is nagyon jók!
1
soad
2005. december 28. 10:10
#2
Nekem tetszett,várom a fojtatást!
1
T
Törté-Net
2005. december 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1