A+ A-

Lakásavató 2. fejezet

Írta: nuum
Fordította: Pavlov
2012.
Van valami nagyon kellemes a zuhanyozásban. Amikor az ember megérzi az első forró vízsugarat, mintha összes baja elmúlna. Ehhez olyan forró zuhany kell, hogy amikor végzünk, a tükör teljesen bepárásodjon, a falakon csorogjon a pára, az ember bőre pedig mindenütt vörös legyen. Fény nélkül ráadásul olyan, mint egy sötét szauna, amiben finoman masszíroznak is. Na én most pont ilyen forró zuhanyt engedtem meg magamnak.
Kis idő múlva hűvösséget éreztem a hátamon, majd melleket, karokat, és egy csókot a nyakamon.
- Hiányoztam?
- Kíváncsi voltam, hogy mikor csatlakozol. Azt hittem, már egyedül kell lezuhanyoznom.
- Na és akkor mihez kezdtél volna?
- Szerinted?
- Hát állítólag az emberek 75%-a énekel zuhanyozás közben, a maradék 25%-uk pedig maszturbál. Tudod, mit szoktak énekelni?
- Nem.
- Hát akkor te a maradék 25%-ba tartozhatsz...
- Haha, csak hogy tudd: nem verem ki a zuhany alatt túl sokszor. Inkább odakinn, egy kis síkosítóval, de az a zuhany alatt könnyen lejön.
- Akkor idebenn mit használsz?
- Hajzselét!
- És jó érzés?
- Megteszi, de nem hasonlítható az igazi puncihoz.
- Ahhoz semmi sem hasonlítható.
Felkapta az Axe tusfürdőt, és a testemre öntött belőle. Letette a flakont, és dörzsölni kezdte az egyik, majd a másik karomat. Aztán rátért a mellkasomra, és meg is csókolt.
Megfordultunk, mögémállt, és a hátamat mosta, majd a fenekemet, és a combomat. Előrenyúlt, és a farkamat és végigsimította, benyúlt a golyóim alá. A forró víz és a lány simogatása kezdett felizgatni.
Finoman verte a farkamat, és közben a golyómat is simogatta. A két keze egyszerre mozgott.
- Ez nagyon jó...
- Volna kedved befejezni? Szeretném nézni...
Leült velem szemben a zuhanyozó falának támaszkodva, és átnyújtotta nekem a Garnier hajkondicionálót:
- Szólj, mielőtt elélveznél.
Nyomtam egy kicsit a kezembe a kondicionálóból, és simogatni kezdtem a farkamat. A forró víz a hátamon csorgott, előttem pedig egy gyönyörű lány ült, és a jutalmát várta. Ugyanúgy simogattam magam, ahogy ő csinálta korábban: egyik kezemmel a makkomon köröztem, másikkal a golyóimat masszíroztam. A lány mosolyogva figyelte, hogyan verem előtte a farkamat.
- Kérek még kondicionálót.
Nyomott még egy kis kondicionálót a kezembe, amit én szétkentem az egész farkamon. Megint egymás szemébe néztünk, így simogattam magam, ő meg felhúzta a térdét, benyúlt a lába közé, és két ujjal izgatta a csiklóját.
Egy kicsit begyorsítottam, mire Katy is hevesebben simogatta magát. Még mindig egymás szemébe néztünk, közösen maszturbáltunk a zuhany alatt. "Ez bizony nem éneklés" gondoltam mosolyogva. Katy visszamosolygott rám, széttárta lábait, és egész kezével fel-le dolgozott a csiklóján.
Gyorsítottam, és nyögni kezdtem. A lány mosolyogva nézte, ahogy kényeztetem magam. Széttárt lábbal simogatta magát, és annyira felizgatott, hogy odaléptem hozzá. Lemostam magamról a kondicionálót, és finoman vertem a farkamat. Katy értette, mire gondolok: ő is ugyanígy izgatta a csiklóját, egyre gyorsabban és gyorsabban. Odaléptem hozzá, megtartottam, nehogy lecsússzon orgazmus közben. Lehunyta a szemét, és hevesen zihálni kezdett.
Nagyon tetszett a látvány, egy kicsit lassabban vertem a farkamat. Néztem, ahogy a lány egyre közelebb ér az orgazmushoz. A szemét behunyta, halkan nyögdécselt. Egyre gyorsabban dörzsölte magát; szeme szorosan csukva volt, és valami olyan hangot adott ki, amit leginkább sikoltó sziszegésnek lehetne mondani. Még egyet rándult a teste, aztán elernyedt a lába, kinyitotta a szemét.
Meredten nézte a farkamat, amit ott vertem a szeme előtt. Feltérdelt, hátradöntött, és ellökte a kezemet. Makkomat a szájába engedte, egyik kezébe a golyóimat vette, másikkal a fenekemnél fogva húzott magába. Rámmosolygott, így nyalogatta a makkomat, és simogatta a golyóimat.
Kezdett remegni a testem, hevesen ziháltam, valósággal basztam az arcát, ő meg lelkesen szopott és simogatott. Rámarkoltam a fejére, annál fogva dugtam a száját egyre keményebben. Mostmár tényleg nagyon szenvedélyesen ziháltam, mert már nagyon közel jártam az orgazmushoz.
Katy megtartotta a fejét, és hagyta, hogy jó mélyen a szájába hatoljak. A nyögések helyett már egyenesen hörögtem, tövig löktem a farkam a szájába, és beleélveztem. Egymás után engedtem a szájába az adagokat, ő pedig egymás után nyelte le őket. Ezek szerint ez a lány szereti nyelni a spermát, nem úgy, mint a csajom, aki még csak a szájába sem engedte soha.
Megremegett a lábam, meg kellett támaszkodnom. Mosolyogva kézenfogtam Katyt, és felállítottam. Megfordítottam magam előtt, így a feneke az arcom elé került.
Felkaptam az Axe-ot, nyomtam egy kicsit a kezembe, lemostam vele a fenekét és a punciját. Finoman dolgoztam elöl-hátul. Egyik kezemmel benyúltam a puncijába, a másikkal a fenekét kényeztettem. Összeszorította a fenekét, és felnevetett:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 listike 2016. 01. 6. szerda 19:22
Jó sorozat.
#12 Pavlov 2015. 04. 19. vasárnap 09:25
Köszi!
#11 feherfabia 2015. 04. 19. vasárnap 07:10
Nagyon jó!
#10 A57L 2013. 12. 12. csütörtök 06:10
Nem rossz.
#9 gaborthefirst 2013. 06. 9. vasárnap 01:59
Ez a rész is nagyon jó! 10 pont. Kösz, üdv!
#8 Pavlov 2012. 04. 3. kedd 21:15
A kellemes kommentek hatására elkészítettem a történet fejezeteinek összegyűjtött változatát is, e-mail-ben szívesen elküldöm bárkinek. Lehet odaadni a szimpatikus munkatársaknak, hadd piruljanak... wink
#7 Pavlov 2012. 03. 24. szombat 06:20
Hát úgy tűnik...
#6 tiborg 2012. 03. 24. szombat 04:08
Katy-nak ennyi eleg is egy estere....de NUUM csak 2x jott(vagy ment?)???
#5 Pavlov 2012. 03. 23. péntek 21:02
Örülök, hogy tetszett!
#4 Kaszkadör 2012. 03. 23. péntek 16:35
nyes 10 pont
#3 Pavlov 2012. 03. 21. szerda 20:26
Örülök, hogy tetszik!
#2 v-ir-a 2012. 03. 20. kedd 23:35
jó...
#1 Törté-Net 2012. 03. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?