A+ A-

Lakásavató 5. fejezet

Írta: nuum
Fordította: Pavlov
2012.
Én ébredtem először. Meglepő, de még mindig úgy voltunk összegabalyodva, ahogy elaludtunk. Biztos nagyon fáradtak voltunk, nem ok nélkül. Az ágyban hagytam a lányokat, és kimentem a konyhába, ahol az egész elkezdődött.
Reggelit csináltam: rántottát paradicsommal, zöldpaprikával és sajttal, a tetejére egy kis salsát öntöttem, mellé egy kis tejfölt. Aztán felszolgáltam még egy kis áfonyalekvárt, tejet és frissen főzött kávét.
Épp befejeztem, amikor lépteket hallottam, és egy finom kéz ért a nyakamhoz, egy másik pedig a farkamhoz. April volt az: maga felé fordította a fejemet, és megcsókolt.
- Jó reggelt!
- Jó reggelt! Ébreszd fel Katyt is, és együnk!
A lány megint megcsókolt, aztán a fenekemre csapott, és bement. Egy perc múlva visszatért az álmos Katyvel: - Reggeli?
- Tálalva!
***
- Ez az éjszaka monumentális volt! Még mindig fáj a seggem, alig bírok ülni rajta. Még jó, hogy van ezeken a székeken valami kárpit - mondta Katy.
- Kemény volt, mi? - mosolygott April. - Élvezted?
- Igen, nagyon!
- Én is - mosolyogtam. - Jól elaludtunk! Jól kifárasztottuk egymást.
- Az biztos...
Mindezek után meglepő volt, ahogy Katy felugrott, és megkérdezte:
- Még egy menetet?
April és én egymásra néztünk, aztán Katyre, aki már indult is a hálószobába, s menet közben lebegtette rózsaszín alsóneműjét. April és én felpattantuk, és követtük. Figyeltük, ahogy kicsi popsija masírozik előttünk.
Amikor beértünk, Katy négykézláb az ágyra pattant.
- April, gyere elém, meg akarom kapni a puncidat. Michael, válassz lyukat! - dobta nekem a síkosítót.
April levetkőzött, és ráfeküdt a párnákra a barátnője elé. Katy ráhajolt barátnője puncijára, és hevesen, mohón nyalni kezdte. April máris beindult, jó hatással volt rá, hogy barátnője megmondta, mit csináljon, és hogy így rávetette magát a puncijára.
Betérdeltem Katy mögé, a farkam máris hevesen ágaskodott. Bedugtam nyelvem a puncijába. Párszor végignyaltam az ajkacskáin, mire abbahagyta munkáját barátnője punciján, hátranyúlt és széthúzta nekem a fenekét. Úgy látszik, elég volt egyszer jól seggbedugnom, és máris úgy viselkedik, mint egy igazi profi kurva. Ezt már szeretem.
Olyan mélyen a fenekébe nyaltam, ahogy csak bírtam. Jól megforgattam benne a nyelvemet, amitől belesikkantott barátnője puncijába. Felkönyökölt, s ujjazni kezdte Aprilt, másik kezével pedig magával játszadozott.
April nagyon élvezte a kényeztetést, ahogy Katy fel-le nyalogatta ajkacskáit, és meg-megpöckölte csiklóját a nyelvével. Ujjait ki-be mozgatta, April már majdnem elélvezett, amikor abbahagyta. Erre April feljajdult, és barátnője szájába tolta ágyékát. Katy kinyújtotta a nyelvét, de csak körözött vele a lány puncija körül. April szívesen kinyalatta volna magát, de barátnője csak játszadozott vele.
Széthúztam Katy fenekét és hosszú nyelvcsapásokkal nyalni kezdtem a fenekét. Időnként abbahagytam, és körülnyalogattam a lyukacskáját.
- Most akkor seggbedugsz vagy nem?- nézett hátra.
Nem válaszoltam, csak nyaltam a seggét. Megnyaltam a középső ujjamat, és lassan a fenekébe dugtam, finoman ujjazni kezdtem. Ő megint leengedte a fejét, és újra nyalni kezdte a barátnője punciját, ezúttal kissé hevesebben. April azonnal megragadta két kezével a barátnője kezét, és ráhúzta a puncijára. Hátával a falnak támaszkodott, elég erősen lihegett, az arca elvörösödött, egész teste remegni kezdett.
Középső ujjammal hevesen ujjaztam Katy fenekét, akárcsak tegnap éjjel. A másik kezemmel a síkosítót kerestem az ágyon. Katynek finom, szűk segge volt, minden lökésemnél rászorult az ujjamra. Vadul ujjazta barátnőjét és nagy köröket írt le nyelvével a csiklója körül. Feje fel-le mozgott, úgy nyalta April punciját, mint egy szexfüggő. April nem bírta már tovább, hangos sikollyal élvezett el.
Katy hagyta, hogy April kiélvezze orgazmusát. Hozzám fordult, és rámparancsolt:
- Bassz seggbe!
- Feküdj hanyatt - mondtam neki. Furcsállva nézett, de azért megtette. Az ujjam végig benne volt, így feküdt le April mellé.
- Kérek egy párnát. Katy, emeld fel a popsid.
Becsúsztattam a párnát Katy feneke alá. A farkam nem volt besíkosítva, úgyhogy April nyomott még egy kis síkosítót a kezébe. Finoman, lágyan kente be a makkomat és a szerszám szárát. Katy széttárt lábakkal simogatta magát, így figyelte, barátnője hogyan keni be a farkamat, nedvessége már lecsurgott popsijára és a párnára is.
- Emeld fel a lábad.
Felemelte, kezével meg széthúzta a popsiját, de azzal még nem foglalkoztam, elvettem Apriltől a síkosítót és elég szép adagot nyomtam Katy puncijára. Persze lecsorgott a fenekére is. Amikor már mindene elég nedves lett, odatérdeltem, és a puncijába nyomtam a makkomat. Egy kicsit betoltam, majd kezdtem ki-be mozogni, minden mozdulatnál kicsit mélyebben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.03 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 Pavlov 2017. 01. 14. szombat 13:40
Ennek tényleg örülök!
#19 feherfabia 2016. 10. 2. vasárnap 06:46
Nagyon tetszett!
#18 listike 2016. 01. 7. csütörtök 12:08
Nagyon kár, hogy vége.
#17 Pavlov 2015. 11. 27. péntek 22:41
Köszönöm!
#16 A57L 2013. 12. 12. csütörtök 06:12
Egész jó.
#15 Haj Hab 2013. 09. 17. kedd 11:26
Akárhányszor újraolvasom, mindig egyre jobban tetszik. Jó írás, nagyon jó hangulatú fordítás smile
#14 v-ir-a 2012. 04. 4. szerda 18:26
köszi..puszi smile
#13 Pavlov 2012. 04. 3. kedd 22:27
Elküldtem!
#12 v-ir-a 2012. 04. 3. kedd 21:23
Pavlov én kértem az Egy kis testgyakorlás-t is smile
ha kérhetem akk ezt is ....
az email cím ott van
és köszi előre is
#11 Pavlov 2012. 04. 3. kedd 21:13
A kellemes kommentek hatására elkészítettem a történet fejezeteinek összegyűjtött változatát is, e-mail-ben szívesen elküldöm bárkinek. Lehet odaadni a szimpatikus munkatársaknak, hadd piruljanak... wink
#10 Pavlov 2012. 04. 3. kedd 20:22
Örülök, hogy ennyi olvasónak tetszett!
#9 x124 2012. 04. 3. kedd 20:19
Jó volt!
#8 v-ir-a 2012. 04. 3. kedd 19:53
csak 1-2 nő furcsa smile a többség, mint pl. én,élvezzük az életet smile

ez téll qrva jó volt....huh
kár, h véget ért a hétvége...
#7 Pavlov 2012. 04. 3. kedd 18:14
Furcsák a nők...
Örülök, hogy tetszett a történet!
#6 joozsi 2012. 04. 3. kedd 11:19
Naggyon joó! Kár, hogy vége!
#5 Rinaldo 2012. 04. 3. kedd 07:34
Katy nagyon rá érzet az anális sesz izére.Nem értem miért nem dobja a barát nöjét ha mással mindent csinált de vele nem.Ez a csaj meg fel kinálja magát.
#4 Pavlov 2012. 04. 3. kedd 06:33
Köszönöm a dicsérő szavakat! Ez a történet utolsó, lezáró, megkoronázó része.
#3 tiborg 2012. 04. 3. kedd 05:36
EZ kurva jo volt!!!!
#2 Shavo 2012. 04. 3. kedd 01:07
Lesz folytatás?
#1 Törté-Net 2012. 04. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?