A+ A-

TSZ-romantika 2. rész

Persze megkérdezhetnéd, mit éreztem Vera iránt? Szimpatikus volt, de nem voltam szerelmes belé. Kapcsolatunk csak a szexről szólt, mindegyikünk megelégedésére. Úgy gondoltam itt az idő, hogy rávezessem az orális szexre is. Több újságot is megmutattam neki, amelyekben nők szájjal elégítik ki a férfiakat, de sajnos Vera nem értette a célzást. Nem akartam erőltetni, reméltem majd szép lassan azért rájön, mit szeretnék tőle.
Egy Juliusi este hatalmas vihar söpört végig a környéken, nyugodt estét biztosítva számunkra.
Juci nénivel voltam szolgálatban, amikor besötétedett otthagyott, azt mondta dolga van a hátsó raktárban. Kis idő múlva utána lopóztam, azt hittem paráználkodni akar az öreglány, gondoltam meglesem. De sajnos tévedtem, egy lovas kocsit láttam, amire zsák szám pakolják a gabonát. Szóval maszekol, saját zsebre dolgozik, ha ez kiderül biztos kirúgják.
- Jucikám, fogad el ezt a kis itókát, a többit majd holnap rendezzük. - nagyon ismerős volt a férfi hangja.
- Jól van Janikám menjetek, még meg lát valaki benneteket, aztán a pofátok el ne járjon. - sürgette Juci néni őket.
Ki lehet ez a Janika, aztán hirtelen beugrott. A Tóth Jani, kuláknak becézték, mert rengeteg állatot tartott. Aztán visszasiettem, mert a kolléganőm is elindult visszafelé. Leültem a bejárat mellett, mintha órák óta itt ücsörögtem volna.
- Kicsit lefekszem, fáj a fejem, ha keresnek szóljál. - érkezett vissza Juci néni.
- Rendben tartom a frontot.
Ami nem volt nehéz, mert senki nem járt arra felé, egy óra elteltével unatkoztam, gondoltam megnézem az öreglányt. Benyitottam az öltözőbe, a kolléganőm hortyogva aludt a priccsen, mellette egy üres pálinkás üveg volt. Csizmái szétdobálva hevertek, és a kendője is lecsúszott. Közelebb léptem, megráztam, semmi válasz, teljesen kiütötte magát. Megbátorodtam, az ágy szélére ültem, és bugyin keresztül megsimogattam a punciját. Meg sem mozdult, kigomboltam az otthonkáját, és lehúztam róla. Most jöttem rá, hogy miért nem hord melltartót. Egyszerűen azért mert nem volt melle, felső teste inkább egy férfiéhez hasonlított. Úgy nézett ki, mintha a teremtő az utolsó pillanatban döntötte volna el, hogy mégis inkább nő legyen. Már csak a bugyi volt rajt, azt is lehúztam, ölét alig borította szőr. Ami volt rajt az is ritka, hosszú szálakból állt. Ráncos szeméremajkai, leginkább egy pulyka tarajához hasonlítottak. Hazudnék ha azt mondanám, hogy tetszett a látvány, mégis éreztem fegyverem keményen ágaskodik. De most bosszút akartam állni, amiért megszégyenített az öreglány. Hasra fordítottam, és a kezeit meg a lábait kikötöttem az ágy lábához, az ott talált bálakötöző zsineggel. Még mindig nem ébredt fel, azért fél liter házi pálinka kiüti az embert, még ha napi edzésben van is, mint Juci néném. Ahogy én az öreg kulákot ismerem biztos igen erős pálinkát főzött. Megint végig néztem az asszonyon, úgy nézett ki mintha keresztre lenne feszítve. Kiballagtam a közelben lévő gyepűhöz, és vágtam egy szép mogyoró vesszőt. Gondosan letisztítottam, mire visszatértem Juci már kezdett ébredezni.
- Mi az istenér kötöztél meg? Hol a ruhám?
Szerintem azt sem tudta ébren van vagy álmodik. Itt volt az ideje, hogy felvilágítsam.
- Emlékszik Juci mama a Ludas Matyira? Én is háromszor fogom megbüntetni, amiért a múltkor úgy megszégyenített. A büntetése pedig háromszor huszonöt vesszőcsapás, és az első huszonöt most lesz végrehajtva.
- Megbolondultál Bandi, azonnal engedj el. Ha most elengedsz nem szólok senkinek, ha nem engedsz el holnap kirúgatlak, és még apáddal is jól elveretlek.
- Hát nem tudom kit rúgnának ki, ha kiderülne mennyi gabonát eladott. Tudja, mint ma az öreg kuláknak, és sorolhatnám a többieket is.
Persze csak blöfföltem, de láttam megijedt az öreglány, gondoltam alá teszek még egy lapáttal.
- A rendőrség is örülne, ha beszámolnák nekik mit tett velem. Ugyanis a törvény nagyon szigorúan bünteti a fiatalkorúak szexuális zaklatását. Büntetése egytől öt évig terjedő szabadságvesztés. Vera biztos mellettem tanúskodna, ha ráijesztenének a rendőrök.
Kihasználva a döbbent, néma csendet lesújtottam. A vessző hangosan hasította a levegőt, majd tompa csattanással célba ért. Öreg"barátnőm"meglepetten felkiáltott, fenekén vörös csík jelezte a találat helyét. Újból lesújtottam, iszonyú izgalmat okozott a vesszőzés, nagyon élveztem, hogy uralkodhatom valakin. Ötször ütöttem meg az asszonyt, minden csapásom nyoma látszott a fenekén. Láttam a dühtől, a szégyentől, és a fájdalomtól a könnyeivel küszködik. Ki akartam élvezni a helyzetem, ezért cukkolni próbáltam.
- Öt ütés megvolt, már csak húsz van hátra, és mára végeztünk is.
- Ne üss meg többet, Bandikám könyörgöm ne üss meg többet, bármire hajlandó vagyok, csak ne bántsál.
Örültem a kérésnek, a vesszőzés úgy felizgatott, muszáj volt valahogy enyhülést keresnem forrón lüktető fegyverem számára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2016. 10. 16. vasárnap 08:13
Jó volt a befejezés is.
#9 feherfabia 2015. 08. 9. vasárnap 07:56
Egèsz jó!
#8 listike 2014. 08. 9. szombat 06:57
Nagyon jó volt.
#7 hairy_pussy 2013. 10. 1. kedd 06:41
10p
#6 A57L 2013. 07. 29. hétfő 05:06
Nagyon jó.
#5 tiborg 2010. 09. 30. csütörtök 01:39
Oregasszony ,mint a jo bor csak beerik,zamatosodik ! Talan igaz,de tortenetnek erdekes!!
#4 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 23:07
azért a szocializmusnak is volt jó oldala
#3 pityuka290 2007. 12. 15. szombat 21:08
köszi
#2 Ati 2007. 12. 15. szombat 09:00
Ebben legaláb van valami életszerű történet.
#1 Törté-Net 2007. 12. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?