A+ A-

Fiatal fiúk első élménye egymással

13 éves voltam ezen a nyáron. Most mentem 8.-ba a suliba. Az akkori legjobb barátom, Tomi 14 volt, és ő most kezdte a középsulit. Az én szüleim nap közben dolgoztak, az ő anyukája viszont tanár volt, így a nyarat otthon töltötte, így általában nálunk múlattuk az időt. Legtöbbször csak fürödtünk a medencébe, vagy fociztunk, de volt, hogy leültünk számítógépezni, de ami mégis a legizgalmasabb volt, az a tv-zés. Ebben a korban min is járna az ember esze egyfolytában, ha nem a szexen. Tominak volt egy osztálytársa, akitől kölcsön kapott egy szex-filmet. A címére már nem emlékszem, de jó hosszú film volt. Ez alatt körülbelül 3-szor kimentünk a wc-re kiverni. Ekkor még szégyenlősek voltunk egymás előtt, és nem is igazán láttuk egymás farkát.
Egyik ilyen tv-zés alkalmával megkérdeztem Tomit, hogy minek megyünk mi ki a wc-re, hiszen itt is ki tudjuk verni. Én ekkor már nagyon kíváncsi voltam rá. Tomi sokat sportolt, ezért nagyon szép teste volt, sokszor elképzeltem már, hogy milyen lehet teljesen meztelenül. Abba nem gondoltam bele, hogy össze is jöjjünk, hiszen akkor még teljesen heteronak gondoltam magam. Szóval feltettem neki a kérdést, de ő azt válaszolta, hogy minek vernénk egymás előtt. Nem tudtam hirtelen milyen indokot mondani, de hirtelen eszembe jutott egy frappáns válasz:
- Azért, mert úgyis nemsokára összejövünk valami csajjal, és akkor milyen ciki lesz, ha nem merünk levetkőzni előtte. Így legalább leellenőrizzük, hogy mennyire vagyunk szégyenlősek, és összehasonlítjuk magunkat.
- Hát rendben- mondta- de te mutasd meg először.
Persze én is nagyon szégyenlős volta, de akkor már úgy voltam vele, hogy egy ilyen alkalmat ne szabad kihagyni, ezért fogtam magam, felálltam, és ez pillanatra letoltam a gatyám. Nagyon jó volt nézni, ahogy ő ült a kanapén, és érdeklődő tekintettel nézte az ágaskodó szerszámom. Ez még jobban felizgatott.
- Most te jössz- szóltam neki.
Felállt, és szép lassan letolta a nadrágját. Lassan előtűnt gyér fanszőrzete, és szép, közepesen hosszú, de még lankadt szerszáma. Én is jól megnéztem. Nagyon tetszett. Szerintem látta rajtam, mert mikor felnéztem rá, elmosolyodott.
Ekkor folytattuk a film nézését. Én közben hoztam zsepit, hogyha esetleg közben valamelyikünknek kellene. Eközben én persze nem a filmet néztem, hanem Tomi lassan ágaskodó szerszámát. Kis idő múlva mind a ketten elkezdtünk maszturbálni. Ő előbb elment mint én. Szépen letörölgette a hasáról a meleg spermát. Nagyon megkívántam. Ekkor már tudtam, hogy valahogy be kell cserkésznem. Ahogy elment előttem meztelenül, a léptektől megfeszült formás, kisfiús feneke. Azt hittem megőrülök.
Megkérdeztem tőle:
- Jó lenne már végre dugni egyet, nem?
- Hát igen. Vagy legalább szopatni- mondta. Ekkor úgy éreztem itt az idő. Rákérdezek, majd maximum elutasít, és jót nevetünk rajta.
- Mi lenne ha kipróbálnánk ketten? Te is leszopsz engem, és én is téged.
- Nem is tudom, nem hiszem, hogy meg tudnám tenni. Szerintem nem menne.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 91boy 2015. 08. 24. hétfő 17:17
"Szép ütemesen, fel-le járt a feje. Nagyon jó volt nézni. Közbe a szép izmos seggét markolásztam, és a mellbimbóit harapdáltam."

Na ezt így valahogy nem tudom elképzelni. A srác furulyázik, a másik meg harapdálja a mellbimbóját meg markolássza a fenekét. Nagyon összegabalyodhattak. Amúgy nem rossz! smile
#8 szuszoka199601 2014. 03. 29. szombat 23:03
gyenge
#7 gergő 2010. 05. 23. vasárnap 09:12
14 voltam, mikor a víkendház szomszédunk fia (15) megfarkalt.... Jó a story!
#6 adeksz 2010. 01. 21. csütörtök 15:35
Super
#5 sbcfx14 2007. 05. 19. szombat 17:38
nincs jobb érzés, mint egy pöcsöt szájba venni é saz ott fasszá merevedik, majd a gecijével is megajándékoz
#4 Reboy 2005. 08. 9. kedd 20:33
Én meg tényleg átéltem. Nekem jó volt:)
#3 Ummagumma 2005. 08. 8. hétfő 20:59
Mgr, ne irigykedj! :-)
#2 mgr- 2005. 08. 7. vasárnap 17:55
Jahh, de szar kamu!!!Én átéltem ilyesmit ebben a korban, köze nincs az ilyen hülye kamuhoz. Még csak nem is izgató. Legrosszabb.
#1 Törté-Net 2005. 08. 6. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?