A+ A-

Ígéretes modellkarrierek 3. rész

Fordítás
Eredeti történet
Mary gyermekeire gondolva feküdt az ágyában. Elképzelte, amint Paul megborotválja húgát és őt. Hármuk csupaszságának gondolata újra beindította. Lecsúsztatta a kezét a lába közé, és finoman megsimogatta nagyajkait.
Arra gondolt, mennyire hasonlítanak egymásra Julie-val, és mennyire érzéki volt, amikor Stuart rámutatott erre. Másnap délelőtt tizenegyre szól a fényképezési időpontjuk. Kellemes lenne meztelenül, pőrén látni újra a gyermekeit. Ez alkalommal az erotika még inkább előtérbe kerül majd, ígérte neki a fotós.
Julie és Paul erotikus képeire gondolva fokozta maszurbálásának iramát. Imádta, hogy Stuart nézi pucér, magamutogató gyermekeit. Visszagondolt rá, amikor a férfi hátulról fényképezte Julie-t, széttárt lábakkal, megmutatva punciját és fenekét, nyitva, hívogatón. Stuart ezt a pillanatot választotta, hogy felhívja a figyelmet kettejük hasonlóságára, és elmondta, mennyire szeretne egy ilyen lányt. Mary beleborzongott, ahogy arra gondolt, a fotós hogyan érintette meg Julie és Paul fenekét - barátságosan és egyben érzékien, amint pózoltak, majd hogyan nyalta a lány mellét, hogy Paul azt utánozza majd a fényképezőgép előtt.
Mary teljesen felizgult. Arról álmodozott, hogy Stuartnak pózol túlfűtött beállításokban, meztelenül, a gyerekeivel közösen. A legizgatóbb benne az volt, hogy úgy érezte, mindez lehetséges. Ujja gyorsabb ütemre kapcsolt síkos csiklóján, amint hármójuk közös ölelkezésére gondolt. Majdnem érezte fia péniszét anyai puncijának feszülve és Julie nedves vágatát, ahogy fenekének nyomódik. Ez átröpítette a határon, és gyönyörű orgazmushoz juttatta. Az álom hamar elérte őt.
Korán kelt, sok dolga volt. Tizenegyre a stúdióba kellett vinnie a gyermekeit, előtte azonban takarítania kellett. Férje, Tom ma hazaér egy háromnapos fotózásról, addigra pedig elő akart készíteni valami különlegeset vacsorára. Össze kellett szednie a gondolatait, hogyan is mondja el a férfinak a fotózáson történteket. Aggódott Tom reakciója miatt. A legelső és legfontosabb azonban az, hogy Paul megborotválja őt és Julie-t.
Bement fia szobájába, hogy felkeltse. Paul épp akkor kezdett ébredezni. Mary lehajolt, hosszú, szinte örökké tartó, puha csókot nyomott a fiú ajkaira.
- Készülj fel anyukád és kishúgod megborotválására, kedvesem - mondta Paulnak, amint a szemébe nézett. - Tizenegyre Stuart stúdiójában kell lennünk a következő találkozón. Várod már, szívecském? - kérdezte, majd még mindig Paul szemébe nézve becsúsztatta kezét fia pizsamájába, és megérintette lassan keményedő farkát. Addig játszott vele, míg teljesen felállt.
- Paul, kedvesem - folytatta anyai hangon -, igazán nem kell válaszolnod, anya tudja már, mennyire várod a fotózást.
- Igen, anya, erről álmodtam, és nem tudok másra gondolni - válaszolt mégis a fiú. - A legjobb az álmomban az volt, ahogy nézed, mikor meztelenül fotóznak, főleg a Julie-val közös képeknél. Szeretem, amikor feláll előtted, mert tudom, hogy neked is tetszik. A jóváhagyásod fontos számomra, a jelenléted pedig feltüzel.
- Kedvesem, anya imád ott lenni. Nagyon büszke vagyok mindkettőtökre, főleg, mert annyira szexik vagytok. Izgató volt látni Julie-nak feszülő testedet, puncijának nyomódó farkadat. Nagyon nedves lettem tőle. Beindultam a gondolatra, hogy úgy vagytok együtt a húgoddal. Stuartnak is tetszett. Azt ígérte, ma még erotikusabb képeket készít majd.
- Anya, gondolod, hogy Julie is jól érezte magát?
- Ó igen, szívem. Imádta. Be volt indulva. Igazán érezhetted. A húgod rajong érted. Megyek is, és felébresztem.
Mary még meghagyta fiának, hogy zuhanyozzon le és készüljön el, aztán átment lánya szobájába. Julie már felkelt és megfürdött, és épp a bugyiját húzta fel. Anyja adott neki egy puszit, és meglegyintette a fenekét.
- Paul ma mindkettőnket megborotvál a fényképezésre. Jó muri lesz!
- Ó igen, anya, várom már én is - válaszolta, valójában azonban ennél többet érzett. Fantáziált róla, és maszturbált is a gondolatra, hogy a bátyja megérinti az intim testrészét és meg is borotválja. A gondolat nedvessé tette a tegnap ébren töltött óráit.
- Csatlakozz hozzánk a fürdőszobámban, ha elkészültél - mondta Mary a lányának, miközben keze végig Julie fenekén időzött.
Mikor Paul belépett anyja fürdőszobájába, Mary és Julie már meztelenül, borotválásra készen várta. Nem tudta levenni a szemét a két nőről, ám közben félénk és szégyenlős volt, még az addig történtek ellenére is. Mary látta ezt rajta, ezért kezébe vette az irányítást.
- Kezdjük is Julie-val a borotválást, mert nincs sok fölösleges időnk. Vetkőzz le, Paul, és ülj be a kádba a húgoddal, hogy ne piszkítsatok össze semmit!
Mary segített a fiúnak levetkőzni, hogy felgyorsítsa a dolgokat. Paul újra kemény volt, ahogy azt anyja előre látta. A fiú beült Julie mellé a kádba. Mary szétnyitotta lánya lábait, és megkérte Pault, hogy térdeljen Julie elé. A fiú borotvahabot kent húgára, ahogy anyja tette ővele előző este.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 06. 17. péntek 06:10
Nagyon tetszett+10P
#5 listike 2014. 07. 1. kedd 19:25
Nagyon jó, csak így tovább.
#4 A57L 2013. 07. 20. szombat 04:42
Jó írás.
#3 dante66 2005. 10. 24. hétfő 18:49
Ahogyan az elöző részek is, ez is tökkéletes.Remélem hogy belehúzol és tovább fordítod a story-t.Kaptál egy 10-est.
#2 Bratyó 2005. 10. 23. vasárnap 23:18
Remélem a negyedik részt is leforditottad már!Már nagyon-nagyon várom a befejézést.Én számomra nagyon király a forditás.Csak igy tovább.
#1 Törté-Net 2005. 10. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?