A+ A-

Ígéretes modellkarrierek 4. rész

Fordítás
Eredeti történet
Ebéd után mindannyian visszatértek a stúdióba. Stuart nem pazarolta az időt, rögtön megkérte Maryt, hogy pózoljon együtt a gyermekeivel. Allison felállította őket egymás mellett, háttal a falnak, kezükkel az oldalukon. Mindhárman teljesen meztelenek voltak.
- Álljatok terpeszbe, és maradjatok teljesen mozdulatlan - utasította őket Stuart. Már kigondolta a sorozat címét: "A csupasz család vizsgálata". Odalépett hozzájuk. - Milyen imádnivaló, szőrtelen család vagytok. Mary, olyan ártatlan és kislányos így a puncid! - mondta, miközben benyúlt a nő combjai közé. Julie-t is szemügyre vette, másik kezét becsúsztatta a lány combjai közé. - Mindkettőtök tapintása egyforma, és külsőre is annyira hasonlítotok! - mondta maga elé, amint finoman szétnyitotta a nők nagyajkait, hogy jobban megnézhesse őket. Az egyik kézzel anyucit, a másikkal a lányát. - Mary, tudod, mennyire szeretnék egy ilyen kislányt, mint Julie... - suttogta, és megcsókolta előbb a lányt, majd Maryt.
- Allison, készíthetnél erről pár fotót - fordult vissza az asszisztenséhez. - Nem szeretnénk semmiről sem lemaradni. És Allison kedves, azt hiszem, levetkőzhetnél, mint a többiek - kérte a nőt, aki nem habozott levenni ruháit, hiszen már rég várta, hogy megkérjék rá. A ruhája után a földre dobta melltartóját és a bugyiját is. Az ő puncija is csupasz volt, nyilvánvalóan Stuart kérésére. Szép alakja volt, olyan, amilyet ritkán látni. A többiek végignézték, ahogy levetkőzik. Stuart továbbra is dörzsölte Mary és Julie punciját, akik ettől újra nedvesedni kezdtek. Allison kattogtatni kezdte a gépet, mindent rögzítve. Nagyszerűen nézett ki meztelen fotósként.
- Jól néz ki anyukád és a húgod meztelenül, nem, Paul? - nézett fel a fiúra Stuart. - Amíg én a puncijukkal foglalkozom, te menj mögéjük, és simogasd a feneküket. Az ujjadat futtasd végig a vágatukon. Allison, készíts képeket elölről és hátulról is.
Pault izgatta, hogy Stuart a húgát és az anyját ujjazza, és ő közben simogatja a feneküket. A farka újra teljesen merevvé vált. Észrevette, hogy Allison néhányszor ott felejti a tekintetét, nem tud uralkodni magán. A fiú ujjai könnyen betaláltak a vágatok aljára, mert a nők lábai szélesre voltak tárva. Felülről csúsztatta végig az ujjait egészen a lyukakig, hogy ott körözzön velük. Beleborzongott, hogy ezt teszi anyjával és húgával.
Stuart felállt, elkérte Allisontól a fényképezőgépet, és rögtön kattogtatni kezdte.
- Állj oda hozzájuk - utasította a nőt -, és finoman simogasd Mary és Julie melleit. Keményítsd meg a mellbimbóikat!
Allison engedelmesen megmarkolta a nők melleit, majd morzsolni kezdte a mellbimbókat, de nem kellett sokáig izgatnia őket. Gyönyörűek voltak. Mary mellei nagyobbak voltak, ám Julie-nak sem volt miért szégyenkeznie. Stuart lefényképezte őket, majd újabb utasítást adott.
- Ne hagyd ki Paul mellbimbóit sem! Játssz az övéivel is.
Allison keze a fiú mellkasára siklott. Ujjai közé csippentette a mellbimbókat, és addig sodorta, míg keménnyé váltak. A kellemes érzéstől Paul farka feljebb billent, ahogy kissé merevebb lett. Allison megigézve bámulta, aztán felnézett Paul szemébe, és elmosolyodott.
- Most nyúlj a lábuk közé. Úgy nézd őket, mintha vizsgálódnál!
Paulnál kezdte. Megfogta a sima golyókat, majd végigsimította őket és a fiú farkát egészen a hegyéig. Némi előnedv szivárgott Paul makkjából. A fiú remegett, a nő nagyon érzékeny területre tévedt. Allison másik kezével Mary combján simított végig. A nő bőre finom volt és forró. Érezte ujjain Mary izzó puncijának hőjét és a nedvességet, ahogy kissé becsúsztak a vágatba. Közben még mindig cirógatta Paul nedvedző makkját.
- Tedd Paul nedveit Mary szájába. Nyúlj bele a szájába - utasította Stuart rögtön.
Allison tette, amit a férfi mondott. Mary szopogatni kezdte az ujját, érezte szájában a fia előnedvét. Ez még jobban felizgatta.
Ahogy Julie mindezt végignézte, teljesen nedves lett, szinte tüzelt. Allison most őt kezdte megvizsgálni a lába között. Ahogy a nő benyúlt a nagyajkak közé, érezte, hogy a lány nedvesebb, mint az anyja.
- Most mutasd meg Marynek a lánya ízét! - szólt kívülről Stuart.
Allison olyan mélyre tolta be az ujját Julie hüvelyébe, amennyire csak tudta. Kihúzta, és Mary szájába tette. A nő ismét szopogatni kezdte az ujjat, belefeledkezve ismerkedett lánya ízével. Nagyon ízlett neki Julie. Mary az ízektől és a fűtött hangulat okozta illatoktól szinte megvadult, tekintete vágytól égett. Allison belenyalt Mary fülébe.
- Fogadok, hogy jó íze van a gyermekeidnek - susogta.
Stuart mindent lefényképezett, majd visszatért a digitális videokamera használatához, hogy biztosan rögzíteni tudjon minden pillanatot. Erről később készíthetett állóképeket is. Újabb cím járt a fejében: "Anya kóstolja gyermekeit".
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2016. 06. 17. péntek 06:19
Szuper 10P
#7 listike 2014. 07. 2. szerda 06:45
Nagyon tetszett, de még lehetett volna folytatni.
#6 A57L 2013. 07. 20. szombat 04:43
Nagyon jó.
#5 roberto 2009. 04. 17. péntek 01:36
nagyon tetszet, szivesen lennék valami ilyesmiben résztvevö..........
ui.üzenj ha gondolod........
#4 abrakadabra 2005. 10. 27. csütörtök 23:58
taps taps! qva jó:)
#3 dante66 2005. 10. 27. csütörtök 17:46
Nem okozott csalódást ez a rész sem. Folytasd, minél előbb. 10 neked
#2 HAmm 2005. 10. 27. csütörtök 00:34
Jólhangzik
#1 Törté-Net 2005. 10. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?