A+ A-

Amatőr Tinik 5. rész

Mannie az ikrek előtt érkezett meg Jan házához. Pár percet szeretett volna Jan-nel beszélgetni, akit nem ismert túlságosan, mielőtt a többiek megjönnek.
"Szia Mannie, gyere be!" fogadta őt Jan. Emlékezett rá a tornaórákról, sőt meg is jegyezte magában, milyen formás a feneke. Jan beljebb tessékelte őt és itallal kínálta. "Szóval Jamie-ék elmesélték, mivel múlatjuk az időt?"
"Valamennyire," válaszolt Mannie, "de semmit részletesen. Annyit tudok, hogy csók, egymás simogatása mehet, de a nemi szervek takarásban maradnak."
"Így igaz. Azt említette Jamie, hogy a lányok egymással is játszadozhatnak?" Jan tudni akarta, Mannie nyitott-e az ilyesfélékre is.
"Iiigen. Én még sosem... ilyet nem csináltam azelőtt."
"Csak játék az egész," próbálta elmismásolni Jan. "Mi a helyzet Jake-kel? Nem leszel féltékeny, ha vele is foglalkozunk?"
"Nem hiszem," válaszolta Mannie. "Olyan, mintha egy színdarabban játszanánk, nem?"
"Pontosan, mint a színészek," mosolygott Jan. "Ismersz fiúkat, akik szerinted beszállnának a dologba?" terelte másra a szót. Emlékezett rá, hogy a lánynak van egy idősebb bátyja.
"Nem igazán."
"Mi van a testvéreddel. Billnek hívják, ugye?"
"A bátyám?" húzta el a száját Mannie.
"Persze. Jamie-éknél működik a dolog."
"Hááát, nem hiszem," rázta a fejét Mannie. Valójában Bill éppen most érkezett meg a fősuliból és állást keresett a nyárra. A szerelme meg szakított vele.
"Azért kérdezd meg őt. Érhet még meglepetés," nevetett Jan.
Mielőtt Mannie válaszolhatott volna, csöngettek. Jan bevezette a szőke testvérpárt, és mindannyian felsétáltak az emeletre. Megmutatták az új lánynak a kamerákat és elmagyarázták a számláló működését.
"Már van is ötletem a ma esti bemutatóra," mondta Jan, mikor leültek az ágyra. Nyolc előtt már csak egy negyedórájuk volt.
"Meg sem merem kérdezni, mi az," kuncogott Jamie.
"Mi hárman, lányok pizsamapartit tartunk. Kibeszéljük a fiúkat, ahogy az ilyenkor lenni szokott, és megtárgyaljuk, ki meddig jutott velük. Mármint a szexben. Milyen nevet választanál a szerepedhez?" fordult Mannie-hez.
"Mindig szerettem a Cara-t."
"Rendben. Cara bevallja a jelenetben, hogy nincs sok gyakorlata a fiúkkal. A legtöbb, amit engedett nekik, hogy megfogják a mellét ruhán keresztül."
Jamie megkönnyebbülten nyugtázta magában, hogy ma este Mannie lesz a középpontban. "És te meg én megmutatjuk neki, mire számíthat, ha a fiúk tovább merészkednek."
"Ti ketten?" kérdezte Mannie. Tudta már, hogy csókolózni fog velük, de ez úgy hangzott, mintha ennél többről lenne szó. "És ti meddig fogtok merészkedni?" kérdezte megborzongva.
"A kameráknak semmi pucérság. Úgy gondoltam, majd levetkőzünk és bebújunk a takaró alá."
"Meztelenül?" kérdezte Mannie láthatóan aggódva.
"Nem láthatnak majd semmit, és mi is csak eljátsszuk nekik, amire vágynak," nyugtatta meg őt Jan.
Jamie-ben még élénken élt az átverés az imitált csókról, meg arról, amit valójában kapott. Ma este Mannie lesz a lány áldozata.
"Hé, és mikor lépek én akcióba?" kérdezett bele Jake, mert Troy nevét eddig nem említették.
"Sajnálom Jake. Néha kimaradhat egy-egy szereplő," válaszolta Jan, "de ő is megkapja a részét."
"Hát rendben." Jake a barátnőjére nézett. Nem bánta volna, ha ő is hancúrozhat egyet vele ruhátlanul, a többiekről nem is beszélve.
"Még öt perc," jelentette be Jan. "vegyük föl a pizsiket."
"Nem hoztam magammal," szólt Mannie.
"Szerintem találsz itt magadra valót," mondta Jan és a fiókját kihúzva, kiosztotta hármuknak a hálóruhákat.
"Tessék," nyújtott Jamie-nek egy majdnem átlátszó pamutinget, egy rövid topot meg a hozzávaló bugyit Mannie-nek. Magának egy fekete vállpántos bébidollt választott, és vetkőzni kezdett.
"Itt öltözzek át?" jött zavarba Mannie.
"Persze. Csak mi vagyunk itt, lányok, Jake meg gondolom látott már meztelenül," mosolygott rá Jan.
Mannie elgondolkodott, de rájött, hogy igaza van. Ma este együtt fog marháskodni velük az ágyban, most meg szégyelli előttük a meztelen testét. Különösen a már meredező mellbimbóját és a nedvesedő puncusát.
Jake hátrébb húzódott és kedvtelve figyelte a lányokat, mint vetik le felsőjüket és a farmert. Nem is olyan rossz leskelődni, gondolta, mert a házigazda és a húga már a melltartóiktól is megszabadultak. "Igyekezz," szólt rá Mannie-re, aki nem tudta rászánni magát erre a lépésre.
Mannie elfordult, és ledobta a melltartót, majd utána gyorsan a bugyiját is. Amiről nem tudott, hogy így éppen a kamerával fordult szembe, és most a producer szemezhetett előreugró bimbójával és sűrű bozontjával.
*****
Paul nem hitt a szemének, mikor már az első percekben meglátta az új lányt tök pucéran. A melle nem nőtt akkorára, mint Jamie-é, de keményen állt, és szépen koronázták a rózsaszínű bimbók. Vajon ő is szűz még, akár Jamie? Az órájára nézett, már csak egy percük volt az adásig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (134 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2017. 04. 20. csütörtök 08:41
remek írás
#10 A57L 2013. 07. 4. csütörtök 05:15
Nagyon jó.
#9 abrakadabra 2006. 10. 30. hétfő 19:25
nagyon el van húzva, rövidek az aktusok,elmegy sajnos 6
#8 Süni 2005. 05. 18. szerda 19:59
Wanda ez nagyon jó. Még nem csalódtam benned ill. irásaidban.
#7 Hentailover 2005. 05. 15. vasárnap 01:55
Na ez az amire vártam. Elismerem, megérte elolvasni a többi részt is. Izgató, élvezetes történet. 9 pont
#6 gab70 2005. 05. 11. szerda 07:30
Hajrá Wanda!!! 10 pótty.
#5 Wanda 2005. 05. 9. hétfő 14:02
Szerintem hét :-)
#4 tibi 2005. 05. 9. hétfő 13:09
hány részes a tőrténet?
#3 Anonimus 2005. 05. 6. péntek 22:27
nagyon szupi
#2 Solo 2005. 05. 6. péntek 22:04
Nagyon jó! 10 pötty
#1 Törté-Net 2005. 05. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?