Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Aki csak sírni akar, az fog is... Nyugodtan tedd ki az írást, mint írtam a folytatást szívesen olvasnám - és a kommenteket olvasva más is így van vele.
Nem kell aggódni, van folytatás. A baj ott van, hogy – mint kiderült – a helyesírásom csapnivaló. Meg kell oldanom, hogy valaki ellenőrizze. Nincs gondom a kritikával, de ha már sokan jelzik, hogy gondok vannak a történeteimmel, akkor gondok vannak. Igyekszem. Az volna jó, ha arra is kapnék tanácsot, hogyan oldjam meg. Ötletek?
Tökéletesen igazad van – igazatok van. Amikor megírtam, az elsőt verziótól én is kiakadtam, azttán legalább hatszor átolvastam, egy rakat dolgot javítottam – de tényleg mind a 6 alkalommal. Ez nekem nem megy. A suliban 4-5 -ös voltam matekból, kémiából és fizikából, de a nyelvtan a történelem sosem ment, oroszból pedig megakart a tanárnőm buktatni. Kellene nekem egy lektor. Az MI nem tud segíteni, a tartalom miatt. Szóval cumi. A folytatást már 12x olvastam át, de még mindig nem merem kirakni. Gőzöm sincs mit csináljak...
Nyugodtan tedd ki az írást, mint írtam a folytatást szívesen olvasnám - és a kommenteket olvasva más is így van vele.
Kellene nekem egy lektor. Az MI nem tud segíteni, a tartalom miatt. Szóval cumi. A folytatást már 12x olvastam át, de még mindig nem merem kirakni. Gőzöm sincs mit csináljak...
A történet maga tetszik.
A folytatást szívesen olvasnám.