A+ A-

Fürdőruha

Egy forró augusztusi délután történt az egész. A kis Tisza parti falucskában ilyenkor mindenki igyekezett befejezni a mezei munkát, hogy minél hamarabb egy hűs szoba mélyén várja, amíg az alkonyat hűvösében ismét a teendői után nézhet. Andrea a szobájában üldögélt és az üres utcát bámulta. Sehol semmi nem mozdult, mintha az idő is megállt volna. Távolról, a folyó partjáról idehallatszott a strand moraja, ahová - szombat lévén - most is néhány száz ember vonult ki a közeli városból. Ő is szívesen ott lett volna már, azonban szülei még nem érkeztek haza, így kénytelen volt az unalmas szobában tölteni a fél napot. Hiába mondta anyjának, hogy most, hogy már leérettségizett, több szabadságot is adhatnának neki. Nem hatott a rábeszélés. Hogyan is hatott volna? - morgolódott magában, - hiszen, ha anyja még engedett volna is, ott volt a szigorú apja. Az ötvenes évei elejét taposó vaskos, sörhasú férfi nagy nőcsábász lehetett fiatal korában, mert a lányát mindenkitől nagyon féltette. Még az érettségire is másik szoknyát vetetett fel vele, mondván, hogy az ő lánya ne járjon úgy, mint egy kurva. Ezért alakult úgy, hogy bár csinos lány volt, nem akadt egy barátja sem. Bármelyik fiúnak elegendő volt látnia az apa tekintetét, hogy tudja, mi vár arra, aki a lányát kerülgeti.
Persze ez nagyon bosszantotta Andreát, akiben már 2 - 3 éve újfajta vágyak ébredtek. Hallotta a barátnői történeteit, de ő csak álmaiban élhetett át szexuális élményeket. Nem egyszer fordult elő, hogy egy - egy ilyen történet meghallgatása után érezte, hogy öle bizseregni kezd és megnedvesedik. Ilyenkor alig várta, hogy a busz hazaérkezzen vele a városi gimnáziumból, már rohant is a szobájába. Maszturbálni senki sem tanította, és annyira félt az esetleges anyai vagy atyai pofonoktól, hogy nem mert ujjaival a magához nyúlni, ezért ilyenkor szoknyáját lehajítva addig húzta csípőjére a bugyiját amíg annak ülepe egészen a fenekébe és a szemérem ajkai közzé vágott. Ilyenkor az ágyra vetette magát és csak húzta - húzta a bugyit, amíg a hüvelyének és a feneke lyukának feszülő anyag lassan lecsillapította remegését.
De most, hogy a szobában ülve unatkozott, egyedül a nyár közepén, nem is gondolt ilyesmire. Úgy gondolta, hogy az a helyes, ha jól nevelt lányhoz méltóan - ha már a házi munkákkal végzett - inkább leül könyvet olvasni. Nemsokára úgyis 3 óra és jön az apja haza a munkából, akkor meg elkéredkezhet a strandra, ahogy a barátnőivel megbeszélte. Ekkor eszébe jutott az új fürdőruha. Tartott tőle, hogy édesapjának nem fog tetszeni. Már egy kicsit bánta, hogy hagyta, hogy a barátnői rábeszéljék a megvásárlására. De hiszen ők is ilyet vettek! Ő sem akar kilógni a sorból! Tudta, hogy egy kicsit merész fazonú, de úgy gondolta, hogy ennyit azért 18 évesen, kezében egy érettségivel, már megengedhet magának. Most ott hevert az ágyra dobva, még felpróbálatlanul. Bár ha belegondol, ideje lesz felvennie, mert már várják a Tisza habjai. Feltápászkodott a fotelből és az ágyhoz ballagott. Kilépett rövid sortjából (úgyis nagyon meleg volt) majd a pólóját is ledobta. A fürdőruhát fölkapva, az íróasztalára támasztott nagytükör elé ballagott. Így pont a feje búbjától a térdéig láthatta magát benne. Ahogy végignézett a testén elgondolta, hogy egy fiúnak vajon mi tetszene benne: a hosszú fekete egyenes szálú haja? Vagy az arca? Szerinte nem csúnya. Tekintete lejjebb vándorolt. Vagy a mellei? Nem túl nagyok, de mint két szép alma, feszesen álltak a helyükön. Tudta jól, hogy sok fiúnak a nagy mellek tetszenek, de barátnői megnyugtatták, hogy az ilyen szépeket legalább annyira értékelik. Ami neki tetszett, az az, hogy anyjával ellentétben az ő bimbóudvarai egészen világosak, és szabályosak voltak, nem nagyobbak egy tízforintosnál. Mellbimbója hegye sem meredt olyan csúnyán előre, csak éppen annyira, hogy a pólón át azért jól kivehető legyen. Bár ő nem volt olyan bátor mint Kati, aki monokiniben is le mert menni a folyópartra. Az ő melleit férfi még nem láthatta.
Tekintete most a hasára majd ágyékára ereszkedett. Most vette észre, hogy a bugyi még mindig rajta van. Letolta, majd lehajolva a lábával is kilépett belőle. Immár pőrén állt a tükör előtt. A kócos fekete háromszöget a köldöke alatt már nem vizsgálta ilyen hosszasan, az már túl illetlen dolog lett volna. Inkább a kezébe vette ismét a fürdőruhát, hogy felvegye. Bele lépet egyik, majd másik lábával, majd felhúzta a derekára, aztán a karjait is belebújtatta. Ekkor egy furcsán ismerős érzés vett erőt rajta: érezte, hogy a ruha anyaga erősen a feneke félgömbjei közzé vág, enyhén szorítva popsijának lyukát. Megfordult - háttal a tükörnek - és így visszanézve ellenőrizte, hogy jól vette - e fel a fürdőruhát. Ahogy végignézett a testén, látta, hogy a ruha éppen passzol, csak így felvéve még annál is merészebben van hátul felvágva, mint gondolta. A csípőjétől a feneke vágatáig háromszög alakban futott össze a az anyag, míg a vágatban el nem tűnt. Szerencsére elől szélesebb volt, így ott nem szorított annyira.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.77 pont (162 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 veteran 2016. 12. 5. hétfő 13:54
Baromság.
#15 A57L 2013. 08. 9. péntek 03:49
Egész jó.
#14 boyka92 2013. 03. 6. szerda 00:24
a volt szomszédom egyszer verte így el alanyat. utána előbb ért a kórházba mint a mentő amelyik odavitte.
#13 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 20:43
A történet borzasztó, de jól meg van írva. Ez inkább Sm.
#12 man 2008. 12. 27. szombat 01:34
egyik legjobb volt ez amit idáig olvastam. gratula!
#11 sihupapa 2008. 09. 29. hétfő 22:46
az sm. nem ide való.jó lenne ha erre figyelnétek.
00.pöty.
#10 Freddy 2006. 12. 28. csütörtök 19:15
Ez egy nagy bar...omság nem is szavazok erre mert ez 1 darab pontot nem érrrrrrrrr!
#9 Ádámka 2006. 07. 22. szombat 10:30
Az ilyen apákat el kell vinni a gázkamrába és szappant csinálni belőle.
UNDORÍTÓ!
#8 Bull 2003. 03. 5. szerda 19:20
pocsék
#7 mangalover 2003. 02. 16. vasárnap 00:35
Félelmetesen nagy baromság. Az apa, aki illemre akarja tanítani lányát, majd megkeféli. A csaj, akinek fáj a seggbekúrás(mondjuk érthetően), majd közli a sráccal, akitől undorodik, hogy csak análisan hajlandó vele szeretkezni. A levestésztára nem is mondok semmit. 1 pont, mert kevesebbet nem lehet adni
#6 srác 2002. 11. 27. szerda 23:00
JÓT RÖHÖGTEM...
#5 retek 2002. 09. 3. kedd 23:16
Borzasztoan gyenge!(azert irtam gyenget, mert a sz...-t nem veszi be!)
#4 körte 2002. 07. 22. hétfő 13:08
ez még bizarrnak is rossz. 0 pontot SEM érdemel
#3 Höyye lány 2002. 07. 21. vasárnap 02:05
A szőrzetben megakadt néhány szem levestészta is.... :)))))))) Szerintem ez egy röhelyesen undorító történet...Egyet értek moderátorral ez bizarr,nem családi!
#2 moderator 2002. 06. 23. vasárnap 14:25
ez inkább bizarr mint családi nem gondoljátok?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?