A+ A-

Kaland Máriafürdőn 2. rész

Éjfél is elmúlt, mire a kempingbe értünk. Jókora területet foglalt el a Balaton partján, és a kései időpont ellenére tele volt emberekkel. Bár a tűzijáték már régen véget ért, nem is emlékeztem rá, hogy egyáltalán lezajlott (mikor rákérdeztem, Dóri és Szandra is csak tanácstalanul vonogatta a vállát - bizonyára átszeretkeztük az egészet). A kemping területén már elengedtem a lányok kezét; azt mondták, van ott néhány ismerősük, és nem akarnak feltűnést kelteni. Észrevétlenül surrantunk be Dóri és bátyja lakókocsijába (Szandra sátorral volt), és nevetgélve lehuppantunk az egyik ágyra.
Jól felszerelt, tágas kocsi volt, és örömmel fedeztem fel, hogy hűtő is van. Kértem a lányoktól egy kólát, mert igencsak ki volt száradva a torkom. Amikor pedig belém villant, még mi minden következhet, szárazabbá vált, mint a Mojave-sivatag.
Dóri hozta, míg én kecses lépteit, és hosszú combjait bámultam. Már nagyon kíváncsi voltam rájuk.
Éreztem, Szandra is követi a tekintetem, és tudtam, irigykedik. Irigykedik, mert nem olyan jó csaj, mint a barátnője. Nos, ez igaz. Valószínűleg sohasem lesz annyira kívánatos, de eltökéltem, azon leszek, hogy a szőke lány ma este ne gondoljon erre. Nem lesz itt hátrányos megkülönböztetés, az fix.
Odahajoltam Szandrához, és megcsókoltam. Csukott szemmel vettem át a kólával teli poharat Dóritól. Éreztem Szandra hálás testét, ahogy hozzám simul. Csók közben azért sikerült elkapnom Dóri cinkos tekintetét. Úgy tűnt, tudja mi jár a fejemben, és egyáltalán nem tűnt úgy, hogy haragudna. Bezzeg, ha két férfi flörtölne egy nővel, más lenne a helyzet, tűnődtem.
Aztán vége szakadt a csóknak. Dóri leült az ágyon a másik oldalamra, és mindkettőjüket átöleltem. Tettünk néhány tétova kísérletet a beszélgetésre, ám mindhárman éreztük, ez most zsákutca. Az este folyamán már eleget trécseltünk, és talán reggelre virradóra még fogunk is. Most azonban - kimondva, kimondatlanul - azért voltunk itt, hogy keféljünk egy nagyot.
Felváltva csókolództam velük, míg ők combomat, majd duzzadó péniszem simogatták a nadrágon keresztül. A helyzet a déja vu érzésével töltött el; főleg amikor a lányok kezdtek lecsúszni az ágyról, hogy kezelésbe vegyenek. Én azonban most mást akartam.
- Dóri... Szandra... ne. Ne így.
- Hát? - nézett rám Dóri mosolyogva. Szandra már lehúzta a sliccem, és már a bokszeren át tapogatott.
- Mit szólnátok egy sztriptizhez? - nyögtem ki.
Nevettek.
- Nem, nem én - ti.
Habozva néztek egymásra, aztán elvigyorodtak. Szandra kicsit feszültebben.
- Jó. Én kezdem - pattant föl Dóri, és felállt. Szandra felült mellém az ágyra, és hátradőltünk. Úgy véltem, Dóri észrevette, Szandrára ráfér még egy kis bátorítás. Izgatottan vártam produkcióját.
Dóri odalépett a rádióhoz, és bekapcsolta. A hangszórókból valami felejthető zene áradt, de a ritmusa alkalmas volt arra, hogy megadja az alapot a fekete lány érzéki táncához. Minden mozdulata elbűvölő volt. Feszes hasa kivillant topja alól, és alig egy méterre ringott a szemem előtt. Aztán levetette a topját, s nem sokkal később a melltartóját - közben pillanatra sem esett ki a ritmusból.
Lélegzetelállító mellei voltak.
A farkam az események alatt nemcsak hogy megőrizte keménységét, de akkorára duzzadt, mint az a nyavalyás Kilimandzsáró - bár egyelőre nem éreztem, hogy közel állna a kitöréshez. Mindenesetre nem tiltakoztam, amikor Szandra kibontotta alsómból, és lágyan verni kezdte. Sokkal jobban csinálta, mint első alkalommal. Viszonzásul lába közét simiztem, amit ő nyögdécselve nyugtázott - a sorton át is éreztem vágya forróságát.
Adtam neki egy csókot, ami hosszabbra sikeredhetett, mint terveztem: mire ugyanis visszafordultam, vérpezsdítő látvány fogadott. Dórin már nem volt más, csak egy fekete tanga. Úgy lejtette izgató táncát, egy született táncosnő könnyedségével. Néha végigsimította feszes melleit, néha pedig szűzanyám! - a tangán keresztül a szeméremdombját.
- Menj te is, Szandra - suttogtam a mellettem lihegő lánynak, aki vadul szorította a combjai közé a kezem.
Kinyitotta a szemét, és rám nézett. Nagyon nagyok és nedvesek voltak a pupillái.
- Menj - simogattam meg a haját. - No. Rajta.
A lány felállt, bár kissé kedvetlenül. Fejemmel biccentettem Dóri felé. Az visszabiccentett. Azt hiszem, értette mit akartam jelezni.
A fekete lány kézen fogta Szandrát, aztán összeölelkeztek. A rádióban épp egy lassú szám ment, ők pedig lassúzni kezdtek. Dóri a barátnője fenekét simogatta, és a vállára hajtotta fejét. Pár perc múlva csókolódzni kezdtek, amit én élvezettel figyeltem.
Egyszerre kezdtünk el vetkőzni: ledobáltam a ruháim, Dóri pedig Szandrának segített. A szőke lány mellei nagyok voltak, a bimbók tágas udvar közepében meredeztek az izgalomtól. Mögéléptem, és kezembe fogtam őket. Szandra felsóhajtott, és csókra kínálta ajkait.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 10. 20. vasárnap 04:15
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2005. 01. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?