A+ A-

Kaland Máriafürdőn 1. rész

Ez év augusztus huszadikának reggelén igen másnapos voltam. A rádió bemondójának hangja térített magamhoz, aki arról beszélt, a miniszterelnök bedobta a vizes törülközőt, meg hogy olimpikonjaink krónikus húgyvezeték-szorulással küszködnek. Nem mintha egyik hír is nagyon érdekelt volna, ám a riporter irritálóan öntelt hangja végre felrázott kényelmetlen félálmomból, amelyben egy olyan brandysüveggel harcoltam, amelyből sosem akart kifogyni a pia.
Kikászálódtam az ágyból. Szép, meleg nap volt. Elkezdtem vakaródzni bizonyos intim testtájaimon, azon morfondírozva, mit kezdjek a nappal. Arra gondoltam, hülyeség lenni itthon maradni, hogy aztán este megint a Net előtt punnyadjak, vagy csocsózzak a helyi idiótákhoz címzett ivók valamelyikében. Hirtelen elhatározásra jutottam. Szüleim lenn nyaralnak Balatonon, leugrom hozzájuk egy napra. Sima ügy. Vasárnap estére vissza is érek. Lefürödtem, bepakoltam pár cuccot, és kora délutánra már a Déli pályaudvaron voltam.
Jófajta másodosztályra vettem jegyet, az útra pedig néhány szendvicset meg kisebb mennyiségű behűtött sört (úgy nyolc doboz körül). Többet nem mertem, hisz ismerve a sör húgyutakra gyakorolt hatását (eszembe jutott az a diszkoszvető: ezt biztos nem próbálta), sokszor ki kell majd mennem a WC-re. A MÁV mellékhelyiségei pedig, mint ezt sokan tanúsíthatják, körülbelül annyira kellemes helyek, mint egy fekete lyuk az X dimenzióban. Ezen kívül, hirtelen elhatározásból, vásároltam egy olcsó pornómagazint is, hogy segítségével visszaálmodjam elmúlt, lázas ifjúságom. Vagy legalábbis ezzel áltattam magam. Mindig szerettem fennkölt okokat találni alantas vágyaim igazolására.
Az út, hogy máshogy ne fogalmazzak, kellemesen telt: három sör Székesfehérvárig, további kettő Siófokig. A Déli parton már kellemesen el voltam zsongítva. Belelapoztam a magas nívójú pornólapba. Egy ideig csak nézegettem a képeket, amelyeken valószerűtlen méretű néger farkak döngettek valószerűtlenül tág vaginákat, aztán ráakadtam egy olvasó által beküldött kis történetecskére:
A lány feszes mellén végigcsordult a fiú szájából kiömlő víz. Remegés futott végig rajta, ahogyan az apró vízcseppek sokasága végiggördült az izgalomtól libabőrös testén. A cseppek a hasán végigcsordulva szeméremszőrzetén állapodtak meg, és ahogyan végiggördültek a formára vágott apró nemi szőrzeten, a lány szemében kéjes vágy villant. A fiú közelebb lépett és belenyalt a lány fülébe, amit a lány viszonzott. A fiú alsóteste eközben hozzádörgölődzött a lány ágyékához. A fiú átkarolta a lányt, aki érezhette, ahogy a hatalmas fallosz lassan életre kel és óvatosan besurran vörös hüvelyén. A lány melle vadul ringatózott, ahogy a fiú fölrakta a szobában lévő asztalra. A lány lába közé szorította a fiút, aki szép, ütemes mozgással nekilátott, hogy örömet szerezzen a lánynak. Hatalmas pénisze benedvesedett a lány hüvelye által termelt váladéktól.
A fiúnak nagy gyakorlottsága lehetett, mert hol tövig nyomta, hol pedig csak éppen a makkot nyomta a lány hüvelyébe. Hosszú percek teltek így el, mire a lány végre elment, de a srácnak ez nem volt elég. A lány leszállt az asztalról, és ahogy a fiú farka elhagyta a lány hüvelyét, halk cuppanás hallatszott. A lány letérdelt a fiú elé és megnyalta a herezacskóját. Hármat-négyet nyalt rajta, utána a hatalmas falloszt a szájába vette, és hol feje mozgatásával, hol pedig nyelve körkörös izgatásával rövid idő alatt kielégítette a férfit. Az ondót a lány hatalmas kortyokban nyelve tette magáévá, és örömteli mosollyal nyalta le a szája szélére fröccsenő spermát.
Ez remek, gondoltam mosolyogva. De mint ahogyan a képeket, ezt sem találtam túlságosan izgatónak, úgyhogy eltettem az újságot (amúgy is méregetett már néhány szomszédos utas). szerencsémre azért, hogy ne maradjak olvasnivaló nélkül, találtam egy Story magazint az ülés alatt. Nyilván egy korábbi utas felejtette itt. Most ezt kezdtem el lapozgatni. Valami fiatal sztárocska - sose hallottam a nevét - kijelentette, hogy őt nem érdekli a pénz, de szereti, ha körülötte gazdagodnak az emberek. Ezen kicsit nevetgéltem, majd kibontottam egy újabb sört.
Akkor már este nyolc körül járt, s úgy számoltam, fél kilenc táj megérkezek Berénybe, ahol szüleim tábort vertek. Valójában csupán másnap reggel érkeztem meg, idiótán vigyorogva, minden testnedvemtől megfosztva.
Fonyódon elég sokan szálltak fel a vonatra. Alig is tudatosult bennem, hogy egyáltalán megálltunk, beletemetkeztem a bulvársajtó lebilincselő világába. Egy magas, hátborzongatóan szexis vihogásra kaptam fel a fejem. Felnéztem, és láttam, hogy két kamaszlány támolyog fel a vonatra. Első látásra megállapítottam, eléggé be vannak csípve. Egyikük nagyon szép volt. Szeme csillogott, ahogy tekintetünk találkozott, és sütött belőle a hormonpezsdítő nemiség. Fekete haja sötét volt, mint a Styx vize. Na, ezt a csajt ma valaki jól meg fogja dugni - gondoltam. Ez olyan biztos, minthogy ezek legalább 10 orgazmus-koktélt bedobtak valahol a délután folyamán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 cscsu50 ma 08:39
jól kezdődik
#2 A57L 2013. 10. 20. vasárnap 04:15
Elég jó.
#1 Törté-Net 2006. 09. 9. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?