A+ A-

Házmesterné lánya 3. rész: Az oktatás

- Csókolom Jancsi bácsi!
- Itt vagy tündérem?
Az öreg nyakába ugrottam és adtam két puszit neki, de ő megcsókolta a számat is és nem is tágított. Ujjaival a hajamba túrt és csókokat lehelet számra. Ajkai az enyémmel játszottak, majd a nyelvét is átdugta. Az öreg szabad kezével a hátamat simogatta, majd a fenekembe markolt. Éreztem, az öreg teljesen oda van értem, bár az érzés kölcsönös volt.
- Szeretnék csinálni néhány képet arról, hogy simogatod a nunidat.
- O.K! - és már dobtam is le magamról a ruhákat, behuppantam az áldozati fotelbe és rögtön
a lényegre tértem. A punim már csupa lucsok volt, mert már a gondolat is izgatott, hogy mit fogunk csinálni délután. Jani bácsi kattintgatott, majd arra kért térdeljek a fotelre domborítsam ki a popómat amennyire lehet, így folytassam. Egyszer csak az öreg kezeit érzem a gömbjeimen, nagyon jól esett. Az öreg simogatott. Odatérdelt az alfelemhez és simogatott. Nem sokat láthattam, mert mögöttem volt, de nagyon élveztem amit csinál. A combjaimat simogatta, majd finoman hozzáért a nunimhoz. Nagyot sóhajtottam. Az öreg folytatta a simogatást és popsimat puszilgatta közben. Ez már sok volt a jóból és elélveztem.
- Köszönöm Jancsi bácsi!
- Nincs mit megköszönnöd, ez nekem is olyan jó, mint neked. Most te következel - kioldotta a köpenyét és elővillant ágaskodó rúdja. Most ő ült a fotelbe és intett jöjjek oda. Én a lábai közé térdeltem.
- Mit csináljak?
- Láttad a múltkor, ugye hogy csináltam magamnak?
- Igen. Odanyúltam és megmarkoltam a kemény forró rudat és finoman kezdtem masszírozni.
- Ez az kicsim..., így..., ügyes vagy...
Eszembe jutottak a képek a magazinból, közelebb hajoltam és mikor hátra húztam a bőrt a faszon, puszit nyomtam rá. Az öreg felsóhajtott. Ez az! Újabb képek ugrottak be, ahol a nénik nyalogatják a bácsik faszát egészen lent és fent is. Kipróbáltam, az öreg ujjongott.
- Igen hercegnőm..., folytasd! Nagyszerű vagy!
Nem bírtam tovább, ki kellett próbálnom még egy dolgot. Csókot nyomtam a rúd tetejére és ahogy húztam a bőrt hátra a számat rácsúsztattam. A meleg hús kitöltötte a számat. Lüktetését éreztem nyelvemmel. Nem engedtem el csak a fejemet mozgattam. Az öreg belemarkolt a hajamba és segített a tempó eltalálásában.
- Királynő vagy..., ez csodás..., igen..., jövök!!!!!!!!!!!!!!!
Az öreg megmerevedett, a fasza külön életet kezdett élni, lüktetett és jött a forró krém a számba. Szívtam nyeltem, ahogy tudtam.
- Kicsináltál, kis boszorka. Most meg sem bírok mozdulni...
Büszke voltam, hogy ennyire elégedett velem az öreg. Kimentem pisilni, de nem bírtam magammal és kielégítettem magam még egyszer. Mire visszaértem az öreg elaludt. Rendet raktam, nyomtam egy puszit a homlokára és haza mentem.
A szex utáni vágy úrrá lett rajtam, szinte egész héten maszturbáltam. Közben másképp figyeltem a testvéreimre is, igyekeztem elcsípni a pillanatokat, mikor meztelenek.
Zoli közel 13 volt. Reggelenként a pizsije mögött meredt a kukija. Mikor fürdött láttam hogy őneki is szép fütyije van, de lényegesen kisebb az öregénél és még nem olyan szőrös.
Nóri 11 éves múlt. Cicikéje alig domborodott ki egyébként arányosan szép testén. Puncikája teljesen csupi volt, amit szebbnek találtam az én szőrmókomnál. Tina csak 6 volt, de szép kislány ő is.
A következő alkalommal már az ajtóban lekaptam az öreget. Miközben csókolóztunk benyúltam a köpenye alá és elkaptam a még kókadt fütyit. Leguggoltam és számmal folytattam a kényeztetést.
- De mohó lettél tündérem! De isteni ez a mohóság!
Örömmel töltött el, hogy ügyeskedésem hatására, Jancsi bácsi fasza egyre keményebb lett a számban. Aztán egyszer megszólalt:
- Várj kislány, ma más a program! Még szűz vagy, ami csak egy alkalommal jelentene előnyt, viszont akadályozza a felkészítésedet. Ma megszabadulunk a szűzhártyádtól. Egy picit fájni fog, de ígérem, ahhoz képest, amilyen jó utána lesz, semmiség. Akarod?
- Persze Jancsi bácsi, minden úgy lesz, ahogy mondja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 08. 10. szombat 04:18
Egész jó.
#3 Bikmakkocska 2013. 02. 3. vasárnap 21:44
Ez is megvolt.
#2 B 2005. 05. 16. hétfő 16:48
Lehetett volna egy kicsit részletesebb is.
#1 Törté-Net 2005. 05. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?