A+ A-

Forró nyár 5. rész

Enikő élvezte a helyzetet. Barbara kipirult arccal behunyt szemmel teljesen kimerülve feküdt az ágyon. Enikő férjére nézett, aki közben feljebb csúszva Barbara mellé feküdt és simogatta a kamasz gyönyörű kerek mellét, a lány pici világos barna mellbimbója mereven ágaskodott a férfi ujjai közt. Enikő ránézett férje merev péniszére. Felállt a fürdőbe sietett majd egy csomag gumival tért vissza. A hálóban közben annyi változott hogy Dénes csókolózni kezdett Barbarával. A lány erőtlenül ugyan de viszonozta sógora csókjait. Enikő megmarkolta férje merev péniszét és Barbara puncinedvétől még mindig síkos ujjai finom enyhítést hoztak a lüktető szerszámnak. Enikő szájába vette a gumi csomagolását majd egyetlen rántással, kibontotta, szabad kezébe fogva a cottont ráhúzta Dénes hegyes makkjára. Dénes értetlenül nézett feleségére.
- Nem fogsz rosszul járni, ne félj - mondta miközben férjére kacsintott.
Dénes vissza, fordult sógornője felé és ujjból smárolni kezdett a kamasszal.
Mikor Enikő végig görgette, a síkosított óvszert férje farkának a tövéig felkelt az ágyról és a fürdő ajtóba levetett két fehér cipőért indult. Visszament az ágyhoz és megfogva Barbara karcsú bokáját és a cipőbe segítette húga vékonyka harisnyás lábfejét.
Mikor felhúzta a lányra a cipőket és bekapcsolta a kecses bokánál a kis ezüst csatot elégedetten tekintett művére. Megpaskolta férje fenekét, aki ezt biztatásnak véve azonnal Barbara lába közé fordult miközben egy pillanatra sem hagyták abba a csókolózást.
Dénes a térdén és a két tenyerén támaszkodva terpeszbe sógornője fölé emelte magát. Enikő segített Barbarának, hogy a férfi nyakába tegye mindkét lábát. Dénes merev farka jobbra, ballra Barbara combjának ütődött. Mikor Barbara lábai Dénes nyakába kerültek feneke elemelkedett az ágyról. Enikő benyúlt hátulról férje lábai közt és megfogta a merev vastag faszt. Enikő élvezettel irányította a kemény harcra kész kéjrudat húga popsibejáratához.
Ahogy megérezte, hogy Dénes a megfelelő helyzetben van, elkezdte férjét lefelé nyomni a fenekénél fogva. Barbara egy pillanatra abba hagyta a csókolózást sógorával, mikor megérezte a popsiját, ujjból ostromló péniszt. Dénes kérdőn nézett Barbarára majd csókolgatni kezdte az arca mellett felfelé meredő gyönyörű harisnyás vádlikat.
Enikő közelről akarta látni, ahogy Dénes vastag farka eltűnik megint húga szűk popsijába.
Dénes először csak lassan tolta be, majd kissé kijjebb húzta majd a harmadik behatolásnál Enikő erősen, lenyomta férje fenekét. A férfit váratlanul érte és pénisze tövig behatolt a lány szűk fenekébe. Barbara teste megvonaglott és hatalmasat sikított. Barbara érezte, hogy az első fájdalom után, amely Dénes akcióját követte, mindinkább kezdenek rajta eluralkodni az ösztönök és a kéj. Enikő élvezettel nézte a redős popsijukat, ahogy ráfeszül a vastag eres péniszre.
Dénes elkezdte felvenni a tempót, a lapos meztelen alhasa nedves cuppanó hangokat keltett amint valahányszor Barbara nedvedző puncijának résének csapódott. Barbara megfogta, sógora karját és hátrafele kezdett mozogni, férfi kemény farkának minden egyes teljes mély behatolásakor Barbara a fenekét nekilökte sógora ölének, így egy közös mozgás alakult ki közöttük. A szemét becsukva a lány még erősebben érezte a fasz behatolását a testébe.
Enikő punciját elöntötte a kéj. Felállt és az ágy felső végéhez ment, majd ágyra térdelt és átemelte lábát húga feje felett úgy, hogy a lucskos puncija Barbara szájához került. Barbara azonnal kidugta apró hegyes nyelvét és a szájához közelítő punciba nyalt. Enikő teste összerándult és halk sóhaj hagyta el a felizgult nő ajkait. Dénes kissé előre hajolt és a jobbra, ballra mozgó popsijukat megnyalta. Enikő megérezte férje nyelvét és egyik kezével hátra nyúlva széjjelebb húzta a kerek félgömböt. Dénes úgy nyalta felesége fenekét, hogy közben egy pillanatra sem hagyta abba sogórnője fenekének dugását. Barbara nyöszörögve nyalta nővére csupasz punciját és közben előre hátra mozgott, hogy sógora dugattyúzó mozgását segítse.
Dénes párszor még belökte a faszát Barbarába majd feltérdelt vastag pénisze hangosan cuppanva csúszott ki a lány fenekéből majd előre döcögött úgy, hogy Barbara vékony teste a lába közt volt. Enikő érezte, ahogy a vastag pénisz neki nyomódik a fenekének. "Istenem ez még az előbb Barbara popsijában volt" de még végig sem tudta gondolni mikor férje vastag fasza félig a fenekébe csúszott. Barbara önfeledtem nyalta a húsos puncit mélyen bele, bele nyalva a kisajkak közé. Dénes azonnal ütemesen dugni kezdte felesége fenekét miközben Enikő nőies csípőjénél fogva, húzta egyre jobban a faszára a nőt. Enikő teste következő pillanatba hátra feszült, mint mikor az íjat felhúzzák és nyüszítve élvezett el. Dénes megpróbálta visszatartani magát, Enikő fenekébe csapódva megpróbálta a faszát oly keményen és mélyen bevágni, ahogy csak tudta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (136 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 vakon53 2016. 02. 6. szombat 12:57
Ellopták a folytatást?
#15 papi 2013. 09. 19. csütörtök 17:54
Folytasd.
#14 A57L 2013. 08. 8. csütörtök 03:33
Nagyon jó.
#13 joozsi 2012. 06. 6. szerda 04:29
Ellopták a folytatást?
#12 bikmakk 2011. 08. 6. szombat 21:17
Mint egy szovjet partizán, vagy egy amerikai kovboj. Nem tölt, csak lő. Nincs benne új, csak ugyanazt variálja.------->Olyan ez, mint a kínai variabútor. Egy Mao kép és egy (M)mao-trac,(vagyis matrac)és ezt variálja.
#11 sarmos 2009. 11. 20. péntek 08:00
jo
#10 arkangyal 2009. 06. 17. szerda 14:32
Az eddigiek szuperek voltak. Jöhet a folytatás minél hamarabb.
#9 sys 2007. 01. 20. szombat 01:08
folytatás?
#8 balázs 2005. 08. 15. hétfő 13:21
legyen folytatás könyörgök!!!!!!!!!!4
#7 Maci 2005. 03. 13. vasárnap 14:30
szuper volt!
#6 Gallius 2004. 12. 26. vasárnap 11:38
Sztem jó. De várom a hugi+nővér kalandját is :)
#5 Nagy János 2004. 12. 24. péntek 11:25
Ez baromi jó !
#4 Alphodel 2004. 12. 21. kedd 19:35
Nem míg az előzményekbe ténylegesen volt valami történet, ebbe semmi, csak egy töménytelen érzelem nélküli dugás. Szar! Sztorit! 4 pöty, csak azért, mert ez a valami jól le volt írva. Ne húzd ennyire, olykor a kevesebb több.
#3 Petr 2004. 12. 18. szombat 14:01
/b
#2 Petr 2004. 12. 18. szombat 14:01
király csak helyesírás :)) de 10pont
#1 Törté-Net 2004. 12. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?