A+ A-

Az örömtanya rabszolgái 15. rész

Eljött a következő nap reggele. Edit kipihenten ébredt. Lezuhanyozott, majd nekiállt reggelit készíteni. Péter is felébredt, és tisztálkodás után segített feleségének. Mire Juditék felkeltek, már az asztalon volt a reggeli. Odakint vihar készülődött. Edit meztelenül állt az asztal mellett.
- Jó reggelt! - köszöntötte a belépő Juditot.
- Nektek is. Látom készültél. - jegyezte meg, majd átkarolva a rabnőt szájon csókolta. Edit viszonozta a csókot, és keze közben megindult felfedező útjára Judit testén. Az úrnő kezdett felizgulni a simogatástól. Magához húzta a nőt, és a fülébe súgta.
- Emlékszel a tegnapi beszélgetésünkre?
- Igen, úrnőm!
- Ma vizsgázni fogsz, s ha megfelelsz, akkor nem lesz több büntetés!
- Mindent megteszek, amit csak akartok.
- Majd meglátjuk! Egyébként, hogy érzed magad?
- Igazad volt, semmi bajom. Mondhatnám, remekül!
- A hátad?
- Alig érzem! Csodálkoztam is rajta.
- Érti a dolgát a Doki, nem igaz?
- De, csak azt sajnálom, hogy Ő is egy kéjenc.
- Vigyázz a szádra, mert megbánod! Mutass tiszteletet minden vendégnek a házban! Véssd eszedbe, hogy Te nem vagy más, csak egy kurva, akit bárki megbaszhat! Világos?!
- Igen, úrnőm!
- Kérj szépen bocsánatot!
- Bocsáss meg, úrnőm!
- Rendben! Kezdj el masztizni, hogy benedvesedjen a lukad! Én meg felkeltem Lajost. - utasította szolgát, és elvonult a hálóba. Edit pedig elkezdett maszturbálni. Behunyta a szemét, és melleit simogatva ábrándozni kezdett.
" Péterrel, megszabadulva innen, egy gyönyörűen berendezett, tiszta hálószobában vannak. Kellemes lágy zene szól halkan, andalítóan. Péter selyem-köntösben, frissen zuhanyozva, borotválkozva a kedvenc arcszeszének illatával közelít. Mosolyog és becéző szavakat küld felé. Ő mezítelenül fekszik egy puha, baldachinos, hatalmas ágyon. Izgatottan várja, hogy a szeretett férfi karjaiba zárja, és csókokkal borítsa testét." - Keze lecsúszott csiklójához és finom mozgásba kezdett. - " Péter fölé hajol, lágyan megcsókolja az ajkát, az állát, a nyakát. Apró remegések futnak végig a testén. Érzi a kezdődő gyönyört, teste megvonaglik a férfi minden érintésére, ahogy egyre lejjebb és lejjebb halad csókjaival a szeméremdomb felé."
Ujjai egyre vadabb táncot járnak a csikló körül. Ahogy képzeletében felizgult, felizgult a valóságban is. Nagyon kívánta Pétert, Legszívesebben felpattant volna, hogy lerohanja a férfit, de a rideg valóság keményen jelentkezett.
- Na elég legyen ebből! Kotródj a helyedre! - rivallt rá Judit az asztal alá mutatva. Edit szó nélkül behúzódott a bútor alá, és négykézláb állva várta gazdái utasításait.
- Na, Te lotyó! - kezdte Judit - Amíg kajálunk, seggbe kuratod magad, engem meg kinyalsz! Megértetted?
- Igen, úrnőm!
A két kéjenc leült az asztalhoz. Edit pedig először kezelésbe vette Lajos farkát. Keményre szopta, majd beigazította a szűk nyílásba, melyet közben kéjnedveivel síkossá tett. Óvatosan, lassan tövig fogadta magába a kemény dorongot. Miután teljesen kitöltötte a férfi szerve, elkezdődött a lassú mozgás, mely kéjes nyögéseket váltott ki a férfiből. Edit a mozgás közben nyelvével izgatni kezdte Judit csiklóját is, így egyszerre próbálta meg kielégíteni mindkét embert.
- Nem kellemes így reggelizni?
- De, nagyon! Ah! Mindjárt elmegyek! - nyögött Lajos.
- Csak nyugodtan, akkor legalább csak velem fog foglalkozni ez a ribanc, és nem kell mindig megszakítania a nyalást.
Lajos nemsokára megfogta Edit derekát, és a gyönyör csúcsához érkezve tövig nyomta farkát a rabnő fenekébe. Edit egyik kezével hátranyúlt a zacskóhoz, és finom mozdulatokkal ingerelve a heréket segítette az orgazmust. A bekövetkezett ejakuláció után a dorong lankadtan csúszott ki a nőből, aki ezután már teljes figyelmét az úrnőre tudta fordítani. Alapos munkába kezdett, aminek gyors élvezet lett az eredménye. Ezek után mindkét nemi szervet alaposan megtisztította a kéjnedvektől, gazdái elégedett sóhajai közben.
- Rendben, Látom állod a szavad! - mondta Judit.
- Mehetsz reggelizni! - tette hozzá Lajos.
Edit kimászott az asztal alól, és kiment a konyhába, hogy elfogyassza a reggelijét. Miután végzett, férjével együtt leszedte az asztalokat, és elmosogatott. Gazdáik közben a hálószobában voltak valamivel elfoglalva. A szusszanásnyi időt kihasználva Edit odasimult férjéhez, és lágyan megcsókolta. Péter magához húzta a meztelen nőt, átölelte, és szenvedélyesen visszacsókolt.
- Menjünk a szobánkba! - kérte Edit. Péter bólintott, majd kezét felesége fenekén tartva átkísérte a másik helyiségbe. Az ajtót csöndesen becsukták, és a régi érzéseket felelevenítve összebújtak Edit priccsén. Péter hosszan izgatta az asszony erogén zónáit kezével, majd mikor a kéjnedvek kezdték a nő nemi szervét sikamlóssá tenni, nyelve vette át az ujjak helyét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2017. 09. 24. vasárnap 11:46
Szeríntem nemlessz ez már soha de soha befejezve.
#9 A57L 2014. 02. 18. kedd 04:52
Nem rossz.
#8 kikie 2007. 10. 11. csütörtök 18:04
hallani 2 l betű.. csak építőleg..:)
#7 NetuddKi 2005. 08. 25. csütörtök 20:07
Judit szülje meg a gyerekeket egymás után amíg bele nem döglik...
#6 xess 2004. 11. 2. kedd 13:41
Barátom! Nagyobb szadizmus nem is lenne annál, h nem folytatod a bosszút:))))))) Gyorsan, gyorsan
#5 ede 2004. 11. 2. kedd 06:24
Remélem nem itt akarod abbahagyni!!! Folytassa mester! :)
#4 anyád 2004. 11. 1. hétfő 12:59
Folytatást sok-sok megaláztatással!!!
(De azért meggyógyíthatnák benne szegényt, hogy legyen gyereke.)
#3 valaki 2004. 10. 31. vasárnap 00:54
Muszaj folytatnod, Ember!!! Igy nem hagyhatod abba. Ez nem fair:((
#2 Bratyó 2004. 10. 30. szombat 16:48
Remélem a bosszút is leirod.És az is ilyen remek történet lesz.
#1 Törté-Net 2004. 10. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?