A+ A-

Az örömtanya rabszolgái 11. rész

Jéghideg víz térítette magukhoz a kikötözött rabszolgákat.
- Nem szeretem, ha engedetlenek a rabszolgák! - mondta Lajos.
- Mit érdemel a szökni próbáló rabszolga? - kérdezte Judit.
A két érintett nyikkanni sem mert. Tudták, hogy vesztettek, nincs kegyelem.
- Nos? Mit válaszolsz? - kérdezte Judit Péter háta mögé lépve.
- Bocsánat, úrnőm! Soha többé nem teszem!
- Azt hiszed, ennyivel megúszod? - majd Edithez lépve - És te mit mondasz, kurva?
- Bocsáss meg! Kegyelmezz, úrnőm!
- Hiába könyörögsz! Már késő! Kiverem a fejetekből a szökés gondolatát is.
- Kezdhetem már végre?
- Igen, üsd őket!
Suhogott a korbács, s kíméletlenül csattant a csupasz hátakon. Vörös csíkok jelentek meg a nyomában. Edit a harmadik csapásnál összevizelte magát, majd a huszadiknál elájult. Péter tovább bírta, de amikor a kegyetlen ütleg a heréket érte, Ő is bevizelt. Miután Edit elájult, már csak Péter kapta az ütleget.
- 38...39...40...41.. várj!
Péter már a kiáltást nem hallotta, elájult. A két megkínzott test ernyedten lógott a köteleken, nem volt a hátukon és seggükön egy tenyérnyi felület sem, mely nem vöröslött az ütlegtől.
- Szerinted megértették? - kérdezte Judit férjétől. Lajos odament Péterhez, belemarkolt a hajába, és hátrahúzta a fejét. A férfi erejéből már csak egy nyögésre tellett. Kínlódva nézett kínzójára.
- Megtanultad a leckét?
- i...gen!
- Kísérletezel még?
- N...em!
- Megértette! - mondta Lajos, és elengedte Péter haját. Edithez lépett, és a kikötött nő lába-közé csapott a korbács nyelével. Edit felüvöltött kínjában. Égy érezte, mintha egy ló rúgta volna meg szemérmét.
- Te ringyó! Te bujtottad fel igaz? - kérdezte tőle Lajos.
Edit minden porcikája sajgott. Minden maradék bátorsága elszállt, ahogy az úr ránézett.
- Igen!
- Ha még egyszer megpróbálod, nem úszod meg ennyivel! Megértetted?
- Igen! Aúú!
A kiáltás az újabb ütésnek volt köszönhető, mely a nő pináját érte.
- Most itt maradtok lógva, hogy elgondolkozzatok azon milyen marhaságot csináltatok! - mondta Lajos, és bement a házba.
Judit még gyönyörködött a két megkorbácsolt testben, majd Edit szemérmére pillantva gonosz fény csillant szemében. Odament a nőhöz, megfogta a haját, és kényszerítette, hogy ránézzen.
- Én nem vagyok ilyen megbocsátó, mint a férjem. - kezdte, s mikor a félelem feltűnt a rabnő szemében folytatta - Mindig emlékezni fogsz erre a büntetésre!
Megfordította a nőt, hogy a sebekkel teli háta került a falhoz, és fedetlen keblei, és pinája szabadon legyen. Majd bement a házba, s kisvártatva egy csipesszel és Lajossal tért vissza. Odalépett a rabnőhöz, és elkezdte simogatni a pináját.
- Élvezni fogod, kis kurvám! - lihegte a képébe, majd megmarkolta a szőrt, és kicsit meghúzta.
- Áúúúá!
- Csak nem fáj?
- De, nagyon!
- Akkor vegyél tőle búcsút! Szálanként fogom kitépni mindet, hogy csupasz legyen és közben seggbe leszel kurva!
Edit majd megörült a félelemtől. Lajos mindent hallott, és elővette nemi szervét.
- Neeee! - sikította Edit, mikor Lajos ágaskodó szerszámmal mellé lépett, és kéjelegve kezdte simogatni a testét, miközben a háta mögé helyezkedett. Megmarkolta a sikítozó nő fenekét, széthúzta farpofáit, és beleerőszakolta végbelébe a farkát.
- De jó szűk! - kiáltotta, mikor tövig nyomta műszerét a nőbe. Elengedte a seggét és előre nyúlva a combokat szétfeszítve szinte karóba húzta Editet. Péter tehetetlenül szemlélte a történteket. Judit leguggolt Edit szétfeszített lábai közé, és szétnyitotta a nagyajkakat, majd a csipesszel megcsípte a kisajkakat. Hatalmas üvöltés volt a válasz, majd Judit egyesével elkezdte tövestől kitépkedni Edit fanszőrzetét. Minden egyes szál távozását a test rándulása kísért, melynek következtében a seggében levő fasz egyre keményebb lett, és lassan mozgásba lendült. Egy órán keresztül tépkedte Judit rabnőjét, mikor megunta. Lajos farka közben mar rég elsült, de nem vette ki. Miközben erőt gyűjtött a következő menetre a megkínzott nő fülébe beszélt.
- Nyugodtan sikoltozhatsz, üvölthetsz senki nem hallja, minket meg csak felizgat!...Érzed ? - és meglökte a nőt, hogy a fasza beljebb csússzon. Megnyalta a nyakát - Élvezem, ahogy mozog a picsád, minden egyes rántásra!...Szinte mozdulnom sem kell, hogy elélvezzek!
- Könyörgöööm! Kegyeleeem!
Már az érintés is kibírhatatlan fájdalom volt Edit számára, és a következő szálnál elájult. Csupasz pinája vöröslött, izmai elernyedtek.
- Mi van? Mi történt?
- Elájult a ribanc! - közölte Judit majd adott két pofont Editnek, aki ettől visszanyerte eszméletét. - Ne merj még egyszer elájulni, amíg nem végzünk!
Lajos lassan újra harcra kész lett, és baszni kezdte Edit seggét.
- Én már unom, de van egy másik rabszolga, majd Ő befejezi! Igaz?! - fordult Péter felé, aki megadóan bólintott. Judit eloldotta, majd a kezébe adva a csipeszt a felesége öléhez térdeltette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2018. 01. 30. kedd 11:03
Imádom az análszexet... 9p lett
#2 A57L 2014. 03. 15. szombat 07:32
Ez már jobb.
#1 Törté-Net 2004. 06. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?