A+ A-

Az örömtanya rabszolgái 12. rész

Másnap reggel korán ébredtek. Edit majd éhen halt, így kiment a konyhába, és összeütött egy gyors reggelit. Mire elkészült mindenki felébredt. Judit álmos fejjel jött ki a szobából.
- Jó reggelt! Hogy vagy? - kérdezte rabnőjét.
- Tűrhetően, úrnőm.
- Mindjárt felkel a férjem, de nem valószínű, hogy igényt tart rád, mert leszoptam, mielőtt kijöttem. Így még pihenhet a pinád egy kicsit.
- Köszönöm, úrnőm!
- Nincs mit, látom csináltál reggelit. Helyes. Teríts meg az étkezőben, majd ha végeztél szólj! - mondta. és visszament a hálóba.
Péter ekkor lépett ki a szobájukból. A háta sajgott az előző napi veréstől. A zsákruha, amiben aludt beleragadt a sebeibe. Sziszegve lépett Edit mellé.
- Nagyon fáj? - kérdezte részvéttel a nő.
- Dehogy, szinte élvezem, hogy nem tudok lépni sem! - válaszolta szemrehányóan Péter.
- Jól van, az én hibám!... De én is megkaptam a magamét, nem?!
- Ne veszekedjünk, inkább segíts levenni ezt az izét, hátha úgy jobb lesz!
Edit óvatosan emelte fel a ruhát, de az nem akarta elengedni Péter testét.
- Ne így! Hirtelen rántsd le, talán akkor nem fog fájni.
Tévedett. Edit szót fogadott, egy erőteljes hirtelen rántással feltépte a sebeket. A ruha engedett, de Péter akkorát üvöltött, hogy Judit és Lajos kirohant a hálóból.
- Mit üvöltesz, mint akit nyúznak? - kérdezte Lajos. Péter térdre esett. Edit pedig lehúzta róla a ruhát, és a földre dobta. A férfi hátán lévő sebekből lassan megindult a vér. Lajos odalépett Péter mögé, és megvizsgálta a sebeket.
- Elég szépen nézel ki! Majd jön a doki, és ellát, addig is tisztítsátok ki! - mondta, majd Edithez fordulva megkérdezte. - Mikor ehetünk végre?
- Máris tálalok, uram!
- Éppen ideje!
Kimentek az étkezőbe, és leültek az asztalhoz. Edit pár pillanat múlva tálcákon hozta be reggelijüket. Miután felszolgálta, indult volna kifelé, de Lajos rászólt.
- Hova mész?
- A konyhába reggelizni.
- Szerintem nem adtam rá engedélyt, vagy igen?!
- Nem, uram!
- Mi az a gönc rajtad?
- Az úrnő adta, hogy aludjak benne.
- Rendben, de már nem alszol! Vedd le!
- Igenis, uram! - mondta a nő, és kibújt a ruhából.
- Na ez az! Így már jobb. - nézett végig rajta - Gyere ide mellém!
Edit ledobta a ruhát, és odalépett a férfihez. Lajos átkarolta a derekát, majd megsimította a kopasz szemérmét.
- Tetszik az új muffod?
- ...
- Tegnap nem tudtam élvezni ezt az új szolgáltatást, de ma nem fogom kihagyni.
Eközben Judit nekilátott a reggelinek. Lajos szétnyitotta a rabszolga lábait, és megnyalta az érzékiség buja nyílását. Élvezte a csupasz bőr érintését, és a finom punci ízét. Edit kezdett felizgulni, meglepődött, hogy gazdája finoman is tud bánni vele. Lajos egyre intenzívebben mozgatta nyelvét a csiklón, időnként betolta a hüvelybe is játékosan fürge eszközét, amit Edit vonaglása kísért.
- Imádom a kopasz pinádat! Élvezz! - mondta a férfi, és még intenzívebben izgatta a nőt, aki hamarosan egész testében megfeszülve csodás orgazmust élt meg. Lajos, amikor megérezte a közelgő gyönyört, szívni kezdte Edit pináját, és csak akkor hagyta abba, amikor már elernyedt a női test. Végig nyalta a szeméremdombot, a hasat, és felváltva szájába szívta a nő két kerek mellét. Férfiassága keményen feszült alsónadrágjának. - Megőrjítesz, te kurva!
Edit tudta, hogy a felizgult kan magáévá teszi, így lenyúlt az ágaskodó péniszhez. Kiszabadította a ruhából, és lehajolt a férfi öléhez. Lassan elkezdte nyalni a kemény szerszámot, majd letérdelve a férfi elé óvatosan szopni kezdte, miközben ujjai közé vette a heréket, és finoman masszírozva őket fokozta a kéjt.
- Eléég! - mondta Lajos és eltolta a nő fejét - Ülj bele!
Edit felállt terpeszbe a fasz fölé helyezkedett, majd beigazította a hüvelyébe, és lassan mozdulva egyre lejjebb engedte csípőjét. Az úr kéjesen felsóhajtott, mikor teljesen elmerült a farka a szolgában, majd megfogva a nő derekát ritmikus mozgásba kezdtek. Nem kellett sokat várni a magömlésig. A kéjenc az orgazmus közben belemarkolt a nő fenekébe, és teljesen a farkára szorította altestét.
- Iiiiigeeeen! - kiáltotta, majd még kétszer-háromszor megvonaglott teste, mikor elengedte a nőt, és hagyta, hogy kicsússzon lankadó farka a hüvelyből. Edit felkelt az öléből, majd újra letérdelt a férfi lábai elé. és szájába vette a lankadó nemi szervet.
- Ezt már szeretem! Szopd tisztára szépen! - megsimogatta a nő fejét - Látod, tudod te, hogy kell viselkedni!
- Na most már elég! - szólt közbe Judit - Nem csak a Tied! Gyere ide hozzám! Porzik a pinám!
- Igenis, úrnőm! - mondta Edit és az asztal alatt odafordult a nő öléhez. Szétnyitotta a térdeket, elhúzta a bugyit, és benyalt a vaginába. Rögtön megérezte, hogy Lajos már beleélvezett, mert a bejáratnál még nedvesen ott volt a sperma. Finoman lenyalogatta a szőrökről a cseppeket, majd fokozatosan egyre mélyebbre hatolt nyelvével a hüvelybe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 03. 15. szombat 07:33
Jó kis írás.
#7 Jabba 2004. 08. 9. hétfő 13:34
Egész jó, bár én pár dolgot változtatnék.
Engem nem izgat Péter - egyáltalán.
Edit és Judit kapcsolatáról viszont szivesen olvasnék többet. Egy kis leszbi szado nagyon tetszene. Jól ey kis puncivesszőzés, amit Edit minden nap megkapna. Végülis rabszolga. Nem pisilhetne, csak Judit külön (írásos) engedéjével.
#6 Kevin 2004. 07. 28. szerda 23:58
Tetszett. Folytasd
#5 noname 2004. 07. 27. kedd 00:04
szerintem az az egeszseges sm kapcsolat ahol, az alarendelt meg mondja a hatarokat, es a dominans fel pedig azon belul mozog, (nem mondom h nem szeretem ezeket a torteneteket, nem erol van szo),
de szerintem kicsit tulzas volt h. medove tettek a not, ez mar lelombozo, szerintem
#4 kritikus 2004. 07. 25. vasárnap 09:23
Nekem bejott. Emberek, ez csak fantazia. A dolog lenyege nem a meddove tetel, hanem a teljes kiszolgaltatottsag. A holgy nem rendelkezik sajat teste felett(azert rabszolga). En kernem a folytatast.
#3 Tibor 2004. 07. 24. szombat 21:48
Ez már nekem is sok, pedig ált. bejön az s/m.
#2 maci 2004. 07. 24. szombat 20:48
undorító, de más biztosan szereti ezt
#1 Törté-Net 2004. 07. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?