A+ A-

Az első fiú az életemben 3. rész

A betegszabi
Az elkövetkezo napokban kis Barátomtól nem számítottam semmi különleges élményre...
Amikor átmentem hozzá, valahogy nem volt semmihez kedvem. Nagyon fáradt voltam, talán az elozo nap viszontagságos szeretkezéseitol és a speciális perverzitásaitól a Fiúnak.
Ma nem is akartam semmi szex- et... Ledoltem a díványra, s valami semleges témáról kezdtünk beszélgetni, ha jól emlékszem...Mint elozoleg már írtam, a történet valamikor réges rég egy messzi messzi galaxisban annak is a föld nevu bolygólyán játszódik, s ami a lényeg, hogy nem kitalált történet!
Ott tartottam, hogy döglöttem a díványon, amikor a Fiú lazán megkérdezte, hogy mikor kezdjük a musort...? Mondtam, hogy ma ne csináljunk semmit, mert fáradt vagyok, meg nem árt egy kis szünet stb...Erre felugrott a székbol, s egy pillanat alatt a mellkasomra térdelt, s a következo pillanatbanmár kezdte tolni szám felé a farkát...
Én meg elhárítottam a közeledést...Egy darabig próbálkozott, aztán látszólag megunta...
Aztán hirtelen megfogta a hajamat, s húzni kezdte vele a fejemet a farka felé...
Iszonyúan fájt, s még próbáltam visszafogni magam, hogy ne üvöltsek.
Egy darabig bírtam a hajhúzást, ami a vad szexuális ösztön által vezérelt fiatal Fiú tett velem, aztán kénytelen voltam megadni magam. Végül egy óriási szopás ás orgazmus zárta ezt a részemre szokatlan szadista jelenetet.
Úgy látszik már Én, fogom kielégíteni ezt a fickót amíg a világ tart? Kérdeztem magamban.
Mint késobb látható lesz nem így történt.

Elteltek a hónapok, 1985 nyarát írtuk. A Fiú egyre többször a barátait is meghívta magához, akik persze semmit nem tudtak a szexcsatáinkról. Ilyenkor mindig az aktuális témákról folyt a szó. Általában arról, hogy kinek van már barátnoje meg ilyesmi...
Nyáron sajnos semmi izgalmas nem történt, hacsak annyi nem, hogy Barátom megismerkedett egy fiatal lánnyal, s lassan járni is kezdtek egymással. Közben persze lányszünetes napokon belém élvezett el a Fickó. Volt egy néhány alkalom, amikor átmentem hozzájuk, s éppen Én voltam "éhes", mire O azt mondta, hogy most csak rövidítve mehet, mert bármelyik pillanatban megjöhetnek a barátai és a barátnoje...Bizony alig- hogy elmentünk a kéjtol, néhány percre rá valóban megjöttek. Éppen hogy rendbe tudtuk szedni magunkat, s a mit sem sejto barátokat mosolyogva fogadtuk.

Sajnos egyre inkább kezdett elhalni a kapcsolatunk, mihelyt jobban összejött a leánnyal...
1989- ig még szakaszosan elofordult jó néhány szex- tett, de az már nem volt az igazi...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 26. szerda 06:16
Ez nagyon gyenge.
#1 Törté-Net 2004. 07. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?