A+ A-

Az első fiú az életemben 1. rész - Boldog Újévet!

1974 - októberét írtuk. A sráccal egy középiskolába jártam, Ő akkor volt elsős, Én pedig harmadikos. Az első bizsergés akkor következett be, amikor egy őszi szüretről jövet láttam, ahogy hazafelé ballag. A gyönyörű teste azonnal magával ragadott, és eltökéltem, hogy megszerzem magamnak Őt. Egy iskolai szakköri foglalkozáson később valahogy összeismerkedtem vele, már nem emlékszem, hogy hogyan történt, de felajánlottam Neki, hogy segítek a tanultak elmélyítésében...Kis idő múlva azon vettem észre magam, hogy ott vagyok a srác lakásában teljesen egyedül Vele. Közben megismerkedtem a szüleivel is igen barátságos és mit sem sejtő emberek voltak. Úgy tudták, a tanulásban segítek a fiuknak.
Talán eltelt egy vagy két hónap is,...nagyon türelmes meg óvatos voltam... De mint később kiderült megérte! Az egyik nap kiderült, hogy nem ment iskolába, átjött hozzánk, s kezében tartott egy újságot. Természetesen jó zaftos pornóújság volt. Azt mondta:
- Hoztam egy kis néznivalót! Neked nincs hasonlód?
- De van. Feleltem. Akkor nézzük, mit hoztál?
Leült mellém. Szívem vadul dobogott. Elkezdtük nézegetni az újságokat, s Én azt figyeltem, hogy a lába köze mikor kezd domborodni... Nemsokára szemmel láthatóan duzzadni kezdett a farka a srácnak, mire Én óvatosan közelíteni kezdtem felé a kezem. A srác megérezte a műveletet, eltolta a kezem, majd hirtelen mozdulattal elkezdte gombolni a sliccét... Néhány pillanat múlva előttem állt amire vágytam:
Egy 14 éves fiatal srác merev farka!
Ő tovább nézte az újságot, majd lassan verte kezdte a műszerét. Teljesen leblokkoltam, s jobb híján Én is ugyanezt tettem... Aztán szépen mindketten elmentünk ott egymás mellett a díványon...Erre Ő kiszaladt a fürdőbe, megmosakodott, majd hirtelen elköszönt, hogy majd holnap találkozunk!
Hasonló esetek zajlottak még egy darabig, majd elérkezett az a nap, amikor megkaptam amire vágyakoztam. Csak igen furcsán történt mindez...Valamiről dumálgattunk a sráccal, arra emlékszem, hogy valami nem tetszett neki a szövegemben, s egyik pillanatról a másikra szinte átmenet nélkül kiszaladt egy mondat a száján:
- SZOPJÁL LE!
Hát akkorát nyeltem, hogy még Ő is meghallotta.
- Kívánod mi? Kéred?
És meg sem várta, hogy válaszoljak, egyébként is valami olyat mormoghattam zavaromban, hogy hova gondolsz, meg valami hasonlót... - kigombolta a nadrágját, elővette a farkát és tolta a számhoz... Mivel még eddig nem voltfarok a számban, kicsit undorodva néztem a közeledő testrészt, de nem telt bele néhány perc, már úgy nyaltam, mint kismacska a tejfelt...
Teljesen belefeledkeztem a dologba, nagyszerű érzés volt érezni, ahogy dagad a fasza a számban, és csak nő - nő... Éreztem amint megremeg a fiú szerszáma, majd egész teste is a kéj hatalmába kerül.
Már azt hittem, hogy belém élvez, amikor egy gyors mozdulattal kiszedte farkát a számból, és az utolsó műveletet kézzel hajtotta végre, majd hatalmas sóhaj és hörgés kíséretében elhagyta kukacát a fehér nedű, ami akkor még sajnos a padlóra folyt... Láttam rajta, szeméből az volt kiolvasható, hogy: köszönöm!!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 11. 26. szerda 06:17
Egynek elmegy.
#8 Blazselyovics Béla 2008. 08. 31. vasárnap 17:24
Nagyon jó történet. Tetszett !
#7 hunboy 2004. 05. 10. hétfő 20:45
Sziasztok! A történet velem esett meg, csak 10 évvel később! Pedig a valóság létezik! Csak az a gáz, hogy valaki ezt az engedélyem nélkül tette ide ki... Én most küldtem fel ugyanezt, a valós dátumokkal.
Erről ennyit, még mielőtt plágium dolog lenne belőle. 1984-ben már volt video. szines. És volt ez a csudaszép gyerek is akiről a történet szól.
#6 HaZa 2003. 01. 17. péntek 16:18
Keresek ilyen srácot aki szenvedélyesen megtenné velem ugyan ezt.
#5 szgabi 2002. 08. 21. szerda 12:44
Tényleg kitalált történet, de azért nagyon tetszett. Kár, hogy a valóság soha sem ennyire egyszerű és csodálatos.
Minden esetre kőkemény erekcióm lett ezt olvasva. :)
#4 worly 2002. 04. 18. csütörtök 00:54
a kevés reálisan hangzó történet egyike, teccett :)
#3 markazit 2002. 04. 7. vasárnap 18:09
nagyon tetszett, én is benne lennék
#2 kukacos 2002. 04. 5. péntek 00:29
azon tűnődom, hogy 1974-ben csak úgy beraktak egy pornót a videóba? Magyarországon? Színes volt a film?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?