Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Figyelj, biztosra veszem, hogy egyébként egy nagyon rendes fickó vagy, és semmiképpen sem szeretnék veled kötekedni. Viszont azt sem szeretem, ha velem kötekszenek. Egyfelől de, igenis kezdhetünk mondatot kötőszóval, csak valamiféle nyelvi babona, hogy nem! Másfelől egy chatelés leiratát láthatod a történetben, azért pedig, hogy a chatelés során esetleg nem szépirodalmi nyelvhasználatot használva irkáltak egymásnak a beszélgetőtársak, ugyebár nem lehet megróni senkit. Na, nem mintha szépirodalmi nyelvezetben nem lehetne kötőszóval mondatot kezdeni…
A magyar helyesírás szabályai szerint a kötőszavak az össszetett modatok "közepén" vannak. Nem mindig ott, mert ez változó. Ajánlom figyelmedbe a legfrisebb kiadást.
A beküldés után, a tudtomon kívül belekerült nagyon zavaró kérdőjeleken és dupla felkiáltójeleken kívül valóban van benne egy vagy két elütés, de azért ezeket helyesírási hibáknak nem nevezném.
Igazad van, tényleg fura kérdőjelek meg dupla felkiáltójelek kerültek bele, amiknnagyon zavaróak. Ám biztosíthatlak róla, hogy én nem így küldtem be az írást!
Nem csak a helyesírásra kell jobban figyelned, hanem az írásjelekre is. Nekem majdnem minden írásnál vesszők tömege hiányzik. Na, arra most nem panaszkodhatok, azok a helyükön vannak, de sok a felesleges kérdőjel, amiknek semmi jelentése nincs, csak többségükben zavaróak.
Egyfelől de, igenis kezdhetünk mondatot kötőszóval, csak valamiféle nyelvi babona, hogy nem!
Másfelől egy chatelés leiratát láthatod a történetben, azért pedig, hogy a chatelés során esetleg nem szépirodalmi nyelvhasználatot használva irkáltak egymásnak a beszélgetőtársak, ugyebár nem lehet megróni senkit.
Na, nem mintha szépirodalmi nyelvezetben nem lehetne kötőszóval mondatot kezdeni…