A+ A-

A meccs 3. rész - A félidő és a lelkes szurkolók

Valóban egy gyártelepen voltunk, és a koncert egy kicsit félreeső csarnokban volt, amit - gondolom ideiglenesen- átalakítottak a zenekarnak. Egy általam kedvelt együttes játszott, de gondoltam, ez sem véletlen, mint ahogy aznap éjjel semmi sem volt az - leszámítva az inflagrantit a biztonsági őrrel. Én mentem elöl, ő pedig a derekamat fogva tuszkolt át a tömegen. Gondoltam, középen-középen a legjobb a hangzás, ezért arra vettem az irányt. Amikor sikerült bepréselnem magunkat egy izzadt 120 kilós fiú és egy langaléta, pattanásos srác közé, megálltunk, és ő hátulról hozzám bújt. A lábam ösztönösen kezdett mozogni, és észre sem vettem, de egyre jobban belelendültem a táncba. Ő is velem hullámzott, és amikor időnként hátrapillantottam a vállam fölött, láttam, hogy csukva van a szeme. Én élveztem a fényeket is, ő csak a zenét engedte magába. Teljesen elkápráztatott a ritmus lüktetése a fények cikázása, és felizgatott a keze a derekamon, ahogy csúszkált a trikómon, miközben táncolt.
Sajnos a tömegnek nagy hátránya, hogy ha józan vagyok, akkor zavar. Most is, a nagydarab srác egyre közelebb izzadt hozzám, ezért én egyre hátrébb nyomultam, egyre jobban préseltem magam hozzá. Kirázott a hideg, ahogy a leheletét éreztem a nyakamon és a vállamon, de ő még mindig a zenével, és nem velem volt elfoglalva. "Na, akkor változtassunk ezen!" - gondoltam, és közelebb bújtam hozzá, kicsit kidugtam a fenekemet, és úgy táncoltam, hogy minél erősebben dörzsöljem magam hozzá. Ez persze neki is feltűnt (érdekes lett volna, ha nem, hiszen úgy rámásztam, hogy egy papírlapot sem lehetett volna közénk préselni), és a hasamra csúsztatta a kezét, majd belepuszilt a nyakamba. Ettől mindig teljesen elgyengülök: hátravetettem a fejemet, hagytam, hogy ott, a tömegben nyalogasson. Közben a fenekem egyre gyorsabban és erőteljesebben izgatta őt, ezért a farka egyre keményebben adta jelét, hogy tetszik neki, amit csinálok.
Egyre inkább belelendültünk egymás izgatásába: a keze a mellem és a hasam találkozásánál járt valahol, és a hüvelykujja minduntalan hozzáért a halmokhoz, de az is lehet, hogy fordítva, a kisujja volt csak a mellem alatt, a többi... Én pedig igazi termékenység-táncot jártam a csípőmmel, eljátszva egy állva-szeretkezés mozdulatait. Teljesen megfeledkeztünk a tömegről, a zenéről, olyan volt, mintha egy szobában lennék kettesben, és a háttérben szólna csak valami zaj. Persze, a tömeg nem így gondolta, egyre többen figyeltek minket, ami azért már nekem is feltűnt, és zavart is. Ezért kézen fogtam, és megpróbáltam elhagyni a táncteret. Körbe asztalok, és székek voltak, odahúztam, és a sarokban, egy elég félreeső helyen találtunk is egy szabad ülőhelyet. Leült, én pedig az ölébe, háttal neki. A lábamra tette a kezét, én pedig hátradőltem, és hagytam, hogy tovább puszilgasson a nyakamon, a fülemen, a vállamon, az arcomon. Az ujjai a térdemtől végigzongoráztak a combomon, kipróbálva, hogy bírom-e a hét fogást (persze nem). Amikor a szoknya széléhez ért, elkezdett játszani vele, néha-néha becsúsztatta egy-egy ujját a szegély alá, aztán egyre többet, egyre mélyebbre. Ahhoz azért nem volt elég bátor, hogy teljesen benyúljon, de oldalt már majdnem a csípőmig ért.
Oldalra fordultam, hogy segítsek neki megtalálni végre a bejáratot, mert így kényelmesebben férhetett hozzám. A keze újra bejárta a combomon az utat, de most - mivel végre leesett neki, mit akarok- nem állt meg a szoknyánál, hanem határozottan csúszott alá, majd hirtelen kikapta a kezét, mint aki megégeti magát, és csodálkozva nézett rám (azt hiszem, egy kicsit még a szája is kinyílt):
- Rajtad nincs bugyi? - kérdezte, de válasz helyett csak megcsókoltam, ő pedig belemosolygott a számba, majd visszanyúlt a szoknya alá, és megérintette a szeméremdombomat, és próbálta elérni a csiklómat. Kicsit szétnyitottam a lábamat, de még így sem tudta, csak a tetejét megsimítani, úgyhogy alig érezhetően felemelkedtem, de szinte rögtön vissza is ültem. Ez az idő azonban épp elég volt arra, hogy az ölébe tegye a kezét, én pedig - ahogy kell- rátettem magam a játékos ujjakra. A súlyomtól igaz, kicsit nehezebben tudta mozgatni az élő vibrátorokat, de becsületére legyen mondva, eszméletlen volt, amit művelt. Valószínűleg már eleve a helyzet felizgatott volna, de ahogy becsúszott az ujja a hüvelyembe, ahogy én ritmusosan - de feltűnésmentesen (legalább is azt hittem, hogy észrevétlenül)- mozogtam, ő pedig felvette velem az ütemet, és a vágy a tekintetében, hát ez már több volt, mint elég egy eszméletlen orgazmushoz! De természetesen nem így akartam elélvezni.
- Vedd elő a farkad! - súgtam a fülébe, és újra felemelkedtem, de csak annyira, hogy a szoknya még takarja az ügyködését. Ahogy kiszabadította az égre mutató férfiasságát, én belőttem a célt, és rácsusszantam. Felszisszent, én pedig sóhajtottam, jó volt, hogy újra kitölt,, hogy bennem van.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 16. péntek 06:37
Nem rossz.
#3 papi 2013. 07. 3. szerda 20:13
Jobb mint az előző
#2 genius33 2013. 01. 30. szerda 08:00
Hmmm fincsiiii nyes
#1 Törté-Net 2004. 06. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?