A+ A-

Destiny 1. rész - Végzet

Aki most leginkább megérint, hatással van rám, az egy mesés lány a munkahelyemről!
A történetem egy februári napon kezdődött. Régóta dolgoztunk együtt, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy ez a lány lesz a végzetem. Eddig csak bulik alkalmával volt kisebb kalandom lányokkal. Egy-két csók, de semmi több.
Van barátom, aki tudott kis kalandjaimról, de ismerve fékezhetetlen természetemet így fogad el és így szeret engem!
S, hogy mi történt azon a februári napon? Reggel megérkeztem az irodába. Szokatlan módon a főnököm és két kolleganőm is bent volt már! Nem volt sok munkánk, minden fontos ügyet elvégeztünk, így jobbára szórakozással és a kreativitásunk kamatoztatásával töltöttük az időt!
Reklám cég révén, rengeteg rendezvényen veszünk részt, sok szervezésében magam is közreműködtem. Kb. fél tíz felé megérkezett Kati is, aki felettébb mód jó kedvű volt. Csatlakozott hozzánk és jobbnál jobb ötleteit csak úgy zúdította ránk. Egy óra felé megéhezett a csapat így szokás szerint 2 ember elugrott kajáért! A mai nap Kati és én voltunk a sorosak. Beültünk a kocsiba és egy közeli étteremhez vettük az irányt. Míg odaértünk beszélgettünk. Sok mindenről szó esett, többek között a szex is szóba került. Elmesélte, hogy álmában egy nővel szeretkezett és elmondta, hogy mindig is érdekelte milyen lehet egy nővel együtt lenni. Majd a mondandója végén csak úgy megkérdezte tőlem, hogy volt-e hasonlóban részem.
Egy pillanatra megtántorodtam, mert furcsa kis pajkos csillogást véltem felfedezni gyönyörű szemeiben. - Igen, akkor ott először tűnt fel nekem, milyen gyönyörűek a szemei. - Mielőtt választ adhattam volna kipattant a kocsiból és az étterem felé vette az irányt. Hirtelen rengeteg gondolat szánkázott végig a fejemben. Vajon miért kérdezte? Szándéka volt vele? Mit akarhat, hisz férjnél van. Úgy gondoltam végére járok. Miután végeztünk a vásárlással, visszaindultunk. Mondtam neki, hogy szeretnék válaszolni a kérdésére, mire ő ezt mosollyal nyugtázta. Elmondtam neki, hogy voltak kisebb kalandjaim, és bizony, ha megfelelő lánnyal találkoznék, akkor én is kipróbálnám milyen a női test érintése.
Nagyon belemerültünk a témába és egyre jobban éreztem, hogy valamit elindít bennem Kati közelsége, és egyre jobban azon kaptam magam, hogy figyelem őt, de most valahogy másképp, áthatóbban, szinte levetkőztettem tekintettemmel. Ő ezt észrevette és csak mosolygott rám, s mivel visszaérkeztünk a céghez, megfogta a kezem és gyengéden kitessékelt az autóból!
A nap további részében képtelen voltam koncentrálni a munkára, egyre jobban a beszélgetésünkre gondoltam és tovább pörgettem az eseményeket, ábrándoztam. Kati is furcsán viselkedett, amikor csak összefutottunk valami megmagyarázhatatlan feszültség lett úrrá rajtunk. Ez az állapot egyre csak fokozódott a napok elteltével. Egyszer egy délután lekísértem az autójához, egy munka anyagáért, és akkor ott megtörtént az, ami napok óta járt a fejemben. Épp indulni készültem, amikor hirtelen megfogta kezem, szemembe nézett és lassan odahajolt hozzám, és gyengéden megérintette ajkaival a számat. Azt az érzést nem tudom szavakba foglalni, hirtelen összerezzentem, a hátamon végigfutott egy kellemes bizsergő érzés, a gyomrom összeszorult a szívem hevesen dobbant.
Megcsókolt. Egy mesés csók volt, mely nem maradt viszonzatlan részemről, lassan résznyire nyitottam ajkaim és becézgettem nyelvemmel szája apró kis rejtett zugait, ajkaim közé fogtam ajkait és hosszú forró csókban forrtam össze egy tüneménnyel. Hirtelen zajra lettünk figyelmesek, és el kellett szakadnunk egymástól. A szívem majd megszakadt, de el kellett indulnia és nekem is folytatnom kellett a munkámat. Másnap kicsit zavarban voltunk, mert nem igazán jutott időnk megbeszélni a történteket. Az elkövetkezendő napok, hetek lopott csókok, gyengéd ölelések, de leginkább vágyaink tisztázásáról szóltak. A sors, mely néha kifürkészhetetlen közbeszólt!
Egy nagyobb cég kampányán dolgoztunk, mikor a főnökünk 2 napos üzleti útra küldött minket. Ennek hallatára nagyon megörültem, mert tudtam, hogy ha most nem lesz az enyém, akkor talán sohasem.
Eljött az utazás napja. Nagyon feszült és ideges voltam, ami Katiról nem volt elmondható. A kocsiban az úton átlagos dolgokról beszélgettünk, nem került szóba a szex. Megérkeztünk a szállodába, amely egy mesés kis kastélyszálló volt fent a Bakonyban.
Az üzleti partnerekkel folytatott tárgyalások sikerrel zárultak, úgyhogy ennek örömére este vacsorázni mentünk, és egy üveg pezsgővel ünnepeltünk. A szállodai szobába érkezve mindketten nagyon jó hangulatban voltunk, sokat nevettünk és csak úgy dőlt belőlünk a hülyeség. Kati elment zuhanyozni, addig én kint az erkélyen merültem el gondolataimban. Hirtelen feleszméltem; ha behunyom szemem, fantáziámnak többé gátat már nem vethetek! Tudtam, ez az éjjel lesz az, amikor kedvesemet végre magamhoz ölelhetem, úgy ahogy azt már számtalanszor elképzeltem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2004. 09. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?