P
alf
is
alf
is
történetünk 3. rész

Szavazás átlaga: 7.46 pont (115 szavazat)
Megjelenés: 2004. augusztus 6.
Hossz: 11 058 karakter
Elolvasva: 3 771 alkalommal
Az utolsó együttlétünket egy fergeteges éjszakai szeretkezés követte ahol mondhatom anyait apait beleadtuk és szerelemmel szerettük egymást. Akkor azt mondtam most értünk a csúcsra a szexuális kultúránkban és ezt fokozni nem lehet. Azóta tudom ez csak a jéghegy csúcsa volt.
Sajnos azokban a napokban a munkahelyi gondjaink annyira felgyülemlettek, hogy látástól vakulásig dolgoztunk és egymásra alig maradt időnk. Mikor már reszkettünk a szexért akkor egymásnak estünk és vad orgiákat csináltunk, de inkább csak a kielégülésre törekedtünk. Persze ebben az időszakban is szeretkezéseink közben mindig emlegettük a szex örömeit és egymás fülébe búgtuk a vágyainkat. Ezekben a napokban már zuhanyozni én is teli hólyaggal mentem és élvezettel engedtem ki a a tálcába állva és közben izgattam a csiklómat. Minden hétvégénk úgy jött ki, hogy egyikünk korán ment el és napközben meg a gyerek volt a lényeg. Egy nyugisabbnak tűnő hétvégén a gyerkőcöt elvittük a mamához és késő este fáradtan estünk egymásnak, majd egy vad dugás után egymás karjában aludtunk el. Reggel korán ébredtem és gondoltam, míg a férjem durmol, kiszaladok a és valami főznivaló után nézek. Csak egy könnyű nyári ruhát kaptam magamra és indulás előtt beszaladtam a WC-re. Pont a kis dolgom végeztem mikor nyílt a WC ajtaja és a férjem szinte csukott szemmel és álló farokkal támolygott befelé. Szinte én ébresztettem mikor rászóltam:
– Helló! Hát Te a másikat észre sem veszed, hogy a WC-n ül! Képes lennél engem !
Ekkor nagy szemekkel nézet rám engem meg a második mondatom elképzelése hozott tűzbe és szinte izgalom fogott el. A férjem hátrálni akart kifelé egy bocsika rebegése mellett mikor a merev farka után nyúltam és annál fogva visszahúztam.
– Ha már bejöttél had könnyítsek rajtad. Tartsd a vissza azt szeretném, ha más távozna először a kemény farkadból!
A végét már úgy rebegtem a mondókámnak, hogy a farka félig a számba volt és átadtam magam a szopás élvezetének. Előbb csak finoman a makkját nyalogattam, majd beljebb engedtem a farkát és szinte a torkomig leengedtem majd vissza az ajkai szélére és az ajkammal kényeztettem a szerszámját. Kezeim sem tétlenkedtek, mert amelyikkel tartottam, vezettem a számba a farkát finoman húzogattam a bőrt a másik kezem pedig a golyóival játszott majd lejjebb csúsztattam és a fenekét kezdtem simogatni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.46 pont (115 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Álmoska5
2023. május 6. 23:52
#9
Nekem nagyon tetszett, mind három része,e sorozatnak. Különösen ez, a harmadik rész,  nagyon szépen le van vezetve. Úgy érzem,  hogy ez lehet a csúcsraérkezés utáni levezetésnek megnyugtató befejezése:  10 P.
"Álmoska5"
1
Andreas6
2019. április 10. 17:50
#7
Dr. Szabó István! Ne általánosíts! Én is férfi vagyok, és undorodom a pisiszextől.
1
vakon53
2016. április 20. 14:44
#6
Nagyon de nagyonjooó!
1
a
A57L
2014. március 5. 09:04
#5
Nem rossz.
1
Dr. Szabó István
2008. december 29. 10:09
#4
szuper volt, csak azt nem értem a hölgy miért tartja undorítónak még ennek dacára is azt, hogy a férjének adja ezt a drága finomságot?
A történetet olvasva ő is rájött már, hogy ennél jobb nem létezik a szexualitás terén ez maga a csúcs és valahol még mindíg érzem a kétkedést és a viszolygást a dologgal kapcsolatban.
Szemléletet kéne már váltani mert egy férfi számára a csúcsot jelenti amikor egy hölgy fölé hajol és szájába engedi a boldogságot jelentő nedűt.
1
Péter
2008. december 28. 21:29
#3
Gratulálok az írásaidhoz.Mi még csak most kezdtül el gyakorolni amit átéltetek.A tabuk nélküli örömszerzés egy csodálatos fajtája,még ha más emberek számára mindez undorítonak is tünik.Remélem még élvezhetjük a folytatást.
1
Nóra
2008. február 19. 21:11
#2
Nagyon jó kis sorozat, szívesen olvasnék további részeket.
1
T
Törté-Net
2004. augusztus 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1