A+ A-

Utazás közben 2. rész - A titokzatos ismeretlen

Egy fekete lánnyal kerültünk egymás mellé. Hamar szóba elegyedtünk. Hamar kiderült róla, hogy egyetemi hallgató. Jogásznak tanul, ösztöndíjas a Columbia egyetemen. Mint elmondta, tanulatlan családja nem értette törekvéseit, kénytelen volt szakítani velük. Nem is tudott volna továbbtanulni, ha nem kapja meg az ösztöndíjat, amit jórészt fekete bőrének és női mivoltának köszönhet, ugyanis az állami egyetemeknek egy bizonyos százalékos arányt fekete bőrűekkel, egy másik részt lányokkal kell betölteniük. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy "két legyet ütnek egy csapásra". Színes bőrű lányokat vesznek fel. Így történt ez az ő esetében is. Mindenesetre keményen tanult, önmagának is be akarta bizonyítani, hogy méltó volt a bizalomra. Közben a családjával teljesen megszakadt a kapcsolata, több éve, hogy nem is látta őket.
Beszélgetés közben felvetettem, volt - e olyan érdekes szexuális élménye, amit szívesen elmesélne nekem. - Izgalmas szexuális kaland? No, várjunk csak. Aha, azt hiszem, megvan. Hát, úgy vélem, csakugyan annak nevezhető. Tudod, amióta a családommal nem vagyok jóban, még karácsonykor sem szoktam hazamenni. Tavaly karácsonykor a szobatársnőm megsajnált és meg hívott magukhoz ünnepre. Én örültem neki, mert tudod, nem igazán lélekemelő egyedül ücsörögni szentestén, egy alig pár négyzetméteres kollégiumi szobában. Ha meg kimész az emberek közé, a tömegben csak még magányosabbnak érzed magad. Szóval, szívesen elfogadtam Winifred meghívását, különben sem voltam még soha úgynevezett fehér középosztálybeliek ünnepén. Tudod, nálunk a Harlemben kicsit másképp néz ki az ilyesmi. Már egy nappal karácsony előtt megérkeztünk. Egy kicsit féltem, hogy hogyan fogadnak majd, de várakozáson felül kedvesek voltak. Kis város lévén, a sok rokon folytonosan áramlott az egyik házból a másikba, azt sem tudtam, ki kicsoda. A szenteste napján is ugyanígy ment minden, ráadásul időnként két - három télapót is összehozott a véletlen egy házban. Persze fogalmam sem volt, kiket rejt a ruha és az álszakáll, hiszen ahhoz azt kellett volna tudnom, kik hiányoznak éppen, ez azonban teljesen reménytelennek tűnt. Őszintén szólva nem is foglalkoztam vele. Pompásan éreztem magam, még én is kaptam ajándékokat, és mindenki nagyon barátságos volt hozzám.
Késő éjjelre járt, amikor lefeküdtem a vendégszobában. Alighogy eloltottam a villanyt, halkan nyílt az ajtó, legnagyobb meglepetésemre aki belépett, nem volt más, mint az egyik télapó. Szép piros, csuklyás kabátban, hosszú fehér bajusz - szakállal. Még szerencse, hogy csak keveset ittam, különben azt hittem volna, hogy álmodom. Az utcai lámpa beszűrődő fényénél láttam, amint mutatóujját a szája elé téve csendre int. Kíváncsi voltam, mi fog történni. Felültem az ágyban, a télapó pedig közelebb lépett. Egyetlen szót sem szólt, csak egy gyönyörűen becsomagolt dobozt tett le az éjjeliszekrényemre, melyben mint utóbb kiderült, egy drága kozmetikumkészlet volt, majd leült az ágyam szélére. Ekkor sem szólt, hanem gyöngéden megsimogatta az arcomat és a hajamat. Én sem szóltam semmit, csak vártam, jön még. Ő pedig folytatta a simogatást, lágyan eljutott a takaró alá. Tudod, én meztelenül szoktam aludni, ezért először ösztönösen el akartam lökni a kezét, de azután valahogy mégsem tudtam megtenni. Így hát akadálytalanul eljutott a mellemig és finoman masszírozni kezdte. Nagy, meleg, eres keze volt, és borzasztóan jól esett az érintése. A mellbimbóim egykettőre megmerevedtek éreztem, hogy a légzésem gyorsulni kezd. Ezt Ő is észlelte, mert lassan továbbhaladt az ágyékom felé. Amikor odaért és finoman dörzsölgetni kezdte a csiklómat, amire addig csak szapora légzésem lihegésbe csapott át. El akartam titkolni, valahogy szégyelltem, de nem lehetett. Amikor fölém hajolt, addigra már teljesen elragadott a vágy, és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Lehúzta rólam a takarót, végigcsókolta a testemet, hogy eljusson az ekkorra már égő ágyékomhoz. Kicsit csiklandozott a bajusza és a szakálla, nedveim biztos valamelyest össze is maszatolhatták. A lihegésem és a nyögéseim hamarosan betöltötték a szobát, de nem kellett aggódnom, hogy meghallja valaki, mert a vendégszoba a manzárdszinten volt, és más nem lakott ott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.43 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 feherfabia 2015. 12. 26. szombat 07:58
Egész jó!
#1 Törté-Net 2004. 03. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?