A+ A-

Lánya szerelme

Margaret mindig is szeretettel vonzódott az apjához, csak akkor, amikor tizenhét esztendős lett, rájött, milyen mély a szerelme apja iránt. Gyermekkorától kezdve az apja mindig is támogatta a zenei törekvéseit, ugyanakkor segítette a gyakorlati élethez szükséges készségeket, és betöltötte azt a rést, amelyet a részeges anya nem tudott ellátni, aki aztán később elhagyta a családot, és így Margaret az apjával maradt , azonban Margaret Így boldogabb volt, hiszen apja mindent megadott neki. Először az apja iránti vágya és szeretete érzése öngyilkos hajlamot ébresztett benne, de minél több időt töltött vele, annál inkább a szerelem támadt fel benne. Látta, hogy a testét többször ki jönni a zuhanyzóból, annak ellenére, hogy kicsit pocakos volt, neki tökéletesen megfelelt. Néhányszor látta, amikor maszturbál a szobájában. Magányos volt és várta, hogy valaki szeretni tudja, de csak nézte, ahogy a merev masszív farkát verte ,majd a vastag sugárban spriccelő spermáját ,amely végig folyt a kezén. Margaret nem volt eléggé bátor ahhoz, hogy megadja neki, amit csak akart a szeretett apa , de ma más volt helyzet. Ma egy gyönyörű kis tengerparton, egy olyan helyen szálltak meg egy szállodában, ahol ismeretlenek voltak a fürkésző szemeknek .
Útközben belekarolt az apjába, de inkább tűnt a feleségének i, mint a lányának a mód ahogyan ezt tette. Amikor megérkeztek a szállodai szobába, és kicsomagolták a táskájukat, Margaret izgatottnak érezte magát, amikor bemutatta az új bikinijét. Apjának ez természetes volt, mivel tizenéves lány volt, és mindig is érdeklődött a divat iránt. Bár Margaret nem számított arra, a hatásra amit az váltott ki amikor felpróbálta hogy az új fekete két darabját.
A torkát megköszörülve Sam végül is megszólalt, miután a lánya, szinte meztelenül állt a szeme előtt. - Nem túl szűk ez Neked ? Margaret elmosolyodott, és vállat vont, de tudta, hogy igaza van az apjának. felvett egy olyan bikinit, amely kifejezetten ölelésre és csókolózásra , csábításra , szexuális vágy ébresztésére készítettek, egy erotikus darab volt, amely inkább elcsábító volt, mintsem „szégyenét” fedte. Margaret megfordult, és ártatlan szemmel nézett az apjára, és megkérdezte ést: "Hogyan fest hátulról?" Sam ránézet a lánya ruganyos hátsó részére, amelyet alig fedett a fekete anyag, a farka megmozdult a nadrágjában Az ajkába harapott, miközben az erős vágy megtöltötte a szívet: "Nagyon jó ... nagyszerű", Margaret észrevette, hogy a „szörny” növekszik a nadrágjában, és kuncogott, "Köszönöm ... miért nem próbálod megérinteni ?" Sam tudta, hogy nem tudja megtagadni, mert nem volt megfelelő indoka, ezért ment a fürdőszobába, hogy felpróbálja az úszónadrágot .A még mindig kemény faszával, most egy nagy sátrát rakott a úszónadrágjába. Sam megdöbbent, amikor a lánya puha ujjbegyei megérintették a merev faszát, és a szemük találkozott akkor megszólalt: "Olyan kellemetlen , a férjemnek nézel ki ... talán szeretnél velem menni a partra?" A lánya játéka vele. A belső konfliktust okozott az elméjében és az ágyékába húzódott, ahogy az ösztöne ellen harcolt. Annyira szerette volna, hogy ott lefektesse a lányát, egy felnőtt fiatal nőt, aki készen áll a szexre, de a lánya volt, nem valami idegen lány, de ahogy hívta, "Férj", ahogy a szemébe nézett, miközben simogatta a testét , a derekát . Végül a kezével megfogta a csípőjét, és kuncogva válaszul faszát fogó kezére, hogy a mellkasát neki nyomta lányának, így az érezte az ágyékának nyomódni merev faszát.
Sam nem tudta nem folytatni. Odalépett, hogy megcsókolja lánya ajkait, egy kis meglepett kéjes sóhaj hallatszik tőle, a nyelve rácsavarodott a nyelvére. A testét most szorosan hozzányomta a farka a gyomrára nyomódott, miközben a keze simogatta a lányát. Egyik kezét a bikini aljára helyezte, hogy megragadja és szorítsa a hátul lévő puha, hézagos húsát, mozogjon, hogy két ujját benyomja a puncijába, és a teste remegni kezd, miközben a szájában érezte a viszont csókot. Végül megengedte neki, hogy lélegzethez jusson, és a nyakába csókolt. Margaret nem tervezte, hogy az apja így fogadja a közeledését , de szerette, és örült neki, amikor megujjazta a punciját, előkészítve a faszra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.7 pont (106 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2018. 03. 16. péntek 13:21
listike! Nem pontoztad egy kicsit túl??
#13 deajk2008 2017. 10. 26. csütörtök 11:01
tetszett, bár egy kicsit rövidre sikeredett...
#12 genius33 2017. 09. 19. kedd 08:08
Élvezhetetlen... 0
#11 listike 2017. 09. 16. szombat 17:47
Hemzseg a hibáktól, így csak 1pont.
#10 Andreas6 2017. 09. 16. szombat 07:48
Világos, hogy akinek halványlila fogalma sincs a helyesírásról, az másnál sem hiányolja. Boldogok a lelki szegények...
#9 Ickx 2017. 09. 15. péntek 13:06
Át kellett volna fogalmazni a történetet.
A tartalom egy dolog, de tömény ordenáré szófosás lett belőle.
Kár érte.
3 Pont.
#8 vakon54 2017. 09. 15. péntek 12:29
Netörődjél a fikázókkal írjál tovább.

Mi a feleségemmel a tartalmát nésztük nem a hellyesírást.
#7 veteran 2017. 09. 15. péntek 08:38
Ez csak 3 pont.
#6 cvirag 2017. 09. 15. péntek 08:15
ezt a google fordító írta? kicsit dolgozhattál volna vele.
#5 Andreas6 2017. 09. 15. péntek 05:59
Nem bírtam végigolvasni, olyan gyenge. A nyelvtant is meg kellett volna tanulni.
#4 A57L 2017. 09. 15. péntek 04:15
Rég olvastam tőled,de sajnos ez nem lett annyira jó.
#3 zoltan611230 2017. 09. 15. péntek 03:12
Elmegy...
#2 Olvasó 2017. 09. 15. péntek 00:14
Google fordító?
#1 Törté-Net 2017. 09. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?