Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Én így hagynám a többi részt is, nem kell szerkeszteni, vagy kijavítgatni. Mert ezek a mesélő igazi szavai. Nézzetek a sorok mögé! Gondoljatok ennek a lánynak a sorsára. Tanuljatok belőle, hogy jobban tudjatok vigyázni gyermekeitekre, unokáitokra! Ez lenne egy gyerek felnőtté válása? Írd ki magadból! Nem értek a lélekgyógyászathoz, de tapasztalatból tudom, első lépés az öngyógyításban, ha meg tudod fogalmazni a veled történteket. (Még ha fáj is.)
Szia sajnos valóban nem egyszerű összeszedni részletekből az egészet. Sajnálom ha zavaró volt számodra egyes helyeken ahogy megakadt picit a sztori. Nem nagyon terveztem még azt sem hogy valaha az életben egyáltalán leírom ezt a sztorit vagy, hogy megosztom másokkal egyáltalán. De minden kritikát elolvasok és igyekszem tanulni belőle mindenképpen. Egyelőre próbálom feldolgozni azt , hogy egyáltalán érdekesnek találtátok a sztorit. ( Ami egyébként az utat írja le ami elvezetett a szexualitásom terén oda aki most vagyok.) Nem sok dolgot változtattam meg a neveket a helyszíneket mindössze. A 3. rész is hamarosan feltöltésre kerül hamarosan.
Nem szoktam nyelvtanáciskodni, és most se akarok semmi rosszat mondani a helyesírási hibákról (emberek vagyunk, könnyen tévedünk), viszont több helyen találkoztam a mesélést megakasztó hibákkal! Általában egy-egy ékezet hiba, vagy elírt ragozás nem okozhat senkinek se gondot, pláne szöveg környezetben. De itt néhány helyen az érthetőség rovására mentek a hibák! Nem ismerem a munkamódszered, de úgy sejtem, hogy eléggé szakaszosan, több nekifutásban írtad meg. Az ilyen esetben viszont nem árt, ha mielőtt folytatod, minimum a szakasz addig leírt részét elolvasod, de szükség esetén akár az egész addig leírtat is. A vége pedig nem árt egybe fésülni az egészet, amikor nem törődsz a helyesírással, az elgépeléssel, hanem csak a tartalmat és a mondatok tartalmi egymáshoz kapcsolódását figyeled.
Gratulálok! De még egy apróság. A párbeszédek teljesen beleolvadnak a szövegbe. Nézz meg más történeteket, hogy oldják meg a párbeszédek kiemelését, a központozást. Ugyanez volt az én első 2-3 megjelent történeteimnél. De megfogadtam a tanácsokat, és már nincsenek ilyen gondjaim, történeteket írok, rakok fel.
Köszönöm a kedves szavakat és természetesen a kritikát is felkészülten fogadtam. A második részt feltöltöttem ami már nem ennyire szerelmes rózsaszínű történet. Mindenem ráment ahogy kimásztam egy kilátástalan helyzetből ahogy időm engedi folytatom majd a 3. résszel is. Csak kissé nehezen jönnek a betűk , mert eddig erről Laurán kívül senkinek sem meséltem ennyire részletesen.- Zavarban vagyok ettől szégyellem is a valamennyire , de úgy gondolom minden körülmény közrejátszott abban hogy az lettem aki most vagyok. Még egyszer hálás vagyok , és köszönöm nem is hittem hogy érdekelne a sztorim bárkit is.
Egyetértek. Baromi sok vessző hiányzik a szövegből. Vannak más helyesírási hibák is, de ez a legfeltűnőbb. Használd nyugodtan a word helyesírás ellenőrzőjét, az segíteni fog a hibák elkerülésében, vagy legalábbis a számuk csökkentésében. Ne vedd szívedre a kritikát, első írásnak kiváló. Pont ezért gondoltam a hibák megemlítését, remélem, kiváló szerző lesz belőled. Izgatottan várom további írásaidat.
Ez lenne egy gyerek felnőtté válása?
Írd ki magadból! Nem értek a lélekgyógyászathoz, de tapasztalatból tudom, első lépés az öngyógyításban, ha meg tudod fogalmazni a veled történteket. (Még ha fáj is.)
De minden kritikát elolvasok és igyekszem tanulni belőle mindenképpen.
Egyelőre próbálom feldolgozni azt , hogy egyáltalán érdekesnek találtátok a sztorit.
( Ami egyébként az utat írja le ami elvezetett a szexualitásom terén oda aki most vagyok.)
Nem sok dolgot változtattam meg a neveket a helyszíneket mindössze.
A 3. rész is hamarosan feltöltésre kerül hamarosan.
Zavarban vagyok ettől szégyellem is a valamennyire , de úgy gondolom minden körülmény közrejátszott abban hogy az lettem aki most vagyok.
Még egyszer hálás vagyok , és köszönöm nem is hittem hogy érdekelne a sztorim bárkit is.
Ne vedd szívedre a kritikát, első írásnak kiváló. Pont ezért gondoltam a hibák megemlítését, remélem, kiváló szerző lesz belőled. Izgatottan várom további írásaidat.
"Álmoska5"