A+ A-

Néha, álmodban 3. rész

Előrebocsátom: a történet néhány mondatáért Jackie Collinsnak tartozom hálával és tisztelettel, akit ez zavar, ne olvassa el!!!
A kocsiban hideg volt, úgyhogy levette magáról a kabátot, és a nőre terítette. Mire hazaértek, teljesen átfagyott, de nem bánta. A meglepett komornyik kezébe nyomta a slusszkulcsot, és felvitte Verát a lakásába. Ezt az öt szobás luxuslakást mindig is túl nagynak találta, magányosnak és üresnek, most azonban kicsinek tűnt. Végül letette a nőt a saját ágyára, de csak ekkor látta, hogy Veronica vérzik. Megnézte a sebet: nem volt túl nagy, egy aprócska repedés, de elég erősen vérzett, úgyhogy előszedte az elsősegély ládát, és nekilátott, hogy kitisztítsa. Veronica hirtelen felszisszent.
- Nyugi, nyugi - csitította Luc - tudom, hogy fáj, de muszály.
- Hol vagyok?
- A lakásomban. Épp itt volt az ideje, hogy egyszer meglátogass.
- Sosem akarok visszamenni - suttogta Vera elcsukló hangon.
- Ezt majd megbeszéljük, ne mozogj! Veronica türelmesen megvárta, míg a férfi végzett, aztán a rosszullét minden jele nélkül felkelt, és vetkőzni kezdett.
- Mit csinálsz? - kérdezte Luc.
- Aludni készülök. Tudod az emberek így, hajnali öt táján aludni szoktak. Lucas rájött, a vendégszobában kell aludnia, úgyhogy kiment a folyosóra, de Vera a komornyik nem kis meglepetésére meztelenül utánaszaladt, és visszarángatta.
- Félek a sötétben, úgyhogy velem kell aludnod - mondta ellentmondást nem tűrően, és az ágyra rántotta a férfit.
- Vetkőzz! - parancsolt rá - Csak nem öltönyben akarsz aludni?
- Nem, de ha te idenézel, akkor nem veszek le semmit.
- Juj, de szégyenlősek vagyunk! - nevetett Vera, és a takaró alá bújt - Így jó lesz?
- Megfelel - felelte Luc, és vetkőzni kezdett.
Éppen az alsónadrágját vette le, amikor a takaró alól jövő elfolytott kuncogásra lett figyelmes.
- Te kis szégyentelen, te leskelődtél!
- Nem, tényleg nem - mentegetőzött a nő, és kibújt a takaró alól - éppen, hogy csak véletlenül odanéztem. De semmi olyat nem láttam, amit szégyelned kéne, akkor meg miért vagy így oda?
- Na jól van. Akkor most öltözz fel, aztán vetkőzz le, és én végig nézni fogom. - Vera villámgyorsan magára kapkodta a ruhákat, és miután Luc elhelyezkedett a takaró alatt, vetkőzni kezdett. Éppen a melltartót akarta levenni, de beszorult a kapocs, és nem boldogult vele. Lucas egy pár percig figyelte, aztán nem bírta tovább, felállt, Veronicához lépett, és egy mozdulattal letépte róla a könnyű ruhadarabot.
- Te disznó! - színlelte a felháborodást Vera - 20 dollárt költöttem erre a melltartóra.
- Kapsz tőlem húsz dollárt, ha végeztünk - felelte a férfi rekedten. Veronica tudta, kár tovább tiltakozni, úgyhogy levette a bugyiját. Egy pillanatig álltak egymással szemben. Végül a nő megszólalt:
- Hol akarod?
Lucas megfogta Vera mindkét kezét, és a saját tarkójára irányította. Veronica átölelte a férfi nyakát.
- Most mit akarsz csinálni? - kérdezte a nő kacagva. Lucas nem felelt, csak lenyúlt, és a combjánál fogva magasra emelte Verát. Aztán óvatosan leeresztette, hogy Veronica magába tudja fogadni. Luc lehunyta a szemét, és egy pillanatig nem mozdultak. Aztán a nő mélyen felsóhajtott, és mozogni kezdett. - Lucas a boldogságtól felhördült, és a tudat, hogy ez a nő mától csak az övé csak fokozta szenvedélyét.
- Sikoltozni akarok, ez annyira jó - lihegte Vera.
- Sikíthatsz, ahogy csak bírsz, itt nem zavar senkit. Veronica összeszorította a lábait a férfi teste körül, aki evvel a mozdulattal teljesen belehatolt. Hangosan felsikoltott. Eleinte aggódott, hogy Luc nem bírja el, de a férfi olyan magabiztosan tartotta, hogy elszánt minden aggodalma, és úgy lovagolta meg a férfit, mint egy cowboy a vad musztángot. Veronica élvezett el először, a vad sikoltozás egy pillanatra abbamaradt, és a nő összerándult. Lucast annyira feltüzelte a látvány, hogy rögtön utána belelövellt Verába, aki ettől még egyszer elélvezett. Veronica lábai elernyedtek, a követelőző szorítás abbamaradt, és Luc puhán letette a földre. A nő egy pillanatig remegve kapaszkodott a nyakába, aztán megcsókolta, és befeküdt az ágyba. Lucas tudta, nem lenne helyes együtt hálnia a bátyja feleségével, de úgy döntött, nem megy át a vendégszobába. Befeküdt Vera mellé, és a forró kis női test rögtön körülfonta.
- Annyira, annyira, annyira szeretlek! - suttogta Veronica.
- Én is szeretlek, de tudod...
- Pszt... el fogok válni...ígérem.
Vera pár percig nyugodtan feküdt, de nem bírt elaludni, és mivel Luc is ébren volt, beszélni kezdett.
- Te mivel foglalkozol?
- Részesedésem van a divatcégből.
- Mennyi? - vallatta tovább a nő.
- 49%.
- 49? Akkor miért nem szólsz bele a cég ügyeibe? Csak egy részvényest kéne találnod, hogy leszavazzátok Jean-Francoist. - Luc felnevetett:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2012. 11. 22. csütörtök 09:05
Faszaaaa smile
#1 Törté-Net 2003. 12. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?